Ενα βίντεο-ντοκουμέντο, στο οποίο φαίνονται οι δύο δράστες της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, λίγο πριν διαπράξουν το στυγερό έγκλημα, είδε το φως της δημοσιότητας.
Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας, δείχνει τους δύο άνδρες πάνω στο σκούτερ, επτά λεπτά πριν από τη δολοφονία, σε απόσταση 400-500 μέτρων από το σημείο του εγκλήματος. Μ'άλιστα, φαίνεται πως γυρνούσαν γύρω γύρω με το δίκυκλο, ώστε να μην δώσουν στόχο ακίνητοι.
Ο συνεπιβάτης είναι σε ετοιμότητα και δεν αποκλείεται να έχει το όπλο ανάμεσα στα πόδια του.
Ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε φύγει περίπου στις 14:00 από το κανάλι STAR, όπου εργαζόταν, μέσω Αττικής οδού προς Άλιμο, και οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπήρχε συνεργός που απλά να ειδοποίησε ότι έφυγε, ώστε οι δράστες να υπολογίσουν τον χρόνο άφιξης.
Ωστόσο, το γεγονός ότι γυρίζουν γύρω από το σημείο της ενέδρας, όπως φαίνεται στο βίντεο, αυξάνει την πιθανότητα να γνώριζαν καλά το πρόγραμμα του αστυνομικού συντάκτη, που ήταν σταθερό, και απλά περίμεναν να φθάσει για να βρουν την ευκαιρία να τον σκοτώσουν.
Δείτε το βίντεο:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr