Δικηγόρος οικογένειας Κωστόπουλου: «Υπάρχει εγκεφαλικό οίδημα»

Νέα τροπή στην υπόθεση θανάτου του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου δίνει η δικηγόρος της οικογένειας, σε δηλώσεις της σε διαδικτυακό μέσο.

dikigoros-oikogeneias-kwstopoulou-uparxei-egkefaliko-oidima
SHARE THIS
0
SHARES

Νέα τροπή στην υπόθεση θανάτου του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου δίνει η δικηγόρος της οικογένειας, σε δηλώσεις της στο omniatv. 

"Μου είπε ο ιατροδικαστής ότι υπάρχει εγκεφαλικό οίδημα, το οποίο μένει να ερευνηθεί και να διαπιστωθεί από τι προήλθε" έχει πει η Άννυ Παπαρούσου

Πιο συγκεκριμένα και σε σχέση με την ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει:

«Δεν υπάρχει πόρισμα.Το πόρισμα παραπέμπεται στο μέλλον, για να βγουν οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις. Αυτό που μου είπε ο ιατροδικαστής – τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας ο κ. Τσαντίρης, είναι ότι υπάρχει εγκεφαλικό οίδημα, το οποίο μένει να ερευνηθεί και να διαπιστωθεί από τι προήλθε. Άρα, αυτό μας ενδιαφέρει.

Προς το παρόν, η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη και παραπέμπεται η γνώση που θα έχουμε γι’ αυτή στο μέλλον, όταν θα έχουν βγει και οι εξετάσεις, τοξικολογικές και ιστολογικές.

Από τη μελέτη της δικογραφίας είμαι σε θέση να σας πω ότι δεν καταγράφεται πουθενά το περιστατικό αυτό της άσκησης ακραίας βίας, σε κανένα σημείο της δικογραφίας. Η αιτία που το ΕΚΑΒ προσήλθε για να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον Ζακ Κωστόπουλο, ήταν «μαχαίρωμα». Αυτή ήταν η αιτιολογία που παρασχέθηκε στο ΕΚΑΒ. Πρέπει να σας πω ότι ο άνθρωπος έφτασε νεκρός στον Ευαγγελισμό, δεμένος με χειροπέδες», δήλωσε στο omniatv η κ. Παπαρούσου. 

Η κ. Παπαρούσου υποστηρίζει πως υπάρχουν ελλείψεις στη δικογραφία.

«Η ανάκριση είναι ανοιχτή, το βιντεοληπτικό υλικό επεξεργάζεται ένας ειδικός πραγματογνώμονας για τα ηλεκτρονικά πειστήρια και θα καταθέσει και στον ανακριτή. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι ήταν μάρτυρες στο περιστατικό, δεν έχουν βρεθεί δεν έχουν κληθεί να καταθέσουν και υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι έπαιξαν κι ένα ρόλο στο περιστατικό, με μία επιπλέον άσκηση βίας, κατά το στάδιο όπου ο θανών Ζακ Κωστόπουλος δεν ήταν σε καμμία θέση να αντιδράσει».

Εν τω μεταξύ, σήμερα Τρίτη θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου στη Γλάδστωνος, όπου βρήκε το θάνατο ο 33χρονος άνδρας.

Βίντεο και πληροφορίες: Omniatv.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook