
Λίγες μέρες μετά την προφυλάκισή της, η Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, μιλώντας στην εφημεριδα "Πελοπόννησος" υποστηρίζει ότι αδίκως μπήκε στη φυλακή και περιμένει όπως λέει "την άμεση αποφυλάκισή της, με τις ανάλογες νομικές ενέργειες των δικηγόρων της".
Αναλυτικά η συνέντευξη:
– Το αίτημα, επειδή δεν κατατέθηκε τη μέρα που αρχικά ειπώθηκε, θα προχωρήσει τελικά;
"Ναι, θα το κάνουμε. Αν και υπάρχει δυσκολία σε τεχνικούς συμβούλους που απαιτούνται. Με το ζόρι, αλλά θα γίνει. Είπε ο υπουργός Υγείας ότι θα κινηθεί νομικά αν δυσφημιστούν γιατροί και ξαφνικά μαζεύτηκαν όλοι. Αλλά, θα γίνει με τεχνικούς συμβούλους, για να ενισχυθεί το αίτημα όπως πρέπει".
Σήμερα, συμπληρώνονται τρία χρόνια από το θάνατο του πρώτου κοριτσιού που έφυγε από τη ζωή, της Μαλένας.
– Πώς είναι μια τέτοια μέρα και να είσαι στη φυλακή;
"Είμαι πολύ χάλια ψυχολογικά, λόγω της ημέρας. Δεν έχω τη Μαλένα μου στην αγκαλιά μου. Δεν περίμενα ότι τα πράγματα θα φτάνανε εδώ που φτάσανε".
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα, η Ρούλα Πισπιρίγκου σταματάει για λίγο τη συνομιλία και κλαίει. Μετά από λίγο, συνεχίζει:
"Ξέρω ότι μ’ ακούνε και οι τρεις (Μαλένα, Ιριδα, Τζωρτζίνα) και ότι ξέρουν τι μάνα είχανε".
– Ναι, αλλά πρέπει να το αποδείξεις αυτό...
"Πιστεύω ότι στο τέλος η αλήθεια βγαίνει πάντα μπροστά. Το προσπαθώ, το προσπαθούμε".
– Βλέπω ότι περιμένεις πώς και πώς να βγεις. Ετσι δεν είναι; Και αυτό το βλέπεις πάρα πολύ κοντά. Ετσι είναι;
"Δεν έχω κάνει τόσα χρόνια μακριά από τα παιδιά μου. Ζωντανά, αλλά κι εκεί που είναι τώρα. Δεν μπορώ να το δεχτώ, ότι δεν θα τους ανάψω εγώ τις λαμπάδες τους".
Και πάλι, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα, η Ρούλα Πισπιρίγκου ξεσπά σε κλάματα ενώ όταν τη ρωτούν πώς είναι η ζωή της στις φυλακές, εκείνη απαντά ότι "έχει χάσει 7 κιλά, αφού δεν πάει τίποτα κάτω".
– Με τους δικούς σου, την οικογένειά σου, τι γίνεται;
"Με στηρίζουν, κάνουν αγώνα. Μου συμπαραστέκονται. Είναι σίγουροι ότι δεν είμαι η γυναίκα που παρουσιάζουν έξω. Τους ευχαριστώ. Ξέρω ότι ψυχολογικά και γενικά περνούν πάρα πολύ άσχημα και δύσκολα".
– Με τον Μάνο, μ’ αυτά που έκανε και είπε, τι λες, τι γίνεται;
"Τίποτα. Τι να ασχοληθώ τώρα… Εντάξει, φάνηκε ο άνθρωπος, ουδέν σχόλιον".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr