Η άστεγη δολοφονήθηκε για τη «γωνιά» της

Αντιδικία για τον χώρο ύπνου στο πάρκο ή κάποια άλλη ασήμαντη αφορμή, βλέπουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, ως την πιθανότερη αιτία της άγριας δολοφονίας άστεγης στη Γλυφάδα

i-astegi-dolofonithike-gia-ti-gwnia-tis
|
SHARE THIS
0
SHARES

«Ηταν εκ πεποιθήσεως άστεγη τα τελευταία 15 χρόνια και λίγο νευρική» αναφέρουν οι ίδιοι αξιωματικοί σχηματίζοντας ένα περίγραμμα της προσωπικότητας της 40χρονης, από τις καταθέσεις των αστέγων, που έλαβαν μετά τον εντοπισμό της άτυχης γυναίκας.

Το θύμα της δολοφονίας συνήθιζε να κοιμάται σε έναν χώρο στη 2η πλαζ Βούλας, αλλά τον τελευταίο 1,5 χρόνο κοιμόταν στο πάρκο της Πλατείας Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα.

Στο συγκεκριμένο πάρκο τα τελευταία χρόνια, πολλοί άστεγοι έχουν βρει καταφύγιο εκεί. Οι αστυνομικοί έχουν πάρει καταθέσεις από όλους τους άστεγους που βρίσκονταν στο πάρκο τις ώρες εντοπισμού του πτώματος, προκειμένου να αντλήσουν πληροφορίες για το θύμα, αλλά και για τις τυχόν «απουσίες» άλλων αστέγων, που εξαφανίστηκαν το κρίσιμο χρονικό διάστημα και αυτόματα καθίστανται ύποπτοι έως τον εντοπισμό τους.

Το θύμα, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε προβλήματα εθισμού με ναρκωτικές ουσίες, ενώ λίγοι από τους άστεγους γνώριζαν τα στοιχεία ταυτότητάς της. Αρχικά οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να διαπιστώσουν τα στοιχεία ταυτότητας του θύματος, καθώς τα τραύματα το καθιστούσαν μη αναγνωρίσιμο. Προχθές το απόγευμα, βρήκαν πως πρόκειται για γυναίκα περίπου 40 χρόνων, η οποία για περισσότερο από ένα χρόνο έμενε στο συγκεκριμένο πάρκο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν φαίνεται να είχε δική της οικογένεια, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τους γονείς της και οικεία πρόσωπα.

Η 40χρονη εντοπίστηκε νεκρή στις 07:30 το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, από άλλους άστεγους που ειδοποίησαν την αστυνομία. Ο δράστης είχε πολτοποιήσει το κεφάλι της χρησιμοποιώντας μεγάλη πέτρα, αναφέρουν αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα, πιθανόν από πέτρα, στο πρόσωπο, και προσδιόρισε χρονικά τον θάνατό της, λίγες ώρες πριν από τον εντοπισμό της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook