
Σε κατάσταση σοκ παραμένει η τοπική κοινότητα του Αγίου Πέτρου του δήμου Βόρειας Κυνουρίας στην Αρκαδία από την άγρια ανθρωποκτονία του 64χρονου συγχωριανού τους, Νίκου Μαστραντώνη. Ο άνδρας έπεσε θύμα βάναυσου ξυλοδαρμού στην πλατεία του χωριού τα ξημερώματα μετά το τέλος μιας βάφτισης που συγκέντρωσε εκατοντάδες άτομα.
Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν όταν ο δράστης σε κατάσταση μέθης αντιλήφθηκε ή πίστεψε πως το θύμα φλέρταρε τη γυναίκα του. Τότε του επιτέθηκε και τον χτύπησε πολύ άσχημα, ενώ δεν σταμάτησε ακόμα κι όταν ο 64χρονος λιποθύμισε.

Βοήθησε κι άλλος στον ξυλοδαρμό
Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, εκτός από τον άντρα - δράστη του ξυλοδαρμού, σηκώθηκε ακόμα ένας από την ίδια παρέα και άρχιε να τον χτυπά και εκείνος. Κι ενώ οι θύτες αρχικά εγκατέλειψαν για λίγα λεπτά το θύμα αιμόφυρτο και λιπόθυμο στην πλατεία, στη συνέχεια γύρισαν και τον αποτελείωσαν.

Συλλήψεις
Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο ατόμων. Πρόκειται για έναν 41χρονο και μία 34χρονη. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 41χρονος και η 34χρονη φέρονται να διαπληκτίστηκαν αργά το βράδυ του Σαββάτου με τον 64χρονο, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης και συγκεκριμένα βάπτισης, όπου ήσαν καλεσμένοι και οι τρεις.
Σήμερα, Κυριακή το πρωί ο 41χρονος και η 34χρονη πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να καταγγείλουν περιστατικό λεκτικής παρενόχλησης σε βάρος της γυναίκας από το θύμα.
Αμέσως μετά οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 41χρονο και την 34χρονη, οι οποίοι πρόκειται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών της Τρίπολης.
Έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
Σημειώνεται ότι η ΕΛΑΣ ενημερώθηκε στις 3:35 τα ξημερώματα από το ΕΚΑΒ Τρίπολης για πεσμένο άτομο στην πλατεία του Αγίου Πέτρου. Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο για να παραλάβουν τον 64χρονο είδαν να έχει σημαντικές βλάβες στον λαιμό και το κεφάλι.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr