Follow us

Δίκη Τοπαλούδη: Η τρυφερή ανάρτηση της εισαγγελέως Αριστοτελείας Δόγκα - Το δημόσιο ευχαριστώ στους γονείς [εικόνα]

"Το ωραιότερο και πολυτιμότερο δώρο της ζωής μου. Κυρία Κούλα… Σας ευχαριστώ", έγραψε.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Ανατριχιαστική ήταν η χθεσινή αγόρευση της Εισαγγελέως Αριστοτελείας Δόγκα, στη δίκη για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Η Εισαγγελέας ήταν καταπέλτης για τους δύο κατηγορούμενους. Ζητώντας την ενοχή του Ροδίτη και του Αλβανού, η Εισαγγελέας Δόγκα τόνισε στους δικαστές πως οι δύο νεαροί είχαν πρόθεση να βιάσουν την 19χρονη φοιτήτρια "ακόμη και νεκρή". Επανέλαβε δε, πως εξαιτίας πλημμέλειας των αρχών , το δικαστήριο δεν έχει μπροστά του και άλλα θύματα "αυτών των τοξικών ανθρώπων που κάθονται στο εδώλιο".

"Την περισσότερη ώρα δεν άκουγα έκλαιγα", είπε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, μιλώντας για την αγόρευσή της. "Τέτοιους εισαγγελείς θέλουμε εμείς και η ελληνική κοινωνία", δήλωσε συγκινημένος ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Η μητέρα της άτυχης 21χρονης, κ. Κούλα Τοπαλούδη, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, έκοψε μερικά κόκκινα τριαντάφυλλα και μετά τη δίκη, ο πατέρας της κοπέλας, τα έδωσε στην Εισαγγελέα, λέγοντας της πως "είναι από την Ελένη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς, η Εισαγγελέας ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook τη φωτογραφία με τα κόκκινα τριαντάφυλλα, που της έδωσαν οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας, τα οποία τοποθέτησε σε βάζο πάνω στο γραφείο της.

"Το ωραιότερο και πολυτιμότερο δώρο της ζωής μου. Κυρία Κούλα… Σας ευχαριστώ", έγραψε η κ. Δόγκα.

εισαγγελέας

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΚΗ 16 Μαϊ 2024 | 13:17

Μαζικοί θάνατοι λόγω covid σε οίκο ευγηρίας της Θεσσαλονίκης: Δύο αδέλφια στο εδώλιο

Στο εδώλιο του δικαστηρίου στη Θεσσαλονίκη κάθονται οι δύο διευθύνοντες σύμβουλοι του οίκου ευγηρίας, ενώ εξετάζονται μάρτυρες.

ΓΙΑ ΤΙΣ 28 ΜΑΙΟΥ 15 Μαϊ 2024 | 17:33

Κατάληψη Νομικής: Αναβλήθηκε η δίκη - Ελεύθεροι οι 28 με εντολή του δικαστηρίου

Το δικαστήριο ζήτησε να προσέλθουν στη δίκη και να καταθέσουν ως μάρτυρες ένας αστυνομικός, καθώς και ο φύλακας του κτιρίου της Νομικής.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ STAR 13 Μαϊ 2024 | 19:58

Καβάλα: 36χρονος κατηγορείται για ασέλγεια πάνω στον γιο της συντρόφου του - Ένταση στη δίκη [Βίντεο]

Η αποκάλυψη έγινε από έναν φίλο του παιδιού, ο οποίος υποστηρίζει ότι δέχθηκε κι εκείνος σεξουαλική παρενόχληση από το ίδιο άτομο, ωστόσο κατάφερε να τον απωθήσει.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΕΝΟΡΚΩΝ 13 Μαϊ 2024 | 19:18

Ρόμπερτ Μενέντεζ: Ξεκίνησε η δίκη του Αμερικανού γερουσιαστή για διαφθορά - Διαχωρίστηκε η υπόθεση για τη σύζυγό του

Ο 70χρονος Μενέντεζ, η σύζυγός του και δύο επιχειρηματίες από το Νιού Τζέρσεϊ κατηγορούνται για δωροληψία - Και οι τέσσερις έχουν δηλώσει αθώοι.

ΤΟ "ΠΙΤΜΠΟΥΛ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ" 13 Μαϊ 2024 | 19:06

Καταθέτει ο πρώην δικηγόρος του Τραμπ: Έκανα ό,τι ήθελε - Απειλούσα με μηνύσεις και "φύτευα" ιστορίες στον Τύπο

Ο Κόεν είναι ίσως ο σημαντικότερος μάρτυρας κατηγορίας που καλούν οι εισαγγελικές αρχές στη δίκη του Τραμπ, που σήμερα μπήκε στην πέμπτη εβδομάδα της.

ΤΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ 09 Μαϊ 2024 | 15:23

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 40χρονος για ενδοοικογενειακή βία - Η σύντροφός του κρεμάστηκε από το μπαλκόνι για να γλιτώσει

Καταδικάστηκε ο 40χρονος για την ενδοοικογενειακή βία - Η σύντροφός του αναγκάστηκε να διαφύγει από το μπαλκόνι για να γλιτώσει

ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 09 Μαϊ 2024 | 14:54

Χρειάστηκαν 5 χρόνια και 11 αναβολές στο ΣτΕ για να εκδώσει απόφαση- Και υπήρχε ήδη νομολογία...

Το ΣτΕ χρειάστηκε πέντε χρόνια για να εκδώσει απόφαση για ζήτημα νομολογιακά λυμένο.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ 08 Μαϊ 2024 | 15:46

Έφεση κατά της αποφυλάκισης του Νίκου Μιχαλολιάκου - "Είναι επικίνδυνος για διάπραξη νέων αδικημάτων" λέει ο Εισαγγελέας

Ο εισαγγελέας άσκησε έφεση κατά του βουλεύματος αποφυλάκισης του Νίκου Μιχαλολιάκου.

ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ 08 Μαϊ 2024 | 15:21

Τι κάνει σήμερα η πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς- Ο γάμος με τον συμπρωταγωνιστή της σε ταινίες ενηλίκων και το ράντσο- δώρο

Η 45χρονη πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς γνωρίστηκε με τον Τραμπ το 2006. Σήμερα, είναι το πρόσωπο κλειδί στην πιο σημαντική δίκη με κατηγορούμενο πρώην πρόεδρο.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ 08 Μαϊ 2024 | 12:38

Τραγωδία στο Μάτι: Eφεση για το σύνολο της απόφασης άσκησε ο εισαγγελέας - Επιστρέφουν όλοι στο εδώλιο

Ο εισαγγελέας άσκησε έφεση για την απόφαση για την τραγωδία στο Μάτι. Αφορά σε αθωώσεις, ποινές και ελαφρυντικά για όλους τους κατηγορούμενους.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ 07 Μαϊ 2024 | 19:17

Η Ντάνιελς καταθέτει στη δίκη Τραμπ: "Με υποδέχτηκε με σατέν πιτζάμες, είπε ότι δεν κοιμάται καν στο ίδιο δωμάτιο με τη Μελάνια"

Η Στόρμι Ντάνιελς υποστηρίζει ότι έλαβε 130.000 δολάρια για να μην αποκαλύψει τη σεξουαλική σχέση που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ.

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ 06 Μαϊ 2024 | 20:49

Δίκη Τραμπ: Ο δικαστής τού επέβαλε και πάλι πρόστιμο - "Την επόμενη φορά... φυλακή"

Ο δικαστής είπε πως τα 9 πρόστιμα των 1.000 δολαρίων που έχει επιβάλει μέχρι τώρα δεν απέτρεψαν τον Τραμπ από το να παραβιάσει την εντολή αποσιώπησης (gag order)

03 Μαϊ 2024 | 08:20

Δικαστικές αποφάσεις που βγάζουν... μάτι - Πώς σχολιάζουν οι ίδιοι οι δικαστές τις αποφάσεις για Μάτι και Μιχαλολιάκο

Τόσο η υπόθεση της τραγωδίας στο Μάτι όσο και η δικογραφία της Χρυσής Αυγής, θα μείνουν βαθιά χαραγμένες στο συλλογικό υποσυνείδητο