X

Μαρκόπουλο: Από άνδρα που εκτελούσε θερμές εργασίες ξέσπασε η φωτιά που ενεργοποίησε και το 112

Το τελευταίο 24ωρο ξέσπασαν 16 αγροτοδασικές φωτιές σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής

Γράφει: TheToc team

Συνολικά 16 αγροτοδασικές φωτιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο σε όλη τη χώρα. Από αυτές, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, οι 12 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι δυνάμεις της Υπηρεσίας αντιμετωπίζουν ακόμη τέσσερις.

Σημειώνεται ότι τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, συνελήφθη στις 28 Αυγούστου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους του 6ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών, μια γυναίκα για χρήση ειδών πυροτεχνίας, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, σε περιοχή του Δήμου Αχαρνών Αττικής και της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.968,75 ευρώ.

Διαβάστε Επίσης

Επιπρόσθετα, την Κυριακή 30 Αυγούστου, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, από ανακριτικούς υπαλλήλους του 6ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών σε έναν άνδρα για εκτέλεση θερμών εργασιών, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, σε περιοχή του Δήμου Ωρωπού Αττικής.

Τέλος, τη Δευτέρα 31 Αυγούστου επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.250 ευρώ, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Νέου Μαρμαρά σε έναν άνδρα για εναπόθεση εύφλεκτων υλικών πλησίον δασικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, σε περιοχή του Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής.