
Σε βαρύ κλίμα, πλήθος συγγενών και φίλων βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης στο χωριό Γιάννουλη στη Λάρισα, για να αποχαιρετίσουν τη 18χρονη Ελένη, που έφυγε από τη ζωή τόσο πρόωρα.
Όπως αναφέρει το onlarissa, η κηδεία της άτυχης κοπέλας πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη Γιάννουλη με τραγικές φιγούρες τους γονείς της, Κωνσταντίνο και Δήμητρα, και τον αδελφό της, Νίκο.




Υπενθυμίζεται ότι η 18χρονη, κατέρρευσε ενώ βρισκόταν στο γυμναστήριο, καθώς υπέστη δύο ανακοπές καρδιάς. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο της έκαναν ΚΑΡΠΑ και μεταφέρθηκε άμεσα στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
Η 18χρονη, σύμφωνα με την κρίση των ιατρών έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, όπως και έγινε. H νεαρή κοπέλα υπέστη ανεύρυσμα. Η εγκεφαλική αιμορραγία αποδείχθηκε μοιραία και εν τέλει η 18χρονη δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή, χθες, Τρίτη 1 Ιουλίου.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr