
"Σφραγίστηκε” τσήμερα Κυριακή νωρίς το πρωί το beach bar Alemagou στην Μύκονο, στο οποίο την περασμένη Κυριακή επιβλήθηκε δίμηνο λουκέτο και χρηματικό πρόστιμο 20.000 ευρώ για μη τήρηση των προβλεπόμενων κανονισμών προστασίας και διασφάλισης της δημόσιας υγείας.
Το Mykonos Live TV βρέθηκε στην παραλία της Φτελιάς και κατέγραψε τις εικόνες. Το κατάστημα ήταν άδειο από προσωπικό και πελάτες. Καρέκλες και μαξιλάρια μαζεύτηκαν, ενώ τα ηχεία σκεπάστηκαν με σακούλες.
Υπενθυμίζεται ότι το Alemagou συνέχισε για λίγες ακόμα ημέρες την λειτουργία του μέχρι να ασκηθεί έφεση, βάσει της νόμιμης διαδικασίας. Ωστόσο, στο απόηχο όσων έγιναν στην Μύκονο και σε άλλες περιοχές της Χώρας, εκδόθηκε νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, σύμφωνα με την οποία οι επιχειρήσεις που διαπιστώνεται ότι δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό κλείνουν άμεσα, ακόμη κι αν είναι σε εξέλιξη η διαδικασία έφεσης ή προσβολής της σχετικής απόφασης.
Πηγή: cyclades24.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr