Follow us

"Βουλιάζουν" οι δημοφιλείς προορισμοί για τα Χριστούγεννα - Πού φτάνουν οι κρατήσεις το 95%

Οδεύοντας σιγά σιγά προς τον εορταστικό Δεκέμβριο ο κόσμος επιλέγει προορισμό και προγραμματίζει μια απόδραση για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
ΤΡΙΚΑΛΑ

Οδεύοντας σιγά σιγά προς τον εορταστικό Δεκέμβριο ο κόσμος επιλέγει προορισμό και προγραμματίζει μια απόδραση για τις ημέρες των Χριστουγέννων, αλλά και της Πρωτοχρονιάς.

Γι’ αυτήν την περίοδο οι ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων είναι ικανοποιημένοι από τις κρατήσεις τους και τις πληρότητες, το ίδιο ισχύει και για τα Σαββατοκύριακα, καθώς σε αρκετούς προορισμούς έχουν ήδη ξεκινήσει τα χριστουγεννιάτικα πάρκα και έχουν στολιστεί με λαμπιόνια και έλατα.

Δεν είναι βέβαια ευχαριστημένοι για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα και, κυρίως, για τις ημέρες εντός της εβδομάδας. Οι επιχειρηματίες στη Μαγνησία αναμένουν να τεθεί σε κυκλοφορία το Magnesia Pass (αντίστοιχο του Evia και Samos Pass) το οποίο θα ενισχύσει την περιοχή μέσα στον χειμώνα. Σύμφωνα δε με πληροφορίες του GRTimes.gr θα ξεκινήσει στα τέλη Ιανουαρίου 2024, χωρίς ακόμη να έχει οριστικοποιηθεί το χρηματικό ποσό. Επίσης, οι πληγείσες επιχειρήσεις που υπέστησαν υλικές ζημιές από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου 2023 αναμένουν ακόμη την Κρατική Αρωγή του υπουργείου Οικονομικών.

Και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων κάνει τις ενστάσεις της στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών με τίτλο "Μέτρα για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής" ζητώντας να εξεταστούν οι απόψεις – ενστάσεις τους επί των ρυθμίσεων που αφορούν στις βραχυχρόνιες μισθώσεις.


Όσον αφορά στις κρατήσεις της εορταστικής της περιόδου, το GRTimes.gr καταγράφει το κλίμα σε Ιωάννινα, Μέτσοβο, Βόλο – Πήλιο, Ημαθία (Βέροια, Νάουσα), νομό Τρικάλων (Τρίκαλα, Καλαμπάκα) και Παλιό Άγιο Αθανάσιο στα ορεινά της Πέλλας.

Στο 90% τα Ιωάννινα

Στην Ήπειρο, έναν τόπο όπου οι πολιτισμοί και οι θρησκείες συνυπάρχουν για χρόνια, μια πανέμορφη περιοχή με πλούσιο φυσικό περιβάλλον, παραδόσεις, θρύλους, ήθη και έθιμα, ιστορία, πολιτισμό, γαστρονομία, μοναδικές διαδρομές με λίμνες, ποτάμια, φαράγγια, γραφικά χωριά και όμορφες πόλεις.

Τα Ιωάννινα χτισμένα γύρω από τη λίμνη Παμβώτιδα είναι ένας δημοφιλής προορισμός, που χρόνο με τον χρόνο, γίνεται ολοένα και πιο αγαπητός. Οι πληρότητες για τις ημέρες των Χριστουγέννων κινούνται στο 90% και η διαθεσιμότητα για εκείνη την περίοδο είναι πολύ μικρή. Όπως ενημερώνει το GRTimes.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων Σπύρος Σουρέλης, "η πόλη δουλεύει. Τα Σαββατοκύριακα είναι γεμάτα". Το ενδιάμεσο διάστημα, μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς είναι στο 80%, ενώ μεταξύ Πρωτοχρονιάς και Θεοφανίων, μέχρι στιγμής κυμαίνεται στο 50%.

Ο μέσος όρος διανυκτερεύσεων είναι οι τρεις νύχτες και οι τιμές κυμαίνονται από 70 ευρώ το δίκλινο με πρωινό και φτάνουν τα 250€.

"Βουλιάζουν" οι δημοφιλείς προορισμοί για τα Χριστούγεννα - Πού φτάνουν οι κρατήσεις το 95%

Μέτσοβο – Ελάχιστη διαμονή οι 4 νύχτες

Στην "αετοφωλιά της Πίνδου", όπως αποκαλούν το Μέτσοβο, χτισμένο σε υψόμετρο 1.160 μ. στις πλαγιές της Πίνδου, οι πληρότητες αγγίζουν το 80%. Στην παραδοσιακή κωμόπολη, οι ξενοδόχοι, όπως τονίζει στο GRTimes.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μετσόβου Στέργιος Κασσάρος, έχουν βάλει πλαφόν για την εορταστική περίοδο, τις τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις. "Είναι το ελάχιστο, εάν δίναμε κρατήσεις για δυο νύχτες, που έχει μεγάλη ζήτηση, θα είμασταν στο 100%, ήδη από τον Αύγουστο" δηλώνει ο κ. Κασσάρος εξηγώντας πως οι δυο διανυκτερεύσεις είναι για τα απλά Σαββατοκύριακα.

Ο προορισμός, που είναι δίπλα στην Εγνατία Οδό, είναι δημοφιλής και τις καθημερινές ημέρες, ενώ σ’ ότι αφορά τις τιμές για την εορταστική περίοδο κυμαίνονται από 80 ευρώ το δίκλινο με πρωινό και ανεβαίνουν ανάλογα τον τύπο του ξενοδοχείου και τις παροχές, στα 100, 300, 500 ευρώ.

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

"Θερμαίνονται" Βόλος και Πήλιο

Πολλά τα ανοιχτά θέματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες του τουρισμού στον νομό Μαγνησίας μετά και τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη Θεσσαλία τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο, για την περίοδο των Χριστουγέννων, η κίνηση δείχνει πως θα είναι ικανοποιητική. Ήδη, η πόλη του Βόλου, από χθες (Τρίτη 28/11) είναι φωταγωγημένη και γιορτινή, προσκαλώντας τον κόσμο να την επισκεφτεί.

Οι πληρότητες για τα Χριστούγεννα, όπως ενημερώνει το GRTimes.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Γιώργος Ζαφείρης κινούνται, μέχρι στιγμής, κατά μέσο όρο στο 60%, τόσο για την πόλη του Βόλου όσο και για χωριά του Πηλίου.

"Υπάρχει κινητικότητα, τουλάχιστον για τα Χριστούγεννα. Για την Πρωτοχρονιά ο κόσμος είναι ακόμη στο στάδιο διερεύνησης" δηλώνει στο GRTimes.gr ο κ. Ζαφείρης επισημαίνοντας πως οι επιχειρηματίες είναι σε αναμονή των μέτρων της Κυβέρνησης για τη στήριξη προς αυτούς από τις πλημμύρες και τους τρεις χαμένους μήνες.

ΠΗΛΙΟ

Μάλιστα, πρόσφατα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανεπίσημη συνάντηση γνωριμίας των Ενώσεων Ξενοδοχείων και Τουριστικών Καταλυμάτων της Θεσσαλίας με τον νέο θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Γιάννη Αναστασίου όπου συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα προβλήματα αλλά και τα βήματα που πρέπει να γίνουν για την σταδιακή ανασυγκρότηση του κλάδου και των επιχειρήσεων, όχι μόνο από τις συνέπειες των πλημμυρών στη Θεσσαλία αλλά γενικά από όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τους ξενοδόχους.

Στην Ημαθία με τα δύο χιονοδρομικά κέντρα

Προνομιακός νομός η Ημαθία με δυο χιονοδρομικά κέντρα, ένα στο Σέλι από την πλευρά της Βέροιας και ένα στα Τρία Πέντε Πηγάδια από τη μεριά της Νάουσας.

Οι πληρότητες στην περιοχή για την περίοδο των Χριστουγέννων, όπως ενημερώνει το GRTimes.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ημαθίας Δημήτρης Μάντσιος κινούνται στο 80%, αλλά σύμφωνα με εκτιμήσεις, θα υπάρξει ενδιαφέρον και την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα να ανέβουν και στο 90%. "Μεσοβδόμαδα δεν είμαστε ικανοποιημένοι" δηλώνει στο GRTimes.gr ο κ. Μάντσιος, ενώ σ’ ότι αφορά τις μέρες της Πρωτοχρονιάς, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα. "Εάν έχει χιόνι, θα είμαστε καλά" υπογραμμίζει ο πρόεδρος της ΕΞΗ.

Ο μέσος όρος διανυκτερεύσεων για τα Χριστούγεννα είναι οι τρεις νύχτες, ενώ για την Πρωτοχρονιά οι τέσσερις. Οι τιμές για τα ξενοδοχεία 3 αστέρων κυμαίνονται μεταξύ 65 – 85 ευρώ το δίκλινο με πρωινό, στα 4άστερα 130 – 150 ευρώ και στους ξενώνες 55 – 75 ευρώ.

"Σε γενικές γραμμές, είμαστε ευχαριστημένοι, όμως τα προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν" αναφέρει ο κ. Μάντσιος όπως για παράδειγμα, η απελευθέρωση της ενέργειας από 1/1/2024 αλλά και οι Ετήσιες Μονάδες Εργασίας (ΕΜΕ) για τις οποίες προϋπόθεση ένταξης σε προγράμματα επιχορήγησης είναι τουλάχιστον δυο υπάλληλοι. "Στην Ημαθία, το 90% των ξενοδοχείων μένει εκτός χρηματοδότησης, διότι οι περισσότερες επιχειρήσεις είναι οικογενειακές και στις ΕΜΕ δεν συνυπολογίζεται και ο εργοδότης που δουλεύει από το πρωί έως το βράδυ" υπογραμμίζει ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ημαθίας Δημήτρης Μάντσιος.

Νομός Τρικάλων – Πόλος έλξης ο "Μύλος των Ξωτικών" και τα Μετέωρα

Το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, ο "Μύλος των Ξωτικών" στα Τρίκαλα, έχει ήδη ανοίξει, από τις 24/11 (διάρκεια έως 7/1/2024), και αποτελεί πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους στην πόλη των Τρικάλων, εδώ και 12 έτη.

Από την άλλη ο νομός Τρικάλων έχει και τα μοναδικά Μετέωρα, τα οποία προσελκύουν τουρίστες από όλα τα πλάτη και μήκη της γης. Αυτήν την περίοδο, η πόλη των Τρικάλων, τα Σάββατα είναι γεμάτη, ενώ από τις 23 Δεκεμβρίου ξεκινούν τα γκρουπ και οι οργανωμένες εκδρομές.

Οι πληρότητες για την περίοδο των Χριστουγέννων, όπως ενημερώνει το GRTimes.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Τρικάλων Γιάννης Κουρούπας κινούνται στο 60% – 70%, τόσο για την πόλη των Τρικάλων όσο και για την Καλαμπάκα (απέχει 20 χλμ.) όπου είναι συγκεντρωμένο το 80% των ξενοδοχείων του νομού. Στα ενδιάμεσα των εορτών, οι πληρότητες, μέχρι στιγμής, είναι στο 30%.

Ο μέσος όρος διανυκτερεύσεων είναι οι δυο νύχτες και οι τιμές ξεκινούν από 70 ευρώ το δίκλινο με πρωινό σε 3άστερα ξενοδοχεία και το οικογενειακό δωμάτιο στα 130 ευρώ με πρωινό.

Περιορισμένη η ζήτηση στον Παλιό Άγιο Αθανάσιο

Τα πρώτα χιόνια έχουν ήδη πέσει στο Καϊμακτσαλάν στα ορεινά της Πέλλας και το σαλέ πάνω στο χιονοδρομικό κέντρο, σε υψόμετρο 2.050 μ., είναι ανοιχτό, τα Σ/Κ, 09.00 – 17.00.

Το δημοφιλές ορεινό χωριό του Παλιού Αγίου Αθανασίου ετοιμάζεται να υποδεχθεί, για άλλη μια χρονιά, τους εκατοντάδες επισκέπτες, όχι μόνο για την εορταστική περίοδο αλλά και για τις υπόλοιπες μέρες του χειμώνα.

Μέχρι στιγμής, οι προκρατήσεις δεν είναι τόσο ικανοποιητικές, όσο θα τις ήθελαν οι επιχειρηματίες στο χωριό. "Είναι περιορισμένες και πιστεύουμε ότι θα είναι της τελευταίας στιγμής" δηλώνει στο GRTimes.gr ο πρόεδρος των Επαγγελματιών Παλιού Αγίου Αθανασίου Βαγγέλης Γιώρας. Σύμφωνα με τον ίδιο, το ενδιαφέρον του κόσμου επικεντρώνεται στις ημερομηνίες 24 – 26 Δεκεμβρίου και 30/12 – 1/1/2024.

Οι πληρότητες κινούνται στο 50% και οι τιμές στα καταλύματα ξεκινούν από τα 80 ευρώ και φτάνουν τα 250 ευρώ, ανάλογα τον τύπο του δωματίου, τις παροχές, τις ημέρες διαμονής κλπ.

πηγή: GRtimes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Τελικά, αξίζει να δούμε το νέο "Avatar: Φωτιά και Στάχτη";

Με αφορμή την πρεμιέρα της τρίτης ταινίας του μπλε franchise επιστημονικής φαντασίας, εξερευνούμε τον αντι-αποικιοκρατικό (;) κόσμο του Τζέιμς Κάμερον.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ 19 Δεκ 2025 | 09:56

Οι σαλάτες του γιορτινού τραπεζιού: 5 προτάσεις που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας

Σας προτείνουμε πέντε ξεχωριστές σαλάτες που θα ανανεώσουν το γιορτινό μενού σας και θα κλέψουν τις εντυπώσεις από την πρώτη μπουκιά.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ 19 Δεκ 2025 | 08:38

Συνταγή για θεϊκό και αφράτο πανετόνε - Με φανταστικό άρωμα, το απόλυτο κέικ των γιορτών

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, εκτός από τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες, για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας, δοκιμάστε το πανετόνε.

Ο ΑΝΤΡΕ ΡΙΕ 18 Δεκ 2025 | 16:51
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 18 Δεκ 2025 | 12:57

Σε ποιο βουνό θα κάνει Χριστούγενα ο Μητσοτάκης - Το σενάριο να μείνει στην Αθήνα

"Ως γνωστόν, ο πρωθυπουργός αρέσκεται να παίρνει αποφάσεις στα βουνά και ειδικά όταν είναι τόσο όμορφα όσο της Ηπείρου".

18 Δεκ 2025 | 12:01

Moonlight Glow: Πώς θα εντάξεις το ασημί στα λουκ της festive περιόδου

Ο πρωταγωνιστής αυτής της σεζόν; Μα φυσικά οι metallic λεπτομέρειες που θα χαρίσουν έξτρα λάμψη στα λουκ σου.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ 18 Δεκ 2025 | 10:57

ΕΣΕΕ: Από 111,97 έως 160,03 ευρώ το κόστος για το φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΕΣΕΕ, πρόκειται για μεταβολή της τάξης του 3,6% έως 7,1% σε σύγκριση με το αντίστοιχο τραπέζι του 2024.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ 18 Δεκ 2025 | 10:27

Το νησί που λέει "όχι" στον μαζικό τουρισμό - Επαφή με τη φύση, εξαιρετική γαστρονομία, παράδοση

Όλο και περισσότεροι τουριστικοί προορισμοί αναζητούν ισορροπία μεταξύ οικονομικής ανάπτυξης και προστασίας του περιβάλλοντος.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΙ 18 Δεκ 2025 | 08:26

Χειμωνιάτικο σκηνικό τις γιορτές: Με βροχές τα Χριστούγεννα – Αστάθεια ως την Πρωτοχρονιά, πότε έρχονται χιόνια

Τι λένε οι μετεωρολόγοι για τον καιρό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ; 18 Δεκ 2025 | 07:35

Τα 3 ζώδια που θα τους χτυπήσει ο έρωτας... την πόρτα, φέτος τα Χριστούγεννα

Τα φετινά Χριστούγεννα δεν φέρνουν μόνο λαμπάκια, οικογενειακά τραπέζια και μελομακάρονα, αλλά και δυνατά ερωτικά καρμικά παιχνίδια.

ΣΥΝΤΑΓΗ 18 Δεκ 2025 | 07:24

Χριστουγεννιάτικο δέντρο σφολιάτας με γέμιση πραλίνα - Πανεύκολο, με 5 υλικά

Ενα χριστουγεννιάτικο γλυκό που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους!

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 17 Δεκ 2025 | 21:46

Μπαλατσινού: Ο γιος της στέκεται μπροστά στους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα, μην ξέροντας τι να διαλέξει

Ο μικρός της στέκεται μπροστά από τις πιατέλες με τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα, μην ξέροντας ποιο να διαλέξει

COZY ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ 17 Δεκ 2025 | 11:49

Ελένη Μενεγάκη: Δείχνει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της έπαυλής της - Το στολίδι που φτιάχτηκε ειδικά για εκείνη

Η Ελένη Μενεγάλη απολαμβάνει την εορταστική περίοδο και το κλίμα των ημερών.

ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΩΝ 17 Δεκ 2025 | 11:46

Καταβάλλεται 19 Δεκεμβρίου το αδειοδωρόσημο Χριστουγέννων σε εργατοτεχνίτες οικοδόμους

Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2025 καταβάλλεται το αδειοδωρόσημο Χριστουγέννων 2025 σε 87.286 εργατοτεχνίτες οικοδόμους.

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ 17 Δεκ 2025 | 10:38

Μαρουσάκης: Ερχονται διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας - Πολλές βροχές τα Χριστούγεννα, παγωνιά την Πρωτοχρονιά

Όπως επισημαίνει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, τα Χριστούγεννα αναμένεται να κυλήσουν με πολλές βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ 17 Δεκ 2025 | 08:46

Συντάξεις και επιδόματα πριν τα Χριστούγεννα: Πότε καταβάλλονται – Τι αλλάζει στα ποσά από τον Ιανουάριο

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά πραγματοποιούνται οι πληρωμές συντάξεων, επιδομάτων και του Δώρου Χριστουγέννων.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 16 Δεκ 2025 | 19:54

Πρόγνωση Κολυδά: Νέα εκτίμηση για τα Χριστούγεννα - Τι ισχύει με θερμοκρασία και βροχοπτώσεις

Η ανάρτηση του Θοδωρού Κολυδά για τον καιρό των επόμενων ημερών

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΟΝΙΑ 16 Δεκ 2025 | 14:09

Μαρουσάκης: Ήπιος καιρός μέχρι την Παρασκευή, διαδοχικές κακοκαιρίες από το Σάββατο - Πώς θα κάνουμε γιορτές

Από το Σάββατο αλλάζει ο καιρός με κακοκαιρίες από τη δυτική Ευρώπη που σταδιακά θα επηρεάσουν τη χώρα με βροχές, καταιγίδες

ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΠΟΣΑ 15 Δεκ 2025 | 23:22

Οργή στην Ιταλία: Τεράστιες αυξήσεις μέχρι και 700% στα αεροπορικά εισιτήρια ενόψει των γιορτών

Μια θέση εσωτερικής πτήσης από τη Ρώμη μέχρι την Κατάνια της Σικελίας, στις 23 Δεκεμβρίου κοστίζει 146 ευρώ, ενώ στις 13 Ιανουαρίου θα μειωθεί στα 17 ευρώ

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΙ 15 Δεκ 2025 | 14:03

Καιρός: Αυτή είναι η πρόγνωση για τα Χριστούγεννα από Κολυδά και Μαρουσάκη - Τι δείχνουν τα μοντέλα

Πώς εξελίσσεται το σκηνικό του καιρού μέχρι τα Χριστούγεννα - Οι εκτιμήσεις του Θοδωρή Κολυδά και του Κλέαρχου Μαρουσάκη

ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 14 Δεκ 2025 | 09:00

Γερμανία: Συνελήφθησαν 5 υπόπτοι για σχεδιασμό επίθεσης σε χριστουγεννιάτικη αγορά της Βαυαρίας

Η αγορά του Μαγδεμβούργου άνοιξε στα τέλη Νοεμβρίου υπό αυστηρή αστυνομική προστασία

ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ 14 Δεκ 2025 | 08:48

Ανοικτά τα καταστήματα σήμερα Κυριακή: Εορταστική η αγορά - "Δειλά σημάδια αισιοδοξίας" στην κατανάλωση

Σήμερα, Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου, τα εμπορικά θα είναι ανοιχτά

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ 13 Δεκ 2025 | 22:53

Εορταστικό ωράριο: Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 14/12 - Πώς θα λειτουργήσει η αγορά όλη την περίοδο των Γιορτών

Την Κυριακή 14/12 τα καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 11 μέχρι τις 4 το απόγευμα.

ΠΛΗΜΜΥΡΙΔΑ ΑΓΑΠΗΣ 13 Δεκ 2025 | 19:10

Καρκινοπαθής με λίγους μήνες ζωής ζήτησε για τα Χριστούγεννα λίγη από την καλοσύνη των ξένων: Αυτό που έλαβε, λιώνει καρδιές

"Αν η αγάπη μπορούσε να θεραπεύσει τον καρκίνο, θα είχα θεραπευτεί" λέει η Βρετανίδα καρκινοπαθής - Ζήτησε κάρτες με ευχές και έλαβε το θαύμα των Χριστουγέννων.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 13 Δεκ 2025 | 13:11

Ποια καταστήματα είναι ανοιχτά σήμερα Κυριακή: Το ωράριο λειτουργίας τους

Ολα τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά τις επίσημες αργίες των Χριστουγέννων (25 και 26 Δεκεμβρίου), και την Πρωτοχρονιά

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 13 Δεκ 2025 | 08:49
ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ 12 Δεκ 2025 | 18:12

Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που κάνει τους 50άρηδες να λιώνουν: Στέλνει την τοξική αρρενωπότητα ...περίπατο

Η σχέση πατέρα-γιου στην εποχή της μεγάλης συζήτησης για την τοξική αρρενωπότητα γίνεται μια συγκινητική διαφήμιση που κάνει τους 50άρηδες να λιώσουν.

ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ 11 Δεκ 2025 | 21:57

Σάλος με χριστουγεννιάτικη διαφήμιση στην Ολλανδία: Το λάθος μήνυμα και η οργή για το προϊόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Είναι δυνατόν τα Χριστούγεννα να είναι η χειρότερη εποχή του χρόνου; Σάλος στην Ολλανδία με χριστουγεννιάτικη διαφήμιση

ΕΡΩΤΑΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 11 Δεκ 2025 | 18:11

Αυτή είναι η πιο συγκινητική χριστουγενιάτικη διαφήμιση: Η Κίρα Νάιτλι ερωτεύεται και κάνει τους Βρετανούς να λιώσουν

Βρετανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ αποτίει φόρο τιμής στις ρομαντικές κωμωδίες με μια τετράλεπτη ταινία - Η Κίρα Νάιτλι ερωτεύεται με αφορμή ένα κομμάτι ...τυρί

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 11 Δεκ 2025 | 12:44

Γιατί την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου θα... αναστενάξουν οι τράπεζες: Ποιοι θα πληρωθούν 5-6 δισ. ευρώ σε ένα 24ωρο

H Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, θα αναδειχτεί στο 24ωρο με τις μεγαλύτερες πιστώσεις χρημάτων σε τραπεζικούς λογαριασμούς ολόκληρης της χρονιάς.

ΓΙΟΡΤΙΝΟΙ ΡΥΘΜΟΙ 11 Δεκ 2025 | 07:08

Πρεμιέρα σήμερα για το εορταστικό ωράριο - Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα ως την Πρωτοχρονιά

Πρεμιέρα κάνει σήμερα το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων, με τα μαγαζιά να μπαίνουν πια και επίσημα σε γιορτινούς ρυθμούς.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΘΛΙΨΗΣ 10 Δεκ 2025 | 23:59

Λαμία: Θύμα διάρρηξης έπεσε ο... Άγιος Βασίλης στην πλατεία Πάρκου [εικόνες]

Οι δράστες μπήκαν στο σπιτάκι του Άγιου Βασίλη στην "καρδιά" της Λαμίας και άρπαξαν ό,τι βρήκαν

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ 10 Δεκ 2025 | 21:56

O κακός λύκος μαθαίνει ότι τα άλλα ζώα δεν... τρώγονται: Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που έλιωσε τους Γάλλους

Ο "Κακός Λύκος"... αλλιώς στη συγκινητική χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που κάνει τη Γαλλία να λιώνει

ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ 10 Δεκ 2025 | 20:59

Κοζάνη: Πυροτεχνήματα έσπειραν τον τρόμο σε χριστουγεννιάτικη γιορτή - "Έβλεπα τον κόσμο να φεύγει πανικόβλητος"

Πρωτοφανείς ήταν οι εικόνες στο κέντρο της πόλης και στη χριστουγεννιάτικη γιορτή

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ 10 Δεκ 2025 | 14:34

Καιρός: Με κρύο, βροχοπτώσεις και χιόνια τα φετινά Χριστούγεννα - Η πρόγνωση Μαρουσάκη [βίντεο]

Άστατος ο καιρός τα Χριστούγεννα - Η "μικροδιαταραχή" που θα ρίξει εκ νέου τη θερμοκρασία - Αναλυτικά η πρόγνωση Μαρουσάκη

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 10 Δεκ 2025 | 12:26

Χριστούγεννα στην Αθήνα: Christmas market, Santa run, συναυλίες, παραστάσεις, δράσεις για όλη την οικογένεια

Εκδηλώσεις και δράσεις για κάθε ηλικία, που θα απλώνονται στις γωνιές της πόλης, προγραμμάτισε ο Δήμος Αθηναίων για την εορταστική περίοδο και μέχρι τις 11 Ιανουαρίου.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ 10 Δεκ 2025 | 10:41

Ενα ελληνικό νησί στους 5 πιο αναζωογονητικούς προορισμούς του κόσμου για μείωση του στρες

Κατάλογος με τους 5 καταλληλότερους προορισμούς του κόσμου που μπορούν να συμβάλλουν στη μείωση του άγχους και στην ουσιώδη ανανέωση του ταξιδιώτη.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 10 Δεκ 2025 | 09:59

Κοζάνη: Πανικός από πυροτεχνήματα στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου [βίντεο]

Σύμφωνα με καταγγελίες, σημειώθηκαν μικροτραυματισμοί από τα θραύσματα των πυροτεχνημάτων ενώ ο κόσμος προσπαθούσε να καλυφθεί.

ΣΥΝΤΑΓΗ 10 Δεκ 2025 | 07:58

Αμυγδαλόπιτα σιροπιαστή, το τέλειο επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι

Ενα εξαιρετικό, πολύ γευστικό και βελούδινο γλυκό, που αποτελεί μία τέλεια πρόταση για το γιορτινό μας τραπέζι.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 10 Δεκ 2025 | 07:45

Καιρός: Κρύο και βροχές σήμερα σε πολλές περιοχές - Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα Χριστούγεννα

Το σκηνικό του καιρού σήμερα θα είναι άστατο, καθώς περιλαμβάνει κρύο και βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας.

ΓΙΟΡΤΙΝΟΙ ΡΥΘΜΟΙ 10 Δεκ 2025 | 07:37

Ξεκινά την Πέμπτη το εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα - Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά

Η αντίστροφη μέτρηση για το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων έχει ξεκινήσει, καθώς από αύριο, Πέμπτη, τα μαγαζιά μπαίνουν σε γιορτινούς ρυθμούς.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ 08 Δεκ 2025 | 22:48

Δώρο Χριστουγέννων: Μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου η καταβολή του - Πώς υπολογίζεται

Το δώρο Χριστουγέννων είναι το επίδομα εορτών που παίρνουν οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας

ΣΤΟ ΟΥΝΤΙΝΕ 08 Δεκ 2025 | 18:08

Ιταλία: Ξαδέλφια πήγαν στο βουνό να μαζέψουν γκι και σκοτώθηκαν - Έπεσαν σε γκρεμό από ύψος 30 μέτρων

Λάτρευαν την πεζοπορία και είχαν πάει στο βουνό για να μαζέψουν γκι - Γλίστρησαν σε ένα επικίνδυνο σημείο και σκοτώθηκαν

08 Δεκ 2025 | 12:19

Γιατί τα Ιωάννινα είναι τοπ προορισμός για τις γιορτές: Οδοιπορικό στην ηπειρώτικη πόλη

Είναι μια πόλη που σε μαγνητίζει από την πρώτη στιγμή, ένας τόπος όπου η ιστορία, η παράδοση και η φυσική ομορφιά συναντιούνται αρμονικά.

08 Δεκ 2025 | 11:08
ΧΑΛΑΝΔΡΙ 08 Δεκ 2025 | 09:39

Αυτό είναι το πιο χριστουγεννιάτικο σπίτι στην Ελλάδα: Χρειάστηκαν 20 μέρες και 20.000 λαμπιόνια για τον στολισμό

Φέτος κυριαρχούν τα λευκά και χρυσαφί στοιχεία, με πινελιές από γαλάζιο, πράσινο, κόκκινο και κίτρινο. - Τι λέει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στην Αττική.

ΣΤΟ ΣΑΝΤΡΙΝΓΧΑΜ 08 Δεκ 2025 | 08:56

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η ιστορική πρώτη χριστουγεννιάτικη ομιλία της το 1952 - Γιατί είχε ιδιαίτερο βάρος

Στις 25 Δεκεμβρίου 1952, η Ελισάβετ Β' απηύθυνε το πρώτο της χριστουγεννιάτικο μήνυμα. Η ομιλία ήταν αποκλειστικά ραδιοφωνική.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ 08 Δεκ 2025 | 08:23

Οι Ελληνες ψηφίζουν εξωτερικό: Οι τοπ προορισμοί που επιλέγουν φέτος για τις γιορτές - Πού κυμαίνονται οι τιμές

Τα πακέτα για δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς είχαν αρχίσει να κλείνονται ήδη από τον Οκτώβριο, δεν λείπουν όπως και οι κρατήσεις της τελευταίας στιγμής.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 08 Δεκ 2025 | 07:41
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ; 08 Δεκ 2025 | 06:34

Τα 4 ζώδια που δεν θα περάσουν καλά φέτος τα Χριστούγεννα - Γκρίνιες, ανατροπές και απρόοπτα

Ας δούμε ποια τέσσερα ζώδια χρειάζεται φέτος τα Χριστούγεννα να οπλιστούν με... υπομονή.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ! 08 Δεκ 2025 | 06:02

Τα 8 μυστικά για τα τέλεια μελομακάρονα - Πώς θα βγουν νόστιμα και όσο σιροπιαστά πρέπει

Τα μελομακάρονα είναι το απόλυτο γλυκό των ελληνικών Χριστουγέννων. Ποιο είναι όμως το "κλειδί" για να πετύχουν πραγματικά;

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 07 Δεκ 2025 | 11:18

Μαρουσάκης: Η πρώτη εκτίμηση για τον καιρό των γιορτών - Έρχονται λευκά Χριστούγεννα;

Η πρώτη εκτίμηση για τον καιρό στις γιορτές, αναφέρει ότι οδηγούμαστε και πάλι σε ροή κακοκαιριών, με άστατο και ψυχρό καιρό τα Χριστούγεννα

07 Δεκ 2025 | 09:00

Εκεί θα πάνε όλοι στις γιορτές: Τα χριστουγεννιάτικα πάρκα και χωριά της Αθήνας

Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί και γιορτινές διευθύνσεις για να κάνεις τις βόλτες σου στην Αθήνα αυτή την περίοδο.

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 06 Δεκ 2025 | 10:23

Θερμοχώρα: Ένα ολόκληρο χριστουγεννιάτικο σκηνικό στην καρδιά της Αιτωλοακαρνανίας

Το Θέρμο είναι γενέτειρα του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, χτισμένο σε υψόμετρο περίπου 360 μέτρων, ανάμεσα στη λίμνη Τριχωνίδα και τα 'Αγραφα

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ 06 Δεκ 2025 | 09:22

Το πανέμορφο ελληνικό χωριό που υπόσχεται μαγικά Χριστούγεννα

Ο ιδανικός προορισμός για παραδοσιακές, ήρεμες και ξεχωριστές γιορτές

ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΥΟ ΕΦΕΤΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 04 Δεκ 2025 | 18:54

Ευχοστολίδια: Για κάθε παιδική ευχή που πραγματοποιείς, ο ΟΠΑΠ, μέλος της Allwyn, κάνει ακόμη ένα παιδί να χαμογελά

Η πρωτοβουλία Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ στηρίζει εφέτος τα παιδιά του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" και της Ένωσης "Μαζί για το Παιδί"

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ 04 Δεκ 2025 | 08:19

Αυτά τα 3 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα στις γιορτές - Εκπλήξεις και ανατροπές

Τα φετινά Χριστούγεννα κρύβουν ανατροπές, ευχάριστα νέα και μικρά δώρα της ζωής για τρία συγκεκριμένα ζώδια.

ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΕΦΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ 03 Δεκ 2025 | 23:04

"Μύρισε" Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη: Με Ρέμο η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου [εικόνες, βίντεο]

Οι Θεσσαλονικείς γιόρτασαν με την ψυχή τους την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου, παρά την έντονη βροχόπτωση

ΦΑΓΗΤΟ 03 Δεκ 2025 | 11:43

Tips διακόσμησης του τραπεζιού για τις γιορτινές συγκεντρώσεις στο σπίτι - Θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας

Με λίγες στοχευμένες επιλογές η τραπεζαρία σου μπορεί να γίνει το πιο εντυπωσιακό σημείο. Ένας χώρος γεμάτος θαλπωρή, λάμψη και γιορτινή μαγεία, όπως ταιριάζει στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

ΤΕΜΠΗ 03 Δεκ 2025 | 10:35

Καλαμπάκα: Η Χρύσα, η Θώμη και η Αναστασία φωτίζουν το Καστράκι - Η συγκλονιστική ανάρτηση του Νίκου Πλακιά

Από εκεί, μοιάζουν να "αντικρίζουν" με αγάπη τους γονείς, τους φίλους και όλους όσοι τις θυμούνται, υπενθυμίζοντας ότι η θύμησή τους είναι αθάνατη.

03 Δεκ 2025 | 09:36

Η πανέμορφη πόλη που είναι ανερχόμενος τουριστικός προορισμός - Είναι κόμβος, την επιλέγουν και ψηφιακοί νομάδες

Η πόλη αυτή της Ηπείρου είναι πλέον ο 3ος πόλος στην προσέλκυση, εγκατάσταση και λειτουργία πολλών εταιρειών υψηλής τεχνολογίας, πολλών start ups επιχειρήσεων, πολλών ψηφιακών νομάδων.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ; 03 Δεκ 2025 | 07:18

Χριστουγεννιάτικο... μποναμά φέρνει ο Δεκέμβριος για 3 τυχερά ζώδια - Οικονομική ανάκαμψη

Ο Δεκέμβριος φέρνει οικονομική ανάκαμψη και θετικές εξελίξεις για τρία τυχερά ζώδια, που βλέπουν επιτέλους τις προσπάθειές τους να ανταμείβονται.

ΣΤΗΝ ΓΚΡΑΝ ΠΛΑΣ 02 Δεκ 2025 | 23:31

Βρυξέλλες: Η "συμπεριληπτική" φάτνη χωρίς φύλα προκαλεί έριδες - "Προσβάλλει τις παραδόσεις" [εικόνες]

Η φάτνη της γεννήσεως έχει γίνει στόχος σφοδρής κριτικής, ιδιαίτερα στους Βαλλόνους - Οι επικρίσεις εστιάζονται στην απουσία χαρακτηριστικών των προσώπων

ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ 02 Δεκ 2025 | 11:12

Οι 4+1 ομορφότερες χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης - Βγαλμένες από παραμύθι, όλο χρώματα, αρώματα, μαγεία

Η Ευρώπη έχει ήδη φορέσει τα γιορτινά της και οι χριστουγεννιάτικες αγορές μεταμορφώνουν πόλεις και πλατείες σε λαμπερές νησίδες μαγείας.

ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ 01 Δεκ 2025 | 22:02

Η Μελάνια μας ξεναγεί στον χριστουγεννιάτικο Λευκό Οίκο με τα 51 δένδρα: "Σπίτι είναι εκεί που βρίσκεται η καρδιά"

H Μελάνια Τραμπ στέλνει τις ευχές της μέσα από την ξενάγηση στον στολισμένο Λευκό Οίκο.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ 01 Δεκ 2025 | 18:22

To στολίδι που έχετε στο σπίτι σας και μπαίνει μόνο του στο Χριστουγεννιάτικο δένδρο

Συνοπτικά τι πρέπει να προσέξετε τις γιορτινές ημέρες

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ 01 Δεκ 2025 | 12:23

Πότε κλείνουν τα σχολεία φέτος για τα Χριστούγεννα και πότε ανοίγουν ξανά

Μικρό διάλειμμα για τους μαθητές με τις γιορτές των Χριστουγέννων.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 01 Δεκ 2025 | 07:51

Αντίστροφη μέτρηση για το εορταστικό ωράριο: Πότε ξεκινά, ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο έχει ήδη ανακοινωθεί από τους Εμπορικούς Συλλόγους Αθήνας και Πειραιά.

ΟΛΗ Η ΣΥΝΤΑΓΗ 01 Δεκ 2025 | 07:24

Παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο γλυκό: Ισλί μικρασιάτικο, μοσχομυριστό και με σιροπιαστή καρδιά

Το παραδοσιακό μικρασιατικό ισλί είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά χριστουγεννιάτικα γλυκά, βαθιά δεμένο με τις μνήμες και τις γεύσεις των προσφύγων.

ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ 30 Νοε 2025 | 12:40

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε μελομακάρονα για την οικογένεια της

Η παρουσιάστρια έδειξε τα βήματα για την παρασκευή των γλυκών προσφέροντας αγάπη και ζεστασιά

"ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ;" 30 Νοε 2025 | 10:47

Κάλαντα στη Θεσσαλονίκη από τα ρομπότ Nova, Mini, Nao, Billy- Ο Pepper σε ρόλο βοηθού Αϊ Βασίλη

Οι καλανταδόροι είναι μια παρέα μικρότερων και μεγαλύτερων ρομπότ από τη Θεσσαλονίκη.

ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ 29 Νοε 2025 | 19:52

Ανοικτά την Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα: Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ

Η αυριανή Κυριακή είναι μία από τις τέσσερις συνολικά μέχρι το τέλος του 2025 που τα καταστήματα θα ανοίξουν

ΣΕ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΚΛΙΜΑ 29 Νοε 2025 | 15:41

Ρούλα Κορομηλά: Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που επέλεξε για το σπίτι της - [εικόνες - βίντεο]

Η Ρούλα Κορομηλά δημοσίευσε φωτογραφίες από τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που έκανε στο σαλόνι του σπιτιού της.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 29 Νοε 2025 | 09:28

Χριστούγεννα στο Μέγαρο: Το πρόγραμμα των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών προσκαλεί το κοινό του και φέτος σε ένα λαμπερό Χριστουγεννιάτικο ταξίδι, γεμάτο τέχνη, συγκίνηση και μαγεία, από τις 16 Δεκεμβρίου 2025.

ΘΑ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ 29 Νοε 2025 | 09:06

Πανεύκολη συνταγή για μελομακάρονα χωρίς ζάχαρη - Τραγανά και πεντανόστιμα

Αυτά τα πεντανόστιμα μελομακάρονα χωρίς ζάχαρη δεν έχουν ούτε υποκατάστατο ζάχαρης ούτε μέλι.

ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ 28 Νοε 2025 | 20:28
ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ 28 Νοε 2025 | 16:53

Ανοίγει σήμερα το χριστουγεννιάτικο χωριό στο Πεδίον του Άρεως με ελεύθερη είσοδο

Το δέντρο θα ανάψει ο Νίκος Χαρδαλιάς σήμερα το βράδυ, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία με τον Θοδωρή Φέρρη.

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ 27 Νοε 2025 | 12:28

Η Αθήνα σε γιορτινό mood: Φωταγωγείται απόψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα, εντυπωσιακός στολισμός σε όλη την πόλη

Το απόγευμα της Πέμπτης, στις 19.30, ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Συντάγματος.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 27 Νοε 2025 | 12:02

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Πεδίον του Άρεως ανοίγει τις πύλες του αύριο

Η αλλαγή της χρονιάς θα γίνει με την Ελένη Φουρέιρα, τον Zaf και τον DJ Bobito σε μια μεγάλη γιορτή

ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ; 27 Νοε 2025 | 09:07

Τα 3 πιο άτυχα ζώδια των φετινών Χριστουγέννων - Ανατροπές, οικονομικές δυσκολίες, απογοήτευση

Για τρία συγκεκριμένα ζώδια, τα φετινά Χριστούγεννα ίσως αποδειχθούν λίγο… πιο απαιτητικά.

ΣΤΙΣ 19:00 26 Νοε 2025 | 12:29

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει το Σάββατο σε μια λαμπερή γιορτή με ελεύθερη είσοδο

Η λαμπερή γιορτή, με οικοδέσποινα την Ευγενία Σαμαρά σηματοδοτεί την έναρξη του Χριστουγεννιάτικου Κόσμου του ΚΠΙΣΝ και έχει ελεύθερη είσοδο για όλους και όλες.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 26 Νοε 2025 | 10:37

Πότε ξεκινάει το εορταστικό ωράριο – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Ανακοινώθηκε το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων 2025

ΑΚΡΙΒΕΙΑ 26 Νοε 2025 | 07:00

Χριστούγεννα 2025: Περισσότερα λεφτά θα ξοδέψουν οι Ελληνες, αλλά χωρίς ταξίδια - Τι δώρα θα αγοράσουν

Τι αποκαλύπτει νέα έρευνα για τις τάσεις του καταναλωτικού κοινού την εορταστική περίοδο.

ΜΗΠΩΣ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ; 26 Νοε 2025 | 06:20

Τα 5 ζώδια που θα... ξοδέψουν τα περισσότερα τα φετινά Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα φέρνουν χαρά, στολίδια, μυρωδιές από κουραμπιέδες και για ορισμένα ζώδια, έναν... ιδιαίτερο πειρασμό: τη σπατάλη.

«ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!» 25 Νοε 2025 | 16:38

Ερχονται Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο: Η Μελάνια με αψεγάδιαστο στιλ και σινιέ γόβες υποδέχθηκε το δέντρο

Μια ξεχωριστή πινελιά στο ντύσιμο της Μελάνια απογείωσε την εμφάνισή της - Το καρό ντεσέν στις ψηλοτάκουνες γόβες της

25 Νοε 2025 | 16:03

Χριστουγεννιάτικο κέικ με γλυκό του κουταλιού- Η συνταγή που αξίζει να δοκιμάσεις

Αυτό το κέικ θυμίζει μαμά, γιαγιά και σας ταξιδεύει σε όλες τις όμορφες αναμνήσεις των γιορτών

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ! 25 Νοε 2025 | 07:28

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια των φετινών Χριστουγέννων - Ερωτας, αλλαγές στα επαγγελματικά και μικρά θαύματα

Καθώς πλησιάζουμε στην πιο φωτεινή και γιορτινή περίοδο του χρόνου, η αστρολογική εικόνα δείχνει πως τρία ζώδια θα απολαύσουν ιδιαίτερη εύνοια.

24 Νοε 2025 | 16:05

Πανύψηλος και κούκλος ο Φίλιππος Πηλαδάκης: Ο 17χρονος γιος της Ντορέττας Παπαδημητρίου στόλισε χριστουγεννιάτικα με την οικογένειά του

Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε μία φωτογραφία με τον Φίλιππο Πηλαδάκη από την οικογενειακή τους συγκέντρωση.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 23 Νοε 2025 | 12:19

Kωνσταντίνα Σπυροπούλου σε εορταστικό κλίμα: Στόλισε το σπίτι της για τα Χριστούγεννα

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους followers της το εορταστικό κλίμα στο σπίτι της

23 Νοε 2025 | 09:15

Βρήκαμε το φόρεμα των Χριστουγέννων και κοστίζει κάτω από 30 ευρώ

Το βελούδινο φόρεμα που θα φοράς σε όλα τα special events της γιορτινής περιόδου.

ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 22 Νοε 2025 | 10:28

Απογοητευμένοι οι τουρίστες στο Μπάκιγχαμ εξαιτίας της ψεύτικης διαφήμισης που δημιουργήθηκε από τεχνητή νοημοσύνη

Πολυάριθμα μηνύματα που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο υπόσχονταν "μια πρωτόγνωρη βασιλική εμπειρία Χριστουγέννων"

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 150 ΗΜΕΡΕΣ 21 Νοε 2025 | 10:32

Το "ταμείο" των μέτρων στήριξης: Σε ποιους τραπεζικούς λογαριασμούς θα μπουν 580 εκατ. ευρώ ανήμερα της… Black Friday

Τα… εφαρμοσμένα οικονομικά στη μάχη των δημοσκοπήσεων – Ώρα εφαρμογής των μέτρων στήριξης

ΕΛΕΠΑΠ 20 Νοε 2025 | 09:38

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τις Φίλες Εθελόντριες της ΕΛΕΠΑΠ

Η ΕΛΕΠΑΠ διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Bazzar βοηθώντας την αποκατάσταση και την προστασία αναπήρων προσώπων.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ; 19 Νοε 2025 | 13:12

Οι Financial Times προτείνουν έναν ελληνικό προορισμό ως κορυφαίο για φθινοπωρινή απόδραση

Ως έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για φθινοπωρινή απόδραση στην Ευρώπη, παρουσιάζεται αυτή η ελληνική πόλη σε εκτενές άρθρο των Financial Times.

ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΚΛΙΜΑ 19 Νοε 2025 | 10:56

"Μύρισαν" Χριστούγεννα στην Αθήνα: Τοποθετούνται λαμπάκια στο Σύνταγμα, πότε θα φωταγωγηθεί το δέντρο

Η Αθήνα μπαίνει ολοένα και πιο έντονα στο πνεύμα των Χριστουγέννων, καθώς ξεκίνησε πλέον η αντίστροφη μέτρηση για τη φωταγώγηση του δέντρου στην πλατεία Συντάγματος.

ΟΛΗ Η ΣΥΝΤΑΓΗ 19 Νοε 2025 | 10:05

Τα πιο νόστιμα και τραγανά χριστουγεννιάτικα μπισκότα - Θα μοσχομυρίσει το σπίτι

Παρακάτω θα δείτε μια πανεύκολη συνταγή για τραγανά και μοσχομυριστά χριστουγεννιάτικα μπισκότα.

ΜΑΓΑΖΙΑ 18 Νοε 2025 | 18:01

Χριστούγεννα 2025: Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο στα καταστήματα - Αναλυτικά οι ώρες

Όπως αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, το ωράριο είναι ενδεικτικό και προαιρετικό

ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ 17 Νοε 2025 | 06:54

Το Παρίσι "φόρεσε" τα γιορτινά του: Τα Ηλύσια Πεδία φωταγωγήθηκαν και μύρισαν Χριστούγεννα [βίντεο]

Οι λαμπεροί φωτισμοί θα ανάβουν καθημερινά από τις 17:00 έως τα μεσάνυχτα, ενώ κάθε ώρα θα παρουσιάζεται ένα εντυπωσιακό πεντάλεπτο σόου φωτός

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ 16 Νοε 2025 | 11:39

Ποια είναι η σωστή σειρά για να τοποθετήσεις τα στολίδια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο;

Είτε επιλέξετε να το στολίσετε από νωρίς είτε τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου, το δέντρο δεν λείπει από κανένα στολισμένο σπίτι.