
Κατέρρευσε η οροφή του κλειστού γηπέδου ΔΑΪΣ, στα Εκπαιδευτήρια Δούκα, στο Μαρούσι, λόγω της κακοκαιρίας "Ελπίδα" που έπληξε την Αττική τις προηγούμενες ημέρες.
Η οροφή του κλειστού δεν άντεξε το βάρος από την επιδρομή του χιονιού, το οποίο αποδείχθηκε μεγαλύτερο από όσο άντεχε, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει και να προκληθούν τεράστιες υλικές ζημιές στο παρκέ.
![Μαρούσι: Κατέρρευσε από το χιόνι η οροφή στο κλειστό γήπεδο των Εκπαιδευτηρίων Δούκα [Εικόνες]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/e7/e777de7ea94c4deeacdc11a00e046e8d.jpg?v=1&maxwidth=650&)
Το κολυμβητήριο, το οποίο ανήκει στο ίδιο συγκρότημα, δεν υπέστη μεγάλες ζημιές. Επίσης, τα γραφεία του συλλόγου πλημμύρισαν από νερό, ενώ έγινε και διακοπή ρεύματος.
Σημειώνεται πως στο κλειστό ΔΑΪΣ προπονούνται και αγωνίζονται οι ομάδες futsal, μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ των Εκπαιδευτηρίων Δούκα και ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν ήταν προγραμματισμένο να προπονηθεί κανείς, αλλιώς θα θρηνούσμα θύματα.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr