Γιατί κρύβεται η εισαγγελέας στη δίκη της Χρυσής Αυγής; Πολλά τα σχόλια

Οι φωτογραφίες της Εισαγγελέως της δίκης της Χρυσης Αυγής προκάλεσαν πολλά σχόλια στα social media

giati-krubetai-i-eisaggeleas-sti-diki-tis-xrusis-augis-polla-ta-sxolia
SHARE THIS
0
SHARES

Πολλά σχόλια, κυρίως στα social media, έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν της Εισαγγελέως της δίκης της Χρυσής Αυγής στην χθεσινή αγόρευση των συνηγόρων.

Και προκάλεσαν πολλά σχόλια γιατί η Εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου δείχνει σαν να θέλει να αποφύγει τον φωτογραφικό φακό. Μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που συσχέτησαν τη στάση της με την εισήγησή της στην δίκη, όπου εκτίμησε ότι δεν αποδείχθηκε η οργανωμένη εγκληματική δράση των μελών της Χρυσής Αυγής.

Ορισμένοι δηλαδή έγραψαν ότι η Εισαγγελέας αποφεύγει τον φωτογραφικό φακό λόγω των ενοχών που έχει με την πρότασή της… Σημειώνεται οτι έντυπα προσκείμενα στον ΣΥΡΙΖΑ την κατηγόρησαν ότι υιοθέτησε πλήρως τους ισχυρισμούς της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής.

 

Η Εισαγγελέας Οικονόμου χαρακτήρισε μεμονωμένα περιστατικά τη δολοφονία Λουκμάν και την επίθεση στο στέκι Αντίπνοια και υποστήριξε ότι δεν προκύπτει να έχει οποιαδήποτε σχέση με αυτά τα εγκλήματα η ηγεσία, πόσω μάλλον να έχει δώσει εντολή ή έγκριση. «Η Χρυσή Αυγή καταδίκασε τη δολοφονία Φύσσα και ο γ.γ. Νίκος Μιχαλολιάκος ανέλαβε την πολιτική ευθύνη, δηλαδή το πολιτικό κόστος», είπε χαρακτηριστικά η Αδαμαντία Οικονόμου.

Βέβαια ουδείς γνωρίζει πώς και γιατί βγήκαν αυτές οι φωτογραφίες και υπάρχουν και προφανώς και άλλες εκδοχές. Οπως για παράδειγμα οι φωτογραφίες να είναι τυχαίες λήψεις και να δίνουν λάθος εντύπωση. Οπως είναι επίσης πιθανό όντως να αποφεύγει τον φακό η Εισαγγελέας όχι βέβαια από τύψεις αλλά για να αποφύγει την δημοσιότητα αφού πολλά από τα σχόλια που δημοσιεύθηκαν για την αγόρευσή της ήταν αρκούντως απειλητικά...

 

 Οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από τα δημοσιογραφικά πρακτορεία δίνουν την εντύπωση οτι η Εισαγγελέας αποφεύγει τον φακό.

 

 Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι χαρακτηριστικά 

 

Μερικά από τα σχόλια που δημοσιεύθηκαν στο twitter

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook