Εμπρηστικές επιθέσεις κατά δημοσιογράφου και καφετέριας

Δύο εμπρηστικές επιθέσεις και μία με δυναμίτη έγιναν σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, κυρίως στα Βόρεια Προάστια, μέσα σε διάστημα λιγότερο της μίας ώρας.

mparaz-empristikwn-epithesewn-stin-athina---stoxos-astunomikos
SHARE THIS
0
SHARES

Δύο εμπρηστικές επιθέσεις και μία με δυναμίτη έγιναν σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, κυρίως στα Βόρεια Προάστια, μέσα σε διάστημα 50 λεπτών.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αρχικά άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτική ύλη στη 01:20 στο Χαλάνδρι, προκαλώντας ζημιές στο αυτοκίνητο αστυνομικού διευθυντή, ο οποίος είναι προϊστάμενος της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού.

Μόλις 20 λεπτά μετά, στη 01:40, άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στην οδό Διονύσου στη Κηφισιά. Στόχος αυτή τη φορά ήταν ένα καφέ-ζαχαροπλαστείο στο οποίο προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Τέλος, στις 02:10 άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στην είσοδο πολυκατοικίας στη Καλογρέζα, όπου διαμένει γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος καλύπτει το αστυνομικό ρεπορτάζ. Από την επίθεση προκλήθηκαν φθορές στην είσοδο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του ΣΚΑΪ, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ ερευνούν τις επιθέσεις, ενώ, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, εξετάζουν διαφορετικά τις επιθέσεις, καθώς αυτή στον αστυνομικό διευθυντή είναι με δυναμίτη και όχι με γκαζάκια. Παράλληλα ερευνούν και σε ποιον ανήκει το καφέ ζαχαροπλαστείο.

 

Φωτό: Ευρωκίνηση (αρχείου) 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook