X

Μαρακάκης: "Φαινόμενο κατηγορουμένης" η Πισπιρίγκου - "Δεν θα ομολογήσει, τα στοιχεία είναι επαρκέστατα"

"Και λιγότερα στοιχεία να είχαμε από αυτά που γνωρίζουμε, και δεν τα γνωρίζουμε όλα, θα μπορούσε να παραπεμφθεί σε δίκη"

Γράφει: TheToc team

Για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας και εάν αρκούν τα έως τώρα στοιχεία ώστε να αποδείξουν εάν είναι ή όχι ένοχη η 33χρονη κατηγορούμενη μίλησε ο δικηγόρος Γ. Μαρακάκης στην εκπομπή "Live News".

"Φαινόμενο κατηγορουμένης" χαρακτήρισε ο δικηγόρος, τη Ρούλα Πισπιρίγκου αναφερόμενος στον έντονο δημόσιο λόγο που έχει.

Σε ό,τι αφορά την ομολογία της, που πολλοί αναμένουν, ο ίδιος δήλωσε αντίθετος επισημαίνοντας πως η ομολογία δε σημαίνει το πέρας της ανάκρισης και ότι είναι δεδομένο πως κάποιος όντως έχει κάνει το έγκλημα.

Μάλιστα, ο κ. Μαρακάκης εκτιμά πως η 33χρονη δεν θα ομολογήσει, και πως τα στοιχεία που υπάρχουν έως τώρα είναι επαρκέσταστα "για να στείλουν την υπόθεση στο ακροατήριο".

Διαβάστε Επίσης

"Και λιγότερα στοιχεία να είχαμε από αυτά που γνωρίζουμε, και δεν τα γνωρίζουμε όλα, θα μπορούσε να παραπεμφθεί σε δίκη για το έγκλημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση" τόνισε.

Ολοκληρώνοντας, δήλωσε πως εάν αποδειχθεί πως ο θάνατος της Ίριδας επήλθε στο σπίτι και όχι στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε από τους συνοδούς του, που φαίνεται να ήταν η 33χρονη μητέρα και η αδερφή της, τότε θα ανοίξει η βεντάλια των ποινικών διώξεων.

Διαβάστε Επίσης