
Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν τα πράγματα στη Μόρια, σύμφωνα με τα όσα είπε ο δήμαρχος Λέσβου Σύρος Γαληνός σε συνέντευξή του.
«Συνεχώς παίρνουμε υποσχέσεις για αποσυμφόρηση της Μόριας αλλά τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο» δήλωσε, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.
«Η κατάσταση είναι δραματική. Φωνάζω εδώ και δύο χρόνια. Αν θέλουν να μετατρέψουν τη Μυτιλήνη σε φυλακή αυτό δεν είναι εφικτό. Συνεχώς παίρνουμε υποσχέσεις για αποσυμφόρηση αλλά τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο» είπε ο κ. Γαληνός.
Ο κ. Γαληνός ανέφερε ότι έχει καταθέσει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου «επειδή γίνονται τα όργια στη Μόρια διακίνηση ναρκωτικών, εμπόριο λευκής σάρκας και βιασμοί».
«Κατηγορώ την κυβέρνηση γιατί δεν θωρακίζει εγκαίρως την τοπική κοινωνία και παράλληλα δεν φροντίζει να βελτιωθούν οι όροι λειτουργίας της δομής της Μόριας» είπε ο κ. Γαληνός.
Φωτογραφία: Αρχείο EUROKINISSI
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr