
Στις φυλακές της Τρίπολης βρίσκεται ο Δημήτρης Λιγνάδης, όπου πέρασε το πρώτο του βράδυ ως έγκλειστος μετά την προφυλάκισή του.
Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου θερμομετρήθηκε, έκανε τεστ κορονοϊού όππυ βγήκε αρνητικός και μπήκε σε απομόνωση για μία εβδομάδα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Συγκεκριμένα πρόκειται να παραμείνει σε έναν ειδικό χώρο covid-19 που έχει δημιουργηθεί. Στη συνέχεια, θα περάσει από ειδική συνέντευξη από τη διεύθυνση των φυλακών για να τοποθετηθεί σε κελί ή θάλαμο.
Δείτε τιε εικόνες από τον χώρο της κράτησης:
![Κρατούμενος Λιγνάδης: Πρώτη ημέρα στη φυλακή - Καταβεβλημένος και σχεδόν αμίλητος [Εικόνες]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/30/30f112d24c194965abe2f8f0286365ea.jpg?v=1&maxwidth=650&)

Αμίλητος και καταβεβλημένος
Την πρώτη ημέρα της προφυλάκισής του, σύμφωνα με πληροφορίες, προαυλιστηκε με δύο ακόμη κρατούμενους που βρίσκονται και αυτοί σε προληπτική επταήμερη καραντίνα.
Ο κρατούμενος Λιγνάδης είχε κάποιες τηλεφωνικές επικοινωνίες από το καρτοτηλέφωνο της φυλακής. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φαίνεται καταβεβλημένος και δεν μιλά σχεδόν καθόλου, ενώ το πρώτο του γεύμα στις φυλακές Τρίπολης ήταν φασολάδα.

Κούγιας: Μιλήσαμε, ήταν ψύχραιμος
Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6, ανέφερε πως μίλησε τηλεφωνικα με τον Δημήτρη Λιγνάδη, λίγη ώρα μετα το τέλος της διαδικασίας μεταγωγής στις φυλακές Τρίπολης. "Ήταν ψύχραιμος, ήρεμος και βέβαιος πως θα αποδειχθεί η αθωότητά του. Εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα", συμπλήρωσε ο κ. Κούγιας.

Η απολογία που τον έκρινε προσωρινά κρατούμενο
Περίπου πέντε ώρες κράτησε η απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη στην ανακρίτρια η οποία με τη σύμφωνα γνώμη του Εισαγγελέα, έκρινε προφυλακιστέο τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, ο οποίος μεταφέρθηκε στις φυλακές Τρίπολης όπου και θα μείνει έως τη δίκη του.
Κατά τη διάρκεια της πολύωρης διαδικασίας, ο πρώην καλλιτεχνικός δειυθυντής του Εθνικού Θεάτρου δήλωσε αθώος για την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή δύο ανηλίκων. "Ουδέποτε στην ζωή μου εκδήλωσα ερωτικό σεξουαλικό ενδιαφέρον για ανήλικα πρόσωπα, ουδέποτε ήρθα σε ερωτική - σεξουαλική επαφή με οποιοδήποτε ανήλικο πρόσωπο, με ή χωρίς την συναίνεσή του, ουδέποτε έχω κάνει χρήση ναρκωτικών και ουδέποτε κατείχα ούτε διέθεσα σε οποιοδήποτε τρίτο οποιαδήποτε ναρκωτική ουσία" είπε χαρακτηριστικά.
Την ίδια ώρα, υποστήριξε ότι όλα είναι κατασκευασμένα από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, καθώς όπως ανέφερε υπήρχε εναντίον του "ζηλοφθονία για την ανάληψη αυτού του ύψιστου αξιώματος για τον πολιτισμό, καθώς και ότι ο τρόπος Διοίκησης που άσκησα εγώ μέχρι να παραιτηθώ, για λόγους οικονομικού και εργασιακού εξορθολογισμού, ξεβόλεψε πολλούς".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr