Νέος κύκλος έρευνας ξεκίνησε μετά τη δίωξη της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης Τζωρτζίνας και για το θάνατο των άλλων δύο αδικοχαμένων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.
Την ίδια ώρα μαρτυρίες έρχονται συνεχώς στο φως για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα.
Η μαρτυρία της χαρτορίχτρας, στην οποία είχε απευθυνθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, προκειμένου να κάνει τον Μάνο Δασκαλάκη να επιστρέψει σε αυτήν, προβλήθηκε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα".
Η Ρούλα Πισπιρίγκου απευθύνθηκε στη χαρτορίχτρα πέρυσι τον Απρίλιο, αφού είχαν πεθάνει τα δύο παιδιά της, η Μαλένα και η Ίριδα.
Η χαρτορίχτρα έκανε λόγο για έναν άνθρωπο "πλήρως χειριστικό και θυμωμένο, με αυταρχικό χαρακτήρα".
"Ήταν τόσος ο θυμός της και τόση η επιμονή της να κάνει κακό σε αυτόν τον άνθρωπο, που δεν μπορείτε να το φανταστείτε. Επέμενε ότι ο Μάνος έχει εξωσυζυγική σχέση και πως θέλει, με κάποιον τρόπο, να του κάνει κακό", είπε η ίδια.
Η χαρτορίχτρα, λέει πως της έκανε τρομακτική εντύπωση ότι δεν έλεγε τίποτα για τα παιδιά της, που είχαν πεθάνει, παρά μόνο ότι "δε γύρισε σε μένα ο Μάνος"
"Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά και προσπάθησα να την πείσω να ηρεμήσει, πως δεν υφίσταται εξωσυζυγική σχέση του Μάνου. Έφτασε στο σημείο να με ρωτάει εάν έχω χάπια ή γιατροσόφια. "Θέλω να τον δέσω, να τον φέρω πίσω ή να του κάνω κακό”, μου έλεγε. "Πρέπει να τον καταστρέψω, με άφησε μόνη”", αποκάλυψε.
Όπως τόνισε, της έκανε τρομακτική εντύπωση ότι δεν έλεγε τίποτα για τα παιδιά της, που είχαν πεθάνει, παρά μόνο "έφυγαν τα παιδιά και αυτός δε γύρισε πίσω σε μένα".
Υπενθυμίζεται πως η Μαλένα, πέθανε τον Ιούνιο του 2019 σε ηλικία 3,5 ετών, και η Ίριδα, πέθανε τον Μάρτιο του 2020 σε ηλικία 6 μηνών.

"Ήξερα ότι αυτό το άτομο κάτι θα κάνει. Σταμάτησα να έχω επαφές, άλλαξα και τηλέφωνο. Επέμενε ότι έχει σχέση ο Μάνος. Έφτασε στο σημείο να μου ζητήσει να της προτείνω φίλη ή συνάδελφο με ματζούνια για να τον γυρίσει πίσω. Έψαχνε μαγεία, ήθελε να τον κάνει να γυρίσει σε αυτήν", πρόσθεσε η χαρτορίχτρα.
"Δεν είδα καμιά χαροκαμένη μάνα, το μόνο που μου έλεγε ήταν "εγώ θα βρω τον τρόπο να τον κάνει να γυρίσει πίσω”. Δεν άκουσα ποτέ "δεν είμαι καλά, θα πάω σε ψυχίατρο, έφυγαν τα παιδιά μου”. Έλεγε μόνο "έφυγαν τα παιδιά και αυτός δε γύρισε πίσω". Δεν την είδα να κλαίει μια φορά, το πάθος ήταν να βρει πώς θα γυρίσει ο σύζυγός της ή πώς θα τον επαναφέρει", υπογράμμισε.
Όπως εκτιμά η ίδια, "το έγκλημα έγινε μόνο και μόνο για τον Μάνο".
Μάλιστα, η χαρτορίχτρα εκτιμά ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου "κοροϊδεύει και χειραγωγεί τους πάντες και από εκεί που βρίσκεται τώρα και δε θα λυγίσει".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr