Επτά κλοπές και μια απόπειρα από δύο Ελληνες στο Ηράκλειο

Οι δύο συλληφθέντες ηλικίας 30 και 33 ετών αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα

epta-klopes-kai-mia-apopeira-apo-duo-ellines-sto-irakleio
SHARE THIS
0
SHARES

Εξιχνιάστηκαν επτά υποθέσεις κλοπών και μια απόπειρα κλοπής που διαπράχθηκαν σε σταθμευμένα οχήματα στο Ηράκλειο, ενώ συνελήφθησαν δύο Έλληνες κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι δύο συλληφθέντες ηλικίας 30 και 33 ετών αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τάμπλετ και διάφορα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στις 4.450 ευρώ, ενώ κατηγορούνται και για παραβάσεις σχετικές με όπλα και ναρκωτικές ουσίες.

Όλα ξεκίνησαν όταν χθες το βράδυ δύο άνδρες προσπάθησαν ανεπιτυχώς να εισέλθουν σε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 23χρονης Ελληνίδας, έγιναν όμως αντιληπτοί και συνελήφθησαν από αστυνομικούς. Από την αστυνομική έρευνα και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε σήμερα ότι και οι δύο συλληφθέντες δρώντας από κοινού, κατά το χρονικό διάστημα από την 01.06.2017 έως και την 15.07.2017 είχαν διαπράξει επιπλέον επτά κλοπές και μια απόπειρα κλοπής, σε σταθμευμένα οχήματα σε περιοχές του Ηρακλείου, προκαλώντας παράλληλα φθορές.

Σήμερα σε έρευνα στην κοινή οικία των δύο που συνελήφθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σπαθί με τη θήκη του, κρόταλα, εργαλείο θραύσης κρυστάλλων και 19 ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερούντο την απαραίτητη από το νόμο ιατρική συνταγή.

Φωτό αρχείου

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook