
Μετά την πλατεία Κλαυθμώνος, άλλη μια κλοπή στολιδιών από χριστουγεννιάτικο δέντρο, συνέβη, αυτή τη φορά, στα Σεπόλια.
Ειδικότερα, όπως μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN και η εκπομπή "Ώρα Ελλάδος", μία ημέρα μετά την παρόμοια κλοπή στην πλατεία Κλαυθμώνος, άγνωστοι άρπαξαν στολίδια και από το χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Σεπόλια.
Όπως φαίνεται και στα τηλεοπτικά πλάνα, από το χριστουγεννιάτικο δέντρο έλειπαν τα στολίδια έως τα δύο μέτρα ύψος από τη βάση του. "Όσα φτάνουν"σχολίασε ο ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού.
Πλατεία Κλαυθμώνος: Έκλεψαν στολίδια από το χριστουγεννιάτικο δέντρο
Να υπενθυμίσουμε ότι εχθές Δευτέρα 27 Νοεμβρίου είχε γίνει γνωστό ότι άγνωστοι είχαν κλέψει αρκετά στολίδια και από το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Κλαυθμώνος, στο κέντρο της Αθήνας.
Ειδικοτερα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, οι άγνωστοι έκλεψαν όσα στολίδια μπορούσαν να φτάσουν με τα… χέρια.
Ο αντιδήμαρχος Αθηναίων, Σάκης Κολλάτος, που μίλησε στο ΟΡΕΝ είπε, χαρακτηριστικά: "Κάθε χρόνο αντιμετωπίζαμε αυτά τα φαινόμενα". Όπως σημείωσε, "όπου υπάρχουν πλατείες που είναι γειτονιά, η εικόνα είναι πιο καλή".
Όπως ανέφερε τα προβλήματα στο σύνολο των χριστουγεννιάτικων δέντρων στο κέντρο της Αθήνας περιορίζονται σε 5-6 σημεία, στον Άγιο Παντελεήμονα, την Πλατεία Αττικής, τον Άγιο Παύλο κ.α..
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr