
Αποκαλυπτικά στοιχεία από το κινητό της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας, έρχονται να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Η γυναίκα που φέρεται να επιτέθηκε με οξύ στην 34χρονη, είχε στο κινητό της φωτογραφίες του σπιτιού της άτυχης κοπέλας, στο Μοσχάτο, κάτι που αποδεικνύει πως την κατασκόπευε, ακόμα και στο σπί της. Αυτό αυξάνει τις πιθανότητες να είναι η 35χρονη η γυναίκα, η οποία τον περασμένο Ιανουάριο παρακολουθούσε το σπίτι της άτυχης κοπέλας, όπως αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας στην κατάθεσή του.

Επιπλέον, στο κινητό της φερόμενης ως δράστιδος, εντοπίστηκαν και οι κλήσεις σε ραδιοταξί, τις οποίες πραγματοποίησε για να πάει στην Καλλιθέα, όπου θα επίτίθετο στην 34χρονη Ιωάννα, αλλά και γα να φύγει από το σημείο, πριν την εντοπίσουν.

Τέλος, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, η 35χρονη είχε εγκατεστημένη εφαρμογή παρακολούθησης δορυφορικού γεωεντοπισμού, με το οποίο γνώριζε τις κινήσεις της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να ξέρει ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται για να βρει την κατάλληλη στιγμή της επίθεσης. Σημειώνεται πως η 35χρονη φαίνεται να είχε τοποθετήσει το GPS στο αυτοκίνητο της Ιωάννας.

Υπενθυμίζεται πως η 35χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα. Η φερόμενη ως δράστις, δεν είπε τίποτα στον ανακριτή και τήρησε το δικαίωμα της σιωπής. Θα κληθεί λοιπόν ξανά τις επόμενες ημέρες για να απολογηθεί για την υπόθεση. Σημειώνεται πως η παρουσία της στο γραφείο του ανακριτή διήρκησε ελάχιστα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr