Νέο... πεδίο δράσης φαίνεται ότι βρήκε η ομάδα αυτόκλητων "τιμωρών παιδόφιλων" που δρούσε στη Θεσσαλονίκη, καθώς φαίνεται πως "χτύπησε" και στην Αθήνα, με θύμα μάλιστα, αστυνομικό.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην εκπομπή "Live News" του Mega, όλα συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή, 17 Απριλίου, στην Ηλιούπολη. Ο αστυνομικός δήλωσε πως την ώρα που πήγαινε στο περίπτερο, δέχθηκε επίθεση από νεαρούς, οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν και μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Στη συνέχεια, από την έρευνα προέκυψε πως ο συγκεκριμένος αστυνομικός των ΜΑΤ είχε διαδικτυακή επαφή για πολλούς μήνες, όπου υπήρχε και ανταλλαγή φωτογραφιών, με μια ανήλικη κοπέλα.
Ο αστυνομικός υποστήριξε ότι πίστευε ότι ήταν ενήλικη, ωστόσο -όπως αποδείχθηκε- η κοπέλα ήταν ανήλικη και λειτούργησε ως δόλωμα για να τον παγιδεύσει η συμμορία των αυτόκλητων "τιμωρών παιδόφιλων".
Όταν ο αστυνομικός πήγε στο σημείο όπου είχε κανονίσει συνάντηση με την κοπέλα, δέχθηκε την οργή από την ομάδα των νεαρών.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
