Εξετάσεις στη φυλακή για τον Ρωμανό προτείνει ο Λοβέρδος

Με τη φράση «Η δημοκρατία δεν εκδικείται», ο υπουργός Παιδείας προτείνει ακόμη και διενέργεια εξετάσεων στις φυλακές αν ο Ρωμανός δεν πάρει άδεια.

eksetaseis-sti-fulaki-gia-ton-rwmano-proteinei-o-loberdos
|
SHARE THIS
0
SHARES

Στη διενέργεια εξετάσεων μέσα στις φυλακές αν η Πολιτεία δεν δώσει φοιτητική άδεια στον Νίκο Ρωμανό, πρόκειται να προχωρήσει το υπουργείο Παιδείας, όπως δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ανοιχτό, αφήνει, ωστόσο και το θέμα της εξ΄αποστάσεως φοίτησης ή της συμπύκνωσης των εξεταστικών περιόδων αν τελικά του δοθεί η άδεια, ερχόμενος σε αντίθεση με τον υφυπουργό Αλέξανδρο Δερμεντζόπουλο που δήλωσε ότι η περίπτωση Ρωμανού δεν είναι αρμοδιότητα του υπουργείου Παιδείας.

Λοβέρδος: Ολες οι ευκαιρίες και για την αποφοίτηση

Ο Α. Λοβέρδος δήλωσε: «Ως υπουργείο Παιδείας εξασφαλίσαμε όλες τις προϋποθέσεις να δώσουν εξετάσεις για τα ΑΕΙ οι έγκλειστοι που το επιθυμούσαν. Μία ευκαιρία στη ζωή είναι και αυτή! Ολα πήγαν καλά. Κάποιοι νέοι πέτυχαν. Θα εξασφαλίσουμε και την παροχή όλων των ευκαιριών για την αποφοίτησή τους. Είτε με διδασκαλία εξ αποστάσεως, όπου είναι αυτό δυνατόν πρακτικά, είτε με τη συμπύκνωση των εξεταστικών περιόδων, σε περίπτωση που ο έγκλειστος πάρει άδεια από τις αρμόδιες αρχές, είτε και με τη διενέργεια εξετάσεων στις φυλακές, αν ο έγκλειστος, για λόγους που αφορούν άλλα όργανα της πολιτείας, δεν παίρνει άδεια. Η δημοκρατία δεν εκδικείται».

 


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook