Follow us

Εξελίξεις με την Πισπιρίγκου: Ο Κούγιας προειδοποιεί την ανακρίτρια και ζητά εξέταση συγκεκριμένων μαρτύρων

Νέο αίτημα του Αλέξη Κούγια για εξέταση μαρτύρων στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
ΚΟΥΓΙΑΣ

Νέο αίτημα εξέτασης μαρτύρων,ιατροδικαστών και άλλων, υπέβαλε για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου σήμερα Τρίτη ο Αλέξης Κούγιας και προειδοποίησε για ενέργειες σε βάρος της ανακρίτριας. Και όλα αυτά την παραμονή της προγραμματισμένης απολογίας της Ρ. Πισπιρίγκου για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών της.

"Δεν θα επιτρέψουμε να απολογηθεί η κα κατηγορουμένη χωρίς να διερευνηθεί κάθε πτυχή των ιατροδικαστικών εκθέσεων και γνωμοδοτήσεων, επειδή όλα αυτά θα έπρεπε να έχουν γίνει από το στάδιο της προδικασίας", αναφέρεται στην ανακοίνωση του.

"Δημοσιοποιούμε το νέο αίτημα το οποίο έχουμε υποβάλλει, μόλις λάβαμε αντίγραφα των νέων καταθέσεων στην κα 35 η Τακτική Ανακριτή και το οποίο αναμένουμε να ικανοποιηθεί άμεσα και προ της προσδιορισμένης για αύριο απολογίας της κας κατηγορουμένης", τονίζεται επίσης στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η προσωρινά κρατούμενη για τον θάνατο της 9χρονης πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, που έπειτα από δύο προθεσμίες έχει κληθεί αύριο Τετάρτη σε απολογία για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, υπέβαλε σήμερα δια του συνηγόρου της Αλέξη Κούγια το νέο αίτημα την ανακρίτρια της υπόθεσης, από την οποία ζητά να καλέσει σε απολογία συγκεκριμένους επιστήμονες, ως μάρτυρες ειδικών γνώσεων αλλά και σε κατ' αντιπαράσταση εξέταση κάποιους από αυτούς. Το αίτημα έρχεται μετά από αντίστοιχο που είχε υποβάλει σχετικά με εξέταση μαρτύρων το οποίο ικανοποιήθηκε από την Ανακρίτρια.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του κ. Κούγια , έπειτα από όσα κατέθεσαν ειδικοί επιστήμονες "απεδείχθη, έστω και με καθυστέρηση πολλών μηνών, ότι οι τακτικές ιατροδικαστές Αθηνών και Πατρών, κ.κ. Τσάκωνα και Τσιόλα, αλλά και ο τακτικός ιατροδικαστής Πειραιώς κος Τσαντίρης, δικαιώνονται για τις πραγματογνωμοσύνες, τις οποίες είχαν εκδώσει όπου διέγνωσαν θανάτους των δύο αειμνήστων κοριτσιών από παθολογικά αίτια και όχι από εγκληματική ενέργεια".

Διαβάστε Επίσης

Η 34χρονη κατηγορουμένη,σύμφωνα με τον συνήγορο της Αλέξη Κούγια ζητά από τη δικαστική λειτουργό, πριν την απολογία της:

-Να κληθεί και να εξετασθεί σήμερα ή και αύριο, ωστόσο πριν την απολογία της κας κατηγορουμένης, η ιατροδικαστής - πραγματογνώμονας Αθηνών και Πειραιώς Ουρανία Δημακοπούλου.(είχε διενεργήσει πραγματογνωμοσύνη στην υπόθεση του "Δόκτορα Κόντος")

-Να κληθεί και να εξεταστεί σήμερα ή αύριο, ωστόσο πριν την απολογία της κας κατηγορουμένης, η κα Χαρά Σπηλιοπούλου, (καθηγήτρια Ιατροδικαστικής)

-Να κληθεί και να εξεταστεί συμπληρωματικά η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα μετά τις αντιφατικές καταθέσεις της Αντιγόνης Μητσέλου και Να εξεταστούν κατ' αντιπαράσταση με όσους αναφέρονται ανωτέρω.

"'Αλλως, εξ ονόματος της κυρίας κατηγορουμένης θα προβώ σε όλες τις νόμιμες διαδικαστικές ενέργειας, ώστε να εξασφαλίσω τα νόμιμα συμφέροντά της" αναφέρει ο κ. Κούγιας ο οποίος χαρακτηρίζει "αυτοδιορισμένους" τους ιατροδικαστές Νίκο Καρακούκη και Νίκο Καλόγρηα, οι οποίοι αποφαίνονται σε πόρισμα προς την Εισαγγελία ότι οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά τις καταθέσεις, για πρώτη φορά, των μαρτύρων ειδικών γνώσεων τακτικών ιατροδικαστών κ.κ Χρήστου Κραβαρίτη, ιατροδικαστού Λαρίσης, Σίμου Μεσογίτη, ιατροδικαστού Πελοποννήσου, Σωκράτη Τσαντίρη, ιατροδικαστού Πειραιώς, οι οποίοι κονιορτοποίησαν την κωμικού ιατροδικαστικού περιεχομένου ιατροδικαστική γνωμοδότηση των αυτοδιορισθέντων ιατροδικαστών Αθηνών, Καρακούκη και Καλόγρηα, και μετά την κατάθεση του παθολογοανατόμου Ευτυχιάδη, ο οποίος στην κατάθεσή του αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι παραπλανήθηκε από τον ιατροδικαστή Καλόγρηα και έτσι χρησιμοποίησε για να αποφανθεί μια πρωτοφανή στα παθολογοανατομικά δεδομένα εξέταση, η οποία αφεώρα τον θάνατο της Ίριδας Δασκαλάκη, ο οποίος σημειωτέων δεν είναι καν στον πίνακα πραγματογνωμόνων και δεν υπάρχει κανένα στοιχείο στη δικογραφία (πρακτικό και πρωτόκολλο αυτής της πρωτοφανούς εξετάσεως στο εργαστήριο παθολογοανατομικής του ΕΚΠΑ) και μετά τις δύο εντελώς αντιφατικές καταθέσεις της παθολογοανατόμου Ιωαννίνων κας Μητσέλου όπου απεδείχθη ότι οι επίσημες ιατροδικαστικές εκθέσεις μετά από νεκροψία – νεκροτομή και όχι από φωτογραφίες !!!!!!!!!!!!, τις οποίες μελέτησαν οι αυτοδιορισμένοι Καρακούκης – Καλόγρηας, όπου τελικώς απεδείχθη, έστω και με καθυστέρηση πολλών μηνών, ότι οι τακτικές ιατροδικαστές Αθηνών και Πατρών, κ.κ. Τσάκωνα και Τσιόλα, αλλά και ο τακτικός ιατροδικαστής Πειραιώς, κος Τσαντίρης δικαιώνονται για τις πραγματογνωμοσύνες, τις οποίες είχαν εκδώσει όπου διέγνωσαν θανάτους των δύο αειμνήστων κοριτσιών από παθολογικά αίτια και όχι από εγκληματική ενέργεια πριν ο περιφερόμενος ιατροδικαστής, χωρίς καμία νεκροψία – νεκροτομή, Γρηγόρης Λέων και τα λαϊκά δικαστήρια των πρωινών, μεσημεριανών και απογευματινών εκπομπών της τηλεόρασης σε συνεργασία με την λειτουργούσα στο σκοτάδι καθηγήτρια ιατροδικαστικής, Χαρά Σπηλιοπούλου, η οποία αυτοδιορίστηκε μέσω της γραμματέως της, η οποία έχει συγγενική σχέση με την Ανακρίτρια κα Σαλάππα (διενήργησε την ανάκριση για την Τζωρτζίνα) ανατραπούν όλα τα ιατροδικαστικά επίσημα δεδομένα και ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος της κας Σ.Π., δημοσιοποιούμε το νέο αίτημα το οποίο έχουμε υποβάλλει, μόλις λάβαμε αντίγραφα των νέων καταθέσεων στην κα 35 η Τακτική Ανακριτή και το οποίο αναμένουμε να ικανοποιηθεί άμεσα και προ της προσδιορισμένης για αύριο απολογίας της κας κατηγορουμένης.

Δηλαδή, μετά από αυτές τις νέες καταθέσεις επισήμων ιατροδικαστικών και την αιτούμενη κατάθεση της κας Ουρανίας Δημακοπούλου, δηλαδή της Ιατροδικαστή, την οποίαν επέλεξε η Ελληνική Δικαιοσύνη για να ενεργήσει τις πραγματογνωμοσύνες σε όλους τους θανάτους που προκάλεσε ο απατεώνας ψευτογιατρός και για τις οποίες καταδικάστηκε σε 8 ισόβιες καθείρξεις, η Ελληνική Δικαιοσύνη για να κρίνει την τύχη της κας Σ.Π. θα έχει να διαλέξει μεταξύ των επισήμων ιατροδικαστικών εκθέσεων και πραγματογνωμοσυνών των κ.κ. Τσιόλα, Τσάκωνα, Δημακοπούλου, και των κ.κ. Κραββαρίτη, Μεσογίτη, Τσαντίρη (αναμένουμε άλλες 2 ιατροδικαστικές εκθέσεις άλλων 2 τακτικών ιατροδικαστών) και τις κωμικού επιστημονικού ιατροδικαστικού περιεχομένου των κ.κ. Καρακούκη και Καλόγρηα, οι οποίοι από φωτογραφίες και παραπλανώντας τον επιλεγέντα από αυτούς φίλο τους παθολογοανατόμο Ευτυχιάδη, ο οποίος με την κατάθεσή του τους άδειασε για να αποφύγει τις ποινικές επιπτώσεις εις βάρος του, δημοσιοποιούμε το αίτημα το οποίο έχουμε υποβάλει και το οποίο είναι το εξής:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ 35ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΙΤΗΜΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΜΑΡΤΥΡΩΝ

Εκκρεμεί ενώπιόν Σας υπόθεση, στην οποία η κατηγορουμένη καλείται να απολογηθεί για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως κατά συρροή εις βάρος των θυγατέρων της, Μαρίας – Ελένης (Μαλένας)
και αβάπτιστου βρέφους (Ίριδα). Σε συνέχεια και συμπλήρωση των από 24.11.2022 και 25.11.2022 αιτημάτων της κατηγορουμένης για εξέταση και επανεξέταση μαρτύρων η κατηγορουμένη υποβάλει δια του παρόντος συμπληρωματικό αίτημα εξέτασης μαρτύρων.

Δεν θα επιτρέψουμε να απολογηθεί η κα κατηγορουμένη χωρίς να διερευνηθεί κάθε πτυχή των ιατροδικαστικών εκθέσεων και γνωμοδοτήσεων, επειδή όλα αυτά θα έπρεπε να έχουν γίνει από το στάδιο της προδικασίας.

Πρωταρχικό ρόλο σε όλα αυτά έχει διαδραματίσει η κα Χαρά Σπηλιοπούλου, η οποία έδρασε εκτός των κανόνων ιατροδικαστικής και παθολογονοανατομίας, χωρίς να έχει ορκιστεί πραγματογνώμων και η οποία εξ όσων γνωρίζουμε είναι ανεπαρκής ιατροδικαστικά αφού με σκανδαλώδεις τροπολογίες του τότε κόμματος που κυβερνούσε έλαβε την ειδικότητα της ιατροδικαστικής, ενώ είχε πτυχίο φαρμακευτικής.

Η ανωτέρω στην εν λόγω υπόθεση αυτοδιορίστηκε στην κυριολεξία μέσω της γραμματέα της, η οποία έχει συγγενική σχέση με την κα Σαλάππα, 18 η Τακτική Ανακρίτρια, η οποία ήταν η Ανακρίτρια που διεξήγαγε την κύρια ανάκριση για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και την ανθρωποκτονία εκ προθέσεως της Γεωργίας Δασκαλάκη.

Διαβάστε Επίσης

Η κα Σπηλιοπούλου είναι προφανές ότι Σας έχει υπαγορεύσει τις ερωτήσεις τις οποίες υποβάλλατε στους κ.κ. Κραββαρίτη, Μεσογίτη, Τσαντίρη, ενώ ουδέποτε τις υποβάλλατε στους κ.κ. Καρακούκη, Καλόγρηα, αποδεικνύοντας την προκατάληψη σας και την μεροληπτική σας διάθεση για να διασωθούν οι κ.κ. Καρακούκης, Καλογρηας, με σκοπό να εξουδετερώσει τις ορθές βάσεις των διδασκόμενων στην βιβλιογραφία ιατροδικαστικών προσεγγίσεων και πραγματικών ιατροδικαστικών πραγματογνωμοσυνών και όχι απλών γνωμοδοτήσεων, προκειμένου να
δικαιωθούν ο κατά τις πληροφορίες της εντολέας μας χωρίς πτυχίο ιατρικής, αλλά με βεβαίωση σπουδών από ιταλικό πανεπιστήμιο, δήθεν επί 15ετία Προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, ο οποίος έχει καταστρέψει ανθρώπους καταδικάζοντάς τους δήθεν για στραγγαλισμό, όπως τον φοιτητή Ιωάννη Θωμάτο, ο οποίος καταστράφηκε μέχρι να αθωωθεί αμετάκλητα από το Δικαστήριο, αλλά και σε άλλες περιπτώσεις και του οποίου η βεβαίωση σπουδών από το Ιταλικό Πανεπιστήμιο αναγνωρίστηκε αν είναι δυνατόν για το δήθεν αξιόπιστο δικαστή μέσω ΔΙΚΑΤΣΑ το 2018!!!!, αλλά και του ιατροδικαστή Καλόγρηα, ο οποίος παραπλάνησε σκόπιμα τον ιδιαίτερα επιπόλαιο επιλεγέντα και προσωπικό του φίλο, παθολογονοανατόμο, Ευτυχιάδη, ο οποίος σε συνεργασία με τους Σπηλιοπούλου, Καλόγρηα και Καρακούκη και του ανεκδιήγητου περιφερόμενου από κανάλι σε κανάλι Γρηγόρη Λέων, ο οποίος δεν έχει διενεργήσει μία ιατροδικαστική νεκροψία/νεκροτομή, οδηγήθηκε να παρανομήσει ακραία, αντί να αρνηθεί τον διορισμό του, αφού ήταν εκτός του πίνακα πραγματογνωμόνων και να χρησιμοποιήσει την χρώση fibronectin, την οποία ουδέποτε διενήργησε στο εργαστήριο παθολογικής ανατομίας του ΕΚΠΑ όπως ψευδώς αναφέρει το έγγραφο το οποίο φέρει την επιγραφή του πανεπιστημίου, εγκληματική συμπεριφορά για την οποία η εντολέας μας επιφυλάσσεται να στραφεί εναντίον του τόσο ενώπιον ποινικών και πολιτικών δικαστηρίων για την παράνομη κατηγοριοποίηση της, ισχυρίζεται ότι δήθεν την διενήργησε στο εργαστήριο του ΚΑΤ, όπου εργάζεται, ενώ είμαστε βέβαιοι ότι για το ανωτέρω δεν είχε λάβει έγκριση, αφού δεν προσκόμισε έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου όπου έγινε δεκτή από το ΚΑΤ η ανωτέρω διερεύνηση, ιατρική πράξη την οποία σκοπίμως δεν αναφέρει στο συνταχθέν πόρισμα και δεν έχει προσκομίσει πρακτικό εργαστηρίου από το οποίο να προκύπτει ότι οπουδήποτε διενεργηθεί η εν λόγω χρώση.

Εκτός των ως άνω μαρτύρων εν όψει των δύο αντιφατικών καταθέσεων της κας Μητσέλου, εκ των οποίων η μια αποδίδει δόλο, δηλαδή εκ προθέσεως ιατροδικαστική ψευδή ιατροδικαστική έκθεση από πραγματογνώμονα, θα πρέπει να κληθεί τηλεφωνικώς ή να εξετασθεί με συγκεκριμένα ερωτήματα στην αστυνομική Διεύθυνση Πατρών η κα Αγγελική Τσιόλα, όπως στην περίπτωση της κας Μητσέλου, για λόγους ταχύτητας της διαδικασίας, η οποία στις πρόσφατες εκλογές Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης πήρε καθολική ψήφο εμπιστοσύνης από τους συναδέλφους της ιατροδικαστές, συμπεριλαμβανομένων κ.κ. Καρακούκη, Καλόγρηα, συγκεντρώνοντας επί 23 ψηφισάντων 19 ψήφους έναντι 4 λευκών, αναδειχθείσα ως η κορυφαία ιατροδικαστής της Ελλάδος και η οποία έπρεπε να εξετασθεί τελευταία με την κυρία Τσάκωνα, για λόγους που δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι οφείλονται σε μεροληψία Σας κυρία Πρόεδρε, αλλά αντ’αυτού εξετάσθη πρώτη και δεν έχουν ληφθεί κατά την εξέτασή της υπόψιν μαρτυρικές καταθέσεις, όλων των υπολοίπων ιατροδικαστών με αποτέλεσμα να μην τις υποβληθούν οι δέουσες ερωτήσεις για να ληφθούν οι δέουσες απαντήσεις.

Ενόψει των ας άνω και λόγω του ότι αναγιγνώσκοντας τις τελευταίες καταθέσεις κ.κ. Καρακούκη, Καλόγρηα διατυπώνεται μια εντελώς μεροληπτική θέση εκ μέρους Σας, η εξέταση των συγκεκριμένων προσώπων είναι ζήτημα αν διήρκησε ολίγα λεπτά σε αντίθεση με τις εξαντλητικές καταθέσεις των κ.κ. Κραββαρίτη, Μεσογίτη, Τσαντίρη, οι οποίες διήρκησαν από 4 έως 8 ώρες και όπως πληροφορηθήκαμε είχατε ειρωνική διάθεση απέναντι τους, ρωτώντας τους αν έχουν έρθει σε επικοινωνία με την κα Αγγελική Τσιόλα και με μένα τον ίδιο, και εξετάζοντας τους με στημένες ερωτήσεις, τις οποίες σας τις είχε παραδώσει η κρυπτόμενη στο σκοτάδι και χωρίς καμία νομική συνέπεια για το πώς κατέστη αυτοδιορισθείσα, εν είδει πολιτικού ρουσφετιού, καθηγήτρια, Χαρά Σπηλιοπούλου, όπως έχει συμβεί σε όλη της την επαγγελματική καριέρα, είναι απαραίτητο προ της απολογίας και προ της ανάκρισης να διενεργηθεί κατά αντιπαράσταση εξέταση των δύο αυτοδιορισθέντων Καρακούκη, Καλόγρηα με τις κυρίες Τσάκωνα, Τσιόλα και τους τακτικούς Iατροδικαστές κ. Κραββαρίτη, ιατροδικαστή Λάρισας και κ. Μεσογίτη, Ιατροδικαστή Πελοποννήσου, κ. Τσαντίρη, Ιατροδικαστή Πειραιώς, αλλά και την επιλεγείσα ως πραγματογνώμονα στην υπόθεση του ψευτογιατρού με κατηγορούμενο τον Κοντοστάθη Νικόλαο, διακεκριμένη επιστήμονα Ιατροδικαστή Αθηνών και Πειραιώς Δημακοπούλου Ουρανία, που με δική της πραγματογνωμοσύνη ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε 8 φορές ποινή ισοβίου καθείρξεως και πρόσκαιρη κάθειρξη των εκτιτέων 20 ετών από το ΜΟΔ Αθηνών στις 17.11.2022, οι οποίοι χωρίς καμία αμφιβολία με τις τεκμηριωμένες ιατροδικαστικές προσεγγίσεις έχουν οδηγήσει σε κατάρρευση το κατηγορητήριο το οποίο βασίζεται μόνο στην κωμικού ιατροδικαστικού περιεχομένου γνωμοδότηση και βασιζόμενο ακόμη και σε εξαπάτηση του κ. Ευτυχιάδη, γνωμοδότηση του οποίου κατέστησε την κυρία Πισπιρίγκου κατηγορουμένη για δυο ανθρωποκτονίες εκ προθέσεως ενώπιον Σας.

Επειδή ευθέως και εντίμως το τονίζω προς το συμφέρον της κυρίας κατηγορουμένης δεν θα επιτρέψω να απολογηθεί χωρίς να διενεργηθούν αυτές οι επιβεβλημένες ανακριτικές πράξεις, αιτούμαι όπως ικανοποιηθούν τα ως άνω αιτήματα της κυρίας κατηγορουμένης, όντας βέβαιος ότι έτσι θα αποδειχθεί η αθωότητα της, σεβόμενη όπως Σας επιβάλλει η ελληνική νομοθεσία, το τεκμήριο αθωότητας και η αρχή της δίκαιης δίκης ΕΣΔΑ (αρ. 6 παρ. 2), όπως επιβάλλουν εκατοντάδες αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Επειδή σήμερα λάβαμε αντίγραφα των καταθέσεων των μαρτύρων, ειδικών γνώσεων, και άμεσα προκύπτει να ολοκληρωθούν οι ανακριτικές πράξεις πριν την απολογία.

Α) Να ανακληθεί η από 19.12.2022 και υπ’ αριθμόν 808/2022 απορριπτική διάταξη Σας.
Β) Να κληθεί και να εξετασθεί σήμερα ή και αύριο, ωστόσο πριν την απολογία της κας κατηγορουμένης, η ιατροδικαστής – πραγματογνώμονας Αθηνών και Πειραιώς Ουρανία Δημακοπούλου.
Γ) Να κληθεί και να εξεταστεί σήμερα ή αύριο, ωστόσο πριν την απολογία της κας κατηγορουμένης, η κα Χαρά Σπηλιοπούλου, μετά τις νέες καταθέσεις, τις οποίες λάβαμε σήμερα 19.12.2022 και οι οποίες αποδεικνύουν την κατευθυνόμενη εξαπάτηση του Χ.Ευτυχιάδη και Σ.Μεσογίτη, προκειμένου να συνταχτεί ιστολογικά και να ενισχυθεί το
ενδεχόμενο της ασφυξίας.
Δ) Να κληθεί και να εξεταστεί συμπληρωματικά η Αγγελική Τσιόλα μετά τις αντιφατικές καταθέσεις της Αντιγόνης Μητσέλου.
Ε) Να εξεταστούν κατ’ αντιπαράσταση με όσους αναφέρονται ανωτέρω. Άλλως, εξ ονόματος της κας κατηγορουμένης θα προβώ σε όλες τις νόμιμες διαδικαστικές ενέργειας, ώστε να εξασφαλίσω τα νόμιμα συμφέροντά της.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Στη Νέα Ερυθραία για μια από τις ομορφότερες αυλές των βορείων προαστίων

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΑ ΣΤΑ ΣΥΧΑΙΝΑ 04 Σεπ 2025 | 15:36
ΑΝΘΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ 04 Σεπ 2025 | 11:45

Πάτρα: Θρήνος στην κηδεία του 27χρονου Δημήτρη που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στον 27χρονο Δημήτρη που "έφυγε" από τη ζωή μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΧΑΙΟ 04 Σεπ 2025 | 08:40

Πάτρα: Συγκλονίζει η μητέρα του 27χρονου Δημήτρη που σκοτώθηκε σε τροχαίο: "Χάσαμε έναν άγγελο" - Σήμερα η κηδεία του

Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει την Πάτρα μετά τον θάνατο του 27χρονου Δημήτρη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Ο 39χρονος οδηγός του ΙΧ είχε μαζί του τα δύο ανήλικα παιδιά του.

ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ 04 Σεπ 2025 | 07:34

"Επαθε εγκεφαλικό στα χέρια μου": Συγκλονίζει η κόρη της 57χρονης από την Πάτρα που πέθανε μετά τη λιποαναρρόφηση

Τον Μάιο του 2024, η 57χρονη Χαρά, κομμώτρια στην Πάτρα, άφησε την τελευταία της πνοή λίγες ώρες αφότου έκανε λιποαναρρόφηση στην Αθήνα.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ 03 Σεπ 2025 | 07:57

Πάτρα: Ξεσπούν οι γονείς του 21χρονου εθελοντή που κατηγορείται για εμπρησμό - "Αν είχε βάλει φωτιά, θα πήγαινε μόνος του να καταθέσει;"

Αυτόπτες μάρτυρες, ανάμεσά τους και ένστολος πυρόπληκτος, κατέθεσαν πως οι δύο κατηγορούμενοι για εμπρησμό στην Πάτρα, βοήθησαν στη διάσωση ζώων και περιουσιών.

ΘΛΙΨΗ 03 Σεπ 2025 | 07:55

Συγκλονισμένη η Πάτρα: Γιος γνωστού μουσικού ο 27χρονος που έπεσε θύμα τροχαίου

Ο τραγικός θάνατος του 27χρονου στην Πάτρα, μετά από τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό, κοντά στην οδό Αμερικής, συγκλονίζει την τοπική κοινωνία.

02 Σεπ 2025 | 20:33

Πάτρα: Θλίψη για τον 27χρονο Δημήτρη που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Η μηχανή του συγκρούστηκε με ΙΧ

Το αυτοκίνητο παρέσυρε τη μηχανή και την εκσφενδόνισε, με αποτέλεσμα ο 27χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα.

ΤΡΟΧΑΙΟ 02 Σεπ 2025 | 16:27

Πάτρα: Προφυλακιστέος ο 46χρονος οδηγός της μηχανής που παρέσυρει την 86χρονη και την 8χρονη

Ο 46χρονος είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών. Για δύο χρόνια είχε εκτίσει την ποινή του στη φυλακή, ενώ το 2013 αποφυλακίστηκε.

02 Σεπ 2025 | 13:39

Πάτρα: "Μενεξέδες και ζουμπούλια", το τραγούδι που ράγισε καρδιές στην κηδεία της 86χρονης - "Το παιδί ζητάει τη γιαγιά"

Το τραγούδι που ράγισε καρδιές στο τελευταίο αντίο στην 86χρονη Τιτίκα που έγινε ασπίδα για την 8χρονη στην Πάτρα.

ΣΕ ΚΑΛΑΜΙΕΣ 02 Σεπ 2025 | 12:59

Πάτρα: Συνελήφθη 14χρονος για φωτιά κοντά στον Προαστιακό στην Αγυιά - Αναζητούνται άλλα δύο άτομα

Ο 14χρονος κατηγορείται για συνέργεια σε εμπρησμό κοντά στον Προαστιακό, στην Αγυιά της Πάτρας.

ΠΡΩΙ ΤΡΙΤΗΣ 02 Σεπ 2025 | 12:44

Τροχαίο με εγκατάλειψη στην Πάτρα: Τραυματίστηκε σοβαρά δικυκλιστής, συνελήφθη ο οδηγός του ΙΧ

Ενα ακόμα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην Πάτρα και πιο συγκεκριμένα στην διασταύρωση των οδών Αμερικής και Νέας Εθνικής.

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 02 Σεπ 2025 | 09:16

Φωτιά σε σταθμό Προαστιακού στην Πάτρα – Ακινητοποιήθηκε τρένο

Φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί της Τρίτη δίπλα από τις γραμμές του Προαστιακού, στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην Πυροσβεστική.

ΤΡΟΧΑΙΟ 01 Σεπ 2025 | 17:09

Πάτρα: Σεσημασμένος ο 46χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τη γιαγιά Τιτίκα - Πόνος για την αυτοθυσία της 86χρονης [βίντεο]

Ο 46χρονος είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών - "Από μικρός ήταν ένα ατίθασο παιδί, δεν είναι εγκληματίας" λένε οι συγγενείς του

ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ Η 8ΧΡΟΝΗ 01 Σεπ 2025 | 08:52

Πάτρα: Στον ανακριτή σήμερα ο μοτοσικλετιστής που παρέσυρε και σκότωσε την 85χρονη - Αύριο η κηδεία της

Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί ο 46χρονος που το βράδυ της Παρασκευής παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα την 85χρονη Τιτίκα Βασιλοπούλου στην Πάτρα, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε και η 8χρονη Μαρία.

ΤΙ ΕΙΠΕ 31 Αυγ 2025 | 09:43

Τροχαίο στην Πάτρα: Σε σοκ η 8χρονη - "Μπαμπά, ζω ένα όνειρο, θέλω να ξυπνήσω" - "Θα πάρω τον νόμο στα χέρια μου" λέει ο πατέρας

"Η γιαγιά έγινε όντως ασπίδα για το παιδί το δικό μου" - Ο Γιώργος Κωστούρος αναφέρει ότι η μικρή Μαρία έχει υποστεί κατάγματα σε χέρια και πόδια, στην αριστερή πλευρά, αλλά και στον αυχένα

ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ 30 Αυγ 2025 | 16:02

Τροχαίο - Πάτρα: Αυτή είναι η ηλικιωμένη που έσωσε με τον θάνατό της την 8χρονη - "Έγινε ασπίδα για την κόρη μου"

Η μικρή Μαρία σώθηκε χάρη στην 86χρονη γειτόνισσα, Τιτίκα Βασιλοπούλου, που πολλές φορές φρόντιζε τα παιδιά της οικογένειας - "Έσπρωξε την κόρη μου στο κράσπεδο και έτσι σώθηκε" λέει ο πατέρας της 8χρονης

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 30 Αυγ 2025 | 11:37

Τροχαίο στην Πάτρα: "Η 86χρονη με τον θάνατό της έσωσε την κόρη μου" - Συνελήφθη ο οδηγός της μοτοσικλέτας

Συνελήφθη ο 46χρονος οδηγός μοτοσικλέτας που παρέσυρε 86χρονη και 8χρονη στην Πάτρα - Δεν ήταν η γιαγιά της μικρής - "Με το σώμα της προστάτεψε την 8χρονη κόρη μου" λέει ο πατέρας

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 30 Αυγ 2025 | 08:56

Τραγωδία στην Πάτρα: Μοτοσικλέτα παρέσυρε ηλικιωμένη με 8χρονη- Νεκρή η 86χρονη

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας ξεκίνησε με μεγάλη ταχύτητα από φανάρι και χτύπησε τη γυναίκα τη στιγμή που διέσχιζε κάθετα τον δρόμο κρατώντας από το χέρι την 8χρονη - Μαρτυρίες ότι παραβίασε κόκκινο

ΑΔΙΚΙΑ 28 Αυγ 2025 | 13:39
ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΡΕΥΝΕΣ 26 Αυγ 2025 | 23:09

Πάτρα: Κουκουλοφόροι "ξάφρισαν" 5.500 ευρώ από σούπερ μάρκετ στο Ρίο

Τα ξημερώματα της Τρίτης τρία άτομα έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, παραβίασαν της πόρτα εισόδου του καταστήματος και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 5.500 ευρώ

ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΗ ΤΗΣ 26 Αυγ 2025 | 17:06

Πάτρα: Συνελήφθη άνδρας για βιασμό ανήλικης

Η ανήλικη εξετάσθηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών παρουσία παιδοψυχιάτρου.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ 24 Αυγ 2025 | 10:39

Πρέπει να σχεδιαστεί το μέλλον της κλιματικής προσαρμογής της Πάτρας μετά τις φωτιές, λέει καθηγητής πανεπιστημίου

Ο καθηγητής - πρόεδρος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών και Διευθυντής του Εργαστηρίου Φυσικής της Ατμόσφαιρας, αναλύει τα βήματα που πρέπει να γίνουν.

ΕΙΧΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ 23 Αυγ 2025 | 21:55

Πάτρα: 30χρονη ενεργοποίησε το Panic Button για να ξεφύγει από τον πρώην σύζυγό της

Ο πρώην σύζυγός της 30χρονης, την ακολουθούσε με μηχανή ενώ εκείνη επέβαινε σε ΙΧ.

22 Αυγ 2025 | 21:38

Ξεσπούν οι γονείς του 25χρονου στην Πάτρα: "Βρεθήκαμε εμείς οι εθελοντές να είμαστε στη φυλακή" - Τι καταγγέλλουν [βίντεο]

"Όποιος έχει δει σας παρακαλώ το παιδί μου να δίνει νερό, στο Γηροκομείο, ας έρθει να μιλήσει με τον δικηγόρο μας. Σας παρακαλώ βοηθήστε μας. Σας παρακαλώ ελάτε να βοηθήσετε το παιδί μου"

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 20 Αυγ 2025 | 08:36

Πάτρα: Μουριά κατέρρευσε και καταπλάκωσε δύο άτομα σε αυλή σπιτιού

Έπεσε πάνω τους μία μουριά ενώ κάθονταν στην αυλή του σπιτιού τους στα Αρχωβίτικα Πάτρας.

20 Αυγ 2025 | 07:23

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο κατηγορούμενοι για τη φωτιά στην περιοχή του Γηροκομείου - "Άδικη απόφαση" λένε οι δικηγόροι τους

Στην φυλακή οδηγήθηκαν επίσης την Κυριακή (17/8), ένας 19χρονος και ένας 27χρονος, που κατηγορούνται για την μεγάλη φωτιά στα Σύχαινα της Πάτρας.

ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ 19 Αυγ 2025 | 17:28

Φωτιά στην Πάτρα: Στη φυλακή ο 25χρονος και ο 21χρονος που κατηγορούνται για εμπρησμό - "Ηταν εθελοντές, άδικη απόφαση"

Οι δύο νεαροί βρέθηκαν στο γραφείο της ανακρίτριας πρωτοδικών Πατρών, προκειμένου να απολογηθούν για την υπόθεση

ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ 19 Αυγ 2025 | 07:04

Φωτια στην Πάτρα: "Είμαι εθελοντής και όχι εμπρηστής", δήλωσε ο 25χρονος - Συνελήφθη και 21χρονος που πήγε να καταθέσει υπέρ του φίλου του

21χρονος άνδρας πήγε να καταθέσει υπέρ του 25χρονου κατηγορούμενου για τη φωτιά στο γηροκομείο στην Πάτρα, αλλά συνελήφθη και ο ίδιος με ένταλμα για εμπρησμό.

ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ 17 Αυγ 2025 | 20:42

Πάτρα: "Τα γυρίζουν" οι δύο κατηγορούμενοι για εμπρησμό - Άλλαξαν τις αρχικές τους καταθέσεις – "Είχαμε πάει να δούμε τη φωτιά"

Άλλαξαν τις αρχικές τους καταθέσεις οι δύο κατηγορούμενοι για εμπρησμό στη μεγάλη φωτιά στην Πάτρα.

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ 17 Αυγ 2025 | 17:16

Πάτρα: Προφυλακιστέοι ο 19χρονος και ο 27χρονος για τη μεγάλη φωτιά – Οι μαρτυρίες των κατοίκων που οδήγησαν στη σύλληψη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν ο 19χρονος και ο 27χρονος, κατηγορούμενοι για τη μεγάλη φωτιά στην Πάτρα.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥ 17 Αυγ 2025 | 15:32

Πάτρα: "Ο 25χρονος ήταν εθελοντής, έσβηνε τη φωτιά στο Γηροκομειό - Μπήκε από καύτρα φλόγας"

. Οι δικηγόροι του τονίζουν ότι η πυρκαγιά προήλθε από φυσικό φαινόμενο και ότι ο νεαρός ενήργησε ως εθελοντής, όχι ως υπαίτιος.

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ 17 Αυγ 2025 | 12:18

Αχαΐα - Στα δικαστήρια της Πάτρας οι κατηγορούμενοι για τη φωτιά στα Συχαινά - Απολογούνται ο 19χρονος και ο 27χρονος

Οι δύο νεαροί, 19 και 27 ετών, κατηγορούνται για εμπρησμό σε δασική και μη δασική έκταση κατά συρροή, κατ’ εξακολούθηση και σε συναυτουργία.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΒΛΑΒΩΝ 16 Αυγ 2025 | 22:37

Χειροπέδες σε 26χρονο στην Πάτρα για ξυλοδαρμό - Επιτέθηκε και σε αστυνομικό

Ένας 26χρονος στην Πάτρα συνελήφθη για ξυλοδαρμό, ενώ επιτέθηκε και σε αστυνομικό.

ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ; 16 Αυγ 2025 | 21:43

Θρίλερ με τη φωτιά στην Πάτρα: Φωτογραφία - ντοκουμέντο από το σημείο μηδέν φαίνεται να επιβεβαιώνει τον 25χρονο

Μία φωτογραφία - ντοκουμέντο από τηλεοπτικό σταθμό φαίνεται να ανατρέπει την εμπλοκή του 25χρονου στη φωτιά στην Πάτρα.

ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ 16 Αυγ 2025 | 14:08

Με σπασμένο γόνατο ο πυροσβέστης που έπεσε σε χαράδρα στην Πάτρα

Ο πυροσβέστης έχει σπάσει το δεξί γόνατό του, το οποίο χειρουργήθηκε, έχει κάταγμα στη φτέρνα και κάταγμα σε έναν σπόνδυλο

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ 16 Αυγ 2025 | 13:36

Πάτρα: Νέα προθεσμία πήρε ο 25χρονος για τη φωτιά στο Γηροκομειό - Kατέρρευσε ο πατέρας του έξω από τα Δικαστήρια

Νέα προθεσμία για την Δευτέρα έλαβε από τον ανακριτή, ο 25χρονος που κατηγορείται για τη φωτιά στην περιοχή Γηροκομείου

ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ 16 Αυγ 2025 | 08:47

Φωτιές Πάτρα: Απολογούνται το Σάββατο και την Κυριακή οι τρεις συλληφθέντες - Τι υποστήριξαν οι κατηγορούμενοι

Σήμερα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή ο 25χρονος, ο οποίος κατηγορείται για εμπρησμό στην περιοχή του Γηροκομείου.

ΣΤΑ ΣΥΧΑΙΝΑ 15 Αυγ 2025 | 21:29

Φωτιά στην Πάτρα: Το Σάββατο απολογούνται οι συλληφθέντες - Κενά μνήμης λόγω μέθης επικαλείται ο 27χρονος

Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η μεγάλη φωτιά από τα Συχαινά και ερχόταν προς τη συγκεκριμένη περιοχή, ο 25χρονος, ο οποίος βρέθηκε χθες ενώπιον του εισαγγελέα στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας, ζήτησε να απολογηθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ 15 Αυγ 2025 | 14:33

Αποσωληνώθηκε η 14χρονη με συμπτώματα παράλυσης από την Κεφαλονιά – Ζήτησε να αγκαλιάσει τους γιατρούς της

Η 14χρονη αποσωληνώθηκε χθες, λίγες ημέρες μετά τη ραγδαία επιδείνωση της υγείας της που είχε παραλύσει τα άκρα και τους αναπνευστικούς της μύες.

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ 15 Αυγ 2025 | 08:10

Πάτρα: Μάρτυρες περιγράφουν τις κινήσεις των νεαρών πριν το ξέσπασμα της φωτιάς - Ήθελαν να... βλέπουν τις φλόγες

Μία νεαρή γυναίκα αποτύπωσε σε φωτογραφίες και βίντεο τις κινήσεις των δύο νεαρών, ενώ δεν δίστασε να τους προσεγγίσει και να μιλήσει μαζί τους προκειμένου να καταλάβει τις προθέσεις τους.

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ 15 Αυγ 2025 | 08:05

Αχαΐα: "Πίναμε μπύρες, κάναμε χασίς και είπαμε να βάλουμε φωτιά": Η εξοργιστική παραδοχή του 19χρονου που ομολόγησε τον εμπρησμό

Ο 27χρονος συνεργός του 19χρονου αρνείται όλες τις κατηγορίες και επικαλείται κενά μνήμης λέγοντας ότι "είχε πιει τσίπουρο".

ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ 14 Αυγ 2025 | 20:09

Φωτιά σε Πάτρα και Χίο: Μάχη με τις αναζωπυρώσεις - 112 για εκκένωση περιοχών και 2 προσαγωγές

Αναζωπυρώσεις αντιμετωπίζουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στα πύρινα μέτωπα

ΓΙΑ ΤΟ 112 ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ 14 Αυγ 2025 | 19:31

ΚΚΕ υπέρ Πελετίδη: "Φτηνός αντιπερισπασμός και ομολογία ενοχής η επίθεση της κυβέρνησης"

Έχουν τρυπήσει τον πάτο του βαρελιού, με μια επίθεση που ουσιαστικά συνιστά φτηνό αντιπερισπασμό και ομολογία ενοχής, νομίζοντας ότι έτσι θα διασωθούν από την οργή του λαού για τις ευθύνες τους", αναφέρει

ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΠΥΡΑ 14 Αυγ 2025 | 18:44

"Πόλεμος" Πελετίδη - Κεφαλογιάννη για τις φωτιές: "Η κυβέρνηση έχει εκφυλίσει το 112 και όχι ο Δήμαρχος"

Μέσα σε λίγες ώρες απάντησε ο Πατρέων Κώστας Πελετίδης στον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, μετά τις δηλώσεις του τελευταίου που χαρακτήρισε επικίνδυνα τα όσα είπε ο Δήμαρχος για το "112"

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ 14 Αυγ 2025 | 18:40

Φωτιά στην Πάτρα: Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες που κατηγορούνται για εμπρησμό - "Κάψατε όλη την Πάτρα"

Αργά το απόγευμα της Πέμπτης οι αστυνομικοί μετέφεραν τους κατηγορούμενους για τις φωτιές στην Πάτρα, στο Δικαστικό Μέγαρο

ΠΑΤΡΑ 14 Αυγ 2025 | 17:37

Πελετίδης: Δεν γίνονται οι δαπάνες που πρέπει και δεν έχουμε τα πτητικά μέσα που πρέπει

Δεν υπήρχαν αρκετά πτητικά μέσα για να ικανοποιήσουν το σύνολο των αιτημάτων, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Πελετίδης

"ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ" 14 Αυγ 2025 | 14:36

Φωτιές στην Πάτρα: Πυρά κατά Πελετίδη από Κεφαλογιάννη - Κατώτερος των περιστάσεων - Εγκληματικές οι δηλώσεις για το 112

Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και οι αρχηγοί ΕΛΑΣ και Πυροσβεστικής έκαναν δηλώσεις για τις πυρκαγιές. Επίθεση στον δήμαρχο Πάτρας.

ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ 14 Αυγ 2025 | 12:32

Πάτρα: Φωτογραφίες ντοκουμέντα για τους εμπρησμούς - Δύο νεαροί με μηχανάκι και ένας 25χρονος με αναπτήρες

Φωτογραφίες έχουν αποτυπώσει τον 25χρονο ο οποίος συνελήφθη με αναπτήρες, μέσα σε ξερά χόρτα στην Πάτρα.

14 Αυγ 2025 | 11:57
ΤΙ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ 14 Αυγ 2025 | 11:20

Πάτρα: Τρεις φορές πάνω από το όριο οι καρκινογόνες ενώσεις στα σωματίδια καπνού από τις φωτιές [βίντεο]

Σύμφωνα με τους ειδικούς, άνθρωποι με καρδιολογικά και αναπνευστικά προβλήματα θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΧΑΙΝΑ 14 Αυγ 2025 | 10:07

Δύο συλλήψεις για τη φωτιά στην Αχαΐα: Ομολόγησε ένας 19χρονος - Έβαλε τη φωτιά με αναπτήρα

Ένας 19χρονος ομολόγησε την πράξη του και υπέδειξε το σημείο στο οποίο έβαλε φωτιά το οποίο είναι το σημείο έναρξης της πυρκαγιάς.

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ 14 Αυγ 2025 | 08:50

Εικόνες που συγκλονίζουν στην Αχαΐα - Παίρνουν αγκαλιά τα ζώα τους για να τα σώσουν

Μέσα στην πύρινη κόλαση, εθελοντές στην Αχαΐα γίνονται ήρωες για τα παγιδευμένα ζώα. Μπαίνουν στα μέτωπα και τα απομακρύνουν, σώζοντάς τους τη ζωή.

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΑΧΕΣ 13 Αυγ 2025 | 23:20

Πυρκαγιές: Νέα εφιαλτική νύχτα σε Αχαΐα και Χίο - Καίνε ακόμα οι φωτιές σε Ζάκυνθο και Πρέβεζα

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες μέσα σε χαράδρες δίνουν επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής ενάντια σε διάσπαρτες εστίες της φωτιάς στην Πάτρα

ΦΩΤΙΑ ΑΧΑΙΑ 13 Αυγ 2025 | 20:34
13 Αυγ 2025 | 06:21

Εφιάλτης δίχως τέλος στην Αχαΐα - Κοντά στην Αρόη της Πάτρας οι φλόγες - Tιτάνια μάχη σε Πρέβεζα, Ζάκυνθο, Χίο

Αγώνα στα πύρινα μέτωπα με εχθρό τους ισχυρούς βοριάδες δίνουν σε Πάτρα, Ζάκυνθο, Χίο, Πρέβεζα και Hλεία οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

06 Σεπ 2025 | 17:14

Κέρκυρα: Νέα καταγγελία παρενόχλησης κατά του 59χρονου γιατρού

Ο 59χρονος μετά την απολογία του χθες Παρασκευή, αφέθη ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ 06 Σεπ 2025 | 17:06

Ευρήματα σοκ σε παράνομα καπνικά: Περιείχαν περιττώματα ζώων, νύχια και μούχλα

"Το παράνομο τσιγάρο, πέρα από την απώλεια εσόδων, είναι καταστροφικό για τη δημόσια υγεία", δήλωσε ο ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής

ΥΨΗΛΑ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ 06 Σεπ 2025 | 16:53

Καιρός: Εβδομάδα με καλοκαιρινές θερμοκρασίες και ισχυρά μελτέμια στο Αιγαίο [βίντεο]

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Παναγιώτη Γιαννόπουλο, η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου, ενώ μόνο την Παρασκευή αναμένονται τοπικές βροχές στα βόρεια

ΑΥΤΟΦΩΡΟ 06 Σεπ 2025 | 16:42

Χειροπέδες σε 20χρονο για πρόκληση πυρκαγιάς στη νότια Λέσβο

Τη σύλληψη πραγματοποίησαν ανακριτικοί υπάλληλοι της Διεύθυνσης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού και σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος εκτελούσε εργασίες στην περιοχή

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 06 Σεπ 2025 | 15:59

"Περιστατικό ομηρίας" στη ΔΕΘ: Η εντυπωσιακή άσκηση των ΕΚΑΜ [βίντεο]

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα "κομάντος" της ΕΛ.ΑΣ. συλλαμβάνουν τον κακοποιό και απελευθερώνουν την όμηρο, την οποία οδηγούν με ασφάλεια σε υπηρεσιακό βανάκι.

ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΡΓΙΑΛΙ 06 Σεπ 2025 | 15:34

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο κατέληξαν δύο αθλητές, λόγω έντονης αδιαθεσίας σε προπόνηση

Στο νοσοκομείο Λευκάδας μεταφέρθηκαν δύο αθλητές οι οποίοι αισθάνθηκαν αδιαθεσία κατά την διάρκεια προπόνησής τους στην ελεύθερη κατάδυση.

06 Σεπ 2025 | 14:16

Κλείνει ο σταθμός του Μετρό "Σύνταγμα" στις 16:00 - Νέα συγκέντρωση για τα Τέμπη

Με εντολή της ΕΛΑΣ ο σταθμός του Μετρό Σύνταγμα θα κλείσει σήμερα Σάββατο 6 Ιουλίου στις 4 το απόγευμα.

06 Σεπ 2025 | 13:26

Πυρκαγιά στο Αρχοντικό της Ανατολικής Μάνης

Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 64 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 9ης ΕΜΟΔΕ, 20 οχήματα, 6 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 06 Σεπ 2025 | 13:22

Τροχαίο στη λεωφόρο Συγγρού: Λεωφορείο συγκρούστηκε με γερανό [βίντεο]

Η σύγκρουση, που έγινε στο ύψος της οδού Κράτητος στον Νέο Κόσμο, δεν προκάλεσε τραυματισμούς ή σοβαρές υλικές ζημιές.

ΣΤΗΝ ΤΑΝΑΓΡΑ 06 Σεπ 2025 | 12:15

Γεμάτη εκπλήξεις η Athens Flying Week - Εντυπωσιακές εικόνες από το μεγαλύτερο αεροπορικό show στην Ανατολική Μεσόγειο

Η φετινή Athens Flying Week, το μεγαλύτερο αεροπορικό show στην Ανατολική Μεσόγειο, ανοίγει τα "φτερά" της σήμερα, στην αεροπορική βάση Τανάγρας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΜ 06 Σεπ 2025 | 10:17

Σπουδαία πράξη ζωής: Δωρεά οργάνων από 37χρονο που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Ηρακλείου

Ένας 37χρονος άνδρας που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, χάρισε ζωή με τον θάνατο του.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ 06 Σεπ 2025 | 09:48
ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ 06 Σεπ 2025 | 09:18

Φωτιά σε διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το πρωί σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Δερβενακίων στην Αγία Παρασκευή.

ΠΩΣ ΔΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ 06 Σεπ 2025 | 09:00

Λαθρεμπόριο καυσίμων: "Πάλι μάπα πετρέλαιο μου έβαλες" - Ο "Ταρζάν", οι μάνικες και οι αποκαλυπτικές συνομιλίες του κυκλώματος

Οι συνομιλίες που "έκαψαν" τα μέλη του κυκλώματος με το λαθρεμπόριο καυσίμων, οδηγώντας στον τερματισμό της παράνομης δραστηριότητας από το Ελληνικό FBI.

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΕΖΟΝ 06 Σεπ 2025 | 08:58

Πότε ανοίγουν τα σχολεία - Η ώρα του αγιασμού για τη νέα χρονιά και οι πρώτες αργίες

Οι εκπαιδευτικοί έχουν ήδη επιστρέψει στις σχολικές μονάδες από την περασμένη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά τους και ξεκινώντας τις προετοιμασίες.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 06 Σεπ 2025 | 08:34

Αστακός το κέντρο της Θεσσαλονίκης για τη ΔΕΘ - "Αίαντας", 2.500 αστυνομικοί, drones και κάμερες

Θα βρίσκονται επί ποδός όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις της Θεσσαλονίκης, ενώ διμοιρίες μετακινήθηκαν από γειτονικούς νομούς, αλλά κι από υπηρεσίες της Αττικής.

ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΜΚΟ 06 Σεπ 2025 | 08:25

Γνωστός τράπερ στα δίχτυα της ΑΑΔΕ - Αγόραζε πολυτελή αυτοκίνητα και πανάκριβα ρολόγια μέσω μη κερδοσκοπικής εταιρείας

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία φρόντιζε να καλύπτει και τις πολυτελείς ανάγκες του τράπερ, όπως την αγορά και διάθεση σε αυτόν supercar, ρολογιών, ακριβών τσαντών και ρούχων.

Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ 06 Σεπ 2025 | 06:27

Καιρός: Συνεχίζεται το καλοκαιρινό σκηνικό με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες - Εως 5 μποφόρ οι άνεμοι

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα Σάββατο - Πού προβλέπεται μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 06 Σεπ 2025 | 06:07

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου

Ποια ονόματα γιορτάζουν σήμερα, σύμφωνα με το εορτολόγιο

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 05 Σεπ 2025 | 21:58

Κρήτη: "Έσπασε" τη σιωπή του ο εμπλεκόμενος με την μαφία κληρικός - "Αυτοί οι άνθρωποι εμένα μου έκαναν μαρτυρική τη ζωή"

Εμφανίζεται να έβαλε την υπογραφή του για να περάσει εκκλησιαστική περιουσία αξίας 1,5 εκατομμύριο ευρώ στα δύο αδέρφια που ηγούνται του κυκλώματος

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ 05 Σεπ 2025 | 21:12

Θρίλερ στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ: Άνδρας απειλούσε να αυτοκτονήσει - Τον μετέπεισε διαπραγματευτής

Ο άνδρας, ο οποίος έφθασε αρχικά στο νοσοκομείο για νοσηλεία, είχει ανέβει σε μπαλκόνι του τρίτου ορόφου, απειλώντας να πέσει στο κενό

ΤΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ 05 Σεπ 2025 | 19:48

Ξάνθη: Συγκλονίζει η 79χρονη από τη Σουηδία για τον 30χρονο - "Τρελάθηκε που δεν είχα χρήματα και με χτυπούσε" [βίντεο]

Η 79χρονη βίωσε, όπως είπε η ίδια, έναν εφιάλτη και κάποια στιγμή κατάφερε να ειδοποιήσει τις Αρχές - "Μου έριχνε νερά, μου πετούσε πράγματα" - "Ήταν μπλεγμένος με τα ναρκωτικά" λέει ο πατέρας του

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ 05 Σεπ 2025 | 19:14

Μαφία Κρήτης: Πρώτα αφέθηκαν ελεύθεροι και μετά προφυλακίστηκαν τα δύο αδέρφια-αρχηγοί της οργάνωσης

Αρχικά τα δύο αδέρφια αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους για την πρώτη δικογραφία σχετικά με ναρκωτικά, όπλα και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, όμως προφυλακίστηκαν για την υπόθεση της απόκτησης εκκλησιαστικής περιουσίας

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 05 Σεπ 2025 | 18:41

Αρχιμανδρίτης Μελχισεδέκ: Γνωρίζω τον κατηγορούμενο γιατί ερχόταν στην ενορία μου - Δεν είμαι εγώ στα ροζ βίντεο

"Μέσα σε αυτή τη μεγάλη δικογραφία βρίσκονται αρκετά ονόματα. Δυστυχώς όμως μόνο το δικό μου όνομα έχει δοθεί στη δημοσιότητα", είπε ο Μελχισεδέκ

39 ΚΑΙ 42 ΕΤΩΝ 05 Σεπ 2025 | 18:14

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκαν οι ληστές με τις σύριγγες - "Τρύπωσαν" στο σπίτι 26χρονης, επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Στη θέα των αστυνομικών, επιχείρησαν να διαφύγουν, ενώ κρατώντας σύριγγες κινήθηκαν εναντίον τους χωρίς όμως να τους τραυματίσουν

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 05 Σεπ 2025 | 17:47

Το προφίλ του 17χρονου: Άρπαζε μωρά Ρομά, έκανε τον ελεγκτή σε λεωφορεία, έβγαινε στην Κουτσελίνη ως "αδικημένος"

Ο πατέρας του 17χρονου είπε στους αστυνομικούς πως ο γιος του έχει διαγνωστεί με μία νευροαναπτυξιακή διαταραχή

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ 05 Σεπ 2025 | 17:04

Πέθανε ο γενικός διευθυντής του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών "Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος", Νικόλαος Παπαδάκης

Ο εκλιπών πορεύτηκε αφήνοντας σπουδαίο έργο για τους ερευνητές και επιστήμονες σχετικά με τον Ελευθέριο Βενιζέλο - Τα συλλυπητήρια του Κωνσταντίνου Τασούλα

ΠΡΟΣΟΧΗ 05 Σεπ 2025 | 16:36

Προειδοποίηση από τον ΕΟΠΥΥ για εξαπάτηση μέσω phishing: Πώς να αναγνωρίσετε τα παραπλανητικά e-mails

Τα εν λόγω μηνύματα εμφανίζονται ως ειδοποιήσεις που φαινομενικά προέρχονται από τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) και υπόσχονται επιστροφή χρημάτων στους παραλήπτες.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ 05 Σεπ 2025 | 16:16

Ηράκλειο: Μπλόκα από τους αγροτοκτηνοτρόφους σε κόμβο αεροδρομίου και ΒΟΑΚ [εικόνες - βίντεο]

Η οδός Σενετάκη είναι κλειστή, ενώ στο σημείο έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στον ΒΟΑΚ, όπου επίσης βρίσκονται αγρότες και κτηνοτρόφοι

ΣΤΟ ΖΑΓΟΡΙ 05 Σεπ 2025 | 16:15

Νεκρή στη χαράδρα του Βίκου η Ολλανδή τουρίστρια που είχε εξαφανιστεί - Βρέθηκε σε βάθος 300 μέτρων

Αναμένεται να κατέβει στη χαράδρα η 5η ΕΜΑΚ για να ανασύρει το πτώμα της άτυχης τουρίστριας.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ "ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟΥΣ" 05 Σεπ 2025 | 15:56

Θεσσαλονίκη: Σάλος μετά την καταγγελία για νυχτερινά δρομολόγια μόνο για αλλοδαπούς - Τι απαντούν ΚΤΕΛ και ΕΛΑΣ

Τι δημοσιοποίησε ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Νάσος Ηλιόπουλος για τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 05 Σεπ 2025 | 15:30

Καμίνια: Ποινική δίωξη στον 17χρονο για την αρπαγή βρέφους - Συνελήφθη και ο πατέρας του

Ο 17χρονος παραπέμφθηκε σε ανακρίτρια ανηλίκων, ενώ μαζί του συνελήφθη και ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου - Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο αυτόφωρο για να δικαστεί

Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ 05 Σεπ 2025 | 15:28

Θεσσαλονίκη: Υπό κράτηση μέχρι να δικαστούν οι γονείς των μωρών που έκοβαν βόλτες μόνα τους στον δρόμο

Τα μωρά εντόπισε διερχόμενος οδηγός που ειδοποίησε την Άμεση Δράση

ΣΤΗΝ DAILY MAIL 05 Σεπ 2025 | 15:12

Οργισμένος ο σύζυγος της Βρετανίδας που πνίγηκε στην Καβάλα: "Το Λιμενικό είναι άχρηστο"

Το Λιμενικό ξεκίνησε την αναζήτηση της συζύγου του – η οποία έπασχε από κατάθλιψη και άγχος – αργά το βράδυ μετά την εξαφάνισή της.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 05 Σεπ 2025 | 15:06

Ειρήνη Μουρτζούκου: Ανατροπή με τον θάνατο του Παναγιωτάκη - Από ασφυξία πέθανε και όχι από παθολογικά αίτια

Το πόρισμα της τριμελούς επιτροπής ιατροδικαστών κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο μικρός Παναγιώτης κατέληξε λόγω ασφυξίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 05 Σεπ 2025 | 14:47

Αθήνα: Λουκέτα σε καταστήματα εστίασης για παράνομα τραπεζοκαθίσματα βάζει από σήμερα ο Δήμος [βίντεο]

"Καμπάνες" σε 102 καταστήματα εστίασης - "Απόδοση δικαιοσύνης για τους πολίτες που στερούνται δημόσιο χώρο"

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 05 Σεπ 2025 | 14:36

"Πάλι μάπα πετρέλαιο μου έβαλες;": Τα... παράπονα και οι διάλογοι που "έκαψαν" το κύκλωμα νοθευμένων καυσίμων

Στη δημοσιότητα οι διάλογοι "φωτιά" των μελών της εγκληματικής οργάνωσης με τη νοθεία και το λαθρεμπόριο των καυσίμων

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 05 Σεπ 2025 | 14:10

Νέες αποκαλύψεις για τον στρατιωτικό γιατρό που κακοποίησε τρεις γυναίκες – Πρόσφατα πήρε μετάθεση για Λάρισα

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο στρατιωτικός γιατρός καταφέρνει να αναβάλλει τις δίκες που εκκρεμούν εις βάρος του, λαμβάνοντας φύλλα πορείας.

ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ 05 Σεπ 2025 | 13:53

"Πάγωσε" η Ξάνθη: Αδίστακτος ο 30χρονος που "φυλάκισε" για 40 μέρες την 79χρονη - Την χτυπούσε και της έπαιρνε χρήματα

Ο 30χρονος κατηγορείται ότι κρατούσε την 79χρονη από τη Σουηδία χωρίς τη θέλησή της στην Ξάνθη - Παλιός γνώριμος των αρχών

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ 05 Σεπ 2025 | 12:49

"Χάρος" στον ΒΟΑΚ: Η στιγμή που οδηγός κάνει τριπλή προσπέραση σε διαχωριστική γραμμή [βίντεο]

Άκρως επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά με επικίνδυνη προσπέραση στον ΒΟΑΚ στην Κρήτη.

05 Σεπ 2025 | 12:42

Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Νεκρός τουρίστας που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα

Τραγωδία σημειώθηκε στη Ζάκυνθο, καθώς ένας 60χρονος Πολωνός τουρίστας παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ 05 Σεπ 2025 | 12:36

Σοκάρει υπόθεση αιμομιξίας στην Κύπρο: 14χρονος έκανε σεξ με την αδελφή του και έστελνε τα βίντεο σε φίλους του

Εξετάζεται διακίνηση βίντεο στα social media, που δείχνουν ένα αγόρι 14 ετών να έχει σεξουαλικές συνευρέσεις με την ανήλικη αδελφή του.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΗΦΙΣΟΥ 05 Σεπ 2025 | 12:29

Κηφισός: Λήξη συναγερμού για τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από γέφυρα

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στις αρχές καθώς άνδρας απειλούσε να αυτοκτονήσει στο Παλαιό Φάληρο.