Βολές Κοντονή κατά Δικαιοσύνης για την υπόθεση της Ηριάννας

Απαντώντας στη Βουλή σε άσχετη ερώτηση και χωρίς να προκληθεί ο υπουργός Δκαιοσύνης εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την υπόθεση

boles-kontoni-kata-dikaiosunis-gia-tin-upothesi-tis-iriannas
SHARE THIS
0
SHARES

Ευθείες βολές προς την Δικαιοσύνη από τον Σταύρο Κοντονή με αφορμή την απόρριψη από το Δικαστήριο του αιτήματος αποφυλάκισης της Ηριάννας Β.Λ.

Απαντώντας στη Βουλή σε άσχετη ερώτηση και χωρίς να προκληθεί ο υπουργός Δκαιοσύνης εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την υπόθεση.

Εξηγώντας του λόγους για τη θέση του αυτή ο κ Κοντονής ανέφερε ότι η στάση της αιτούσας όλο αυτό το διάστημα είνα υποδειγματική, και ότι η ίδια σεβόμενη το δικαικο μας σύστημα αξιοποίησε τα δικονομικά εργαλεία που της παρέχει ο κώδικας ποινικής δικονομίας για την άρση των περιοριστικών όρων που την εμπόδιζαν να ταξιδεύει στο εξωτερικό.

Ο Σταύρος Κοντονής υπενθύμισε ότι ήδη έχουν μαζευθεί υπογραφές που απαιτούν Δικαιοσύνη και είπε ότι πρέπει να ισχύουν τα ίδια «μέτρα και σταθμά».

«Δεν μπορεί κάποιοι που έχουν καταδικαστεί για εμπόριο ναρκωτικών σε πολυετείς ποινές κάθειρξης να έχουν το ευεργέτημα της αναστολής μέχρι την εκδίκαση της έφεσης και η συγκεκριμένη να μην το έχει» είπε.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης καταδίκασε τις βιαιοπραγίες που υπήρξαν μετά την ανακοίνωση της απόφασης σε βάρος της Δικαιοσύνης σπεύδοντας πάντως να υπογραμμίσει ότι και οι δικαστές είναι άνθρωποι και κάνουν λαθη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook