Στο λιμάνι της Μυτιλήνης έδεσε το αρματαγωγό Ρόδος. Σε αυτό θα επιβιβαστεί το σύνολο των εισερχομένων μετά την 1η Μαρτίου προσφύγων και μεταναστών που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο λιμάνι της Μυτιλήνης σε υπαίθριο καταυλισμό.
![Μυτιλήνη: Στο αρματαγωγό Ρόδος επιβιβάζονται οι πρόσφυγες [εικόνες]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/45/457e5408df0645a1bc6dd5048fe524ec.jpg?v=1&maxwidth=650&)
Την συγκέντρωση των μεταναστών στο λιμάνι της Μυτιλήνης προκάλεσε η φήμη περί ανοίγματος των συνόρων και πλοίου που έρχεται για να παραλάβει αιτούντες άσυλο και να τους μεταφέρει στο εσωτερικό της Ελλάδας, αναστάτωσε για μια ακόμα φορά το κέντρο της Μυτιλήνης.

Περισσότεροι από 2.000 πρόσφυγες και μετανάστες, φορτωμένοι με τα υπάρχοντα τους κατέβηκαν με τα πόδια, διανύοντας απόσταση 10 περίπου χιλιομέτρων, από το ΚΥΤ της Μόριας στο κέντρο της πόλης. Η προκυμαία της πόλης και οι γύρω δρόμοι γέμισαν, οπότε και κλήθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας για να τους απωθήσουν πίσω στον καταυλισμό.
Ας σημειωθεί ότι τόσο χθες όσο και προχθές από την Αστυνομία ανακόπηκε εκτός της πόλης η προσπάθεια μεγάλου αριθμού αιτούντων άσυλο να κατέβουν στην πόλη.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ / Φωτογραφίες: lesvosnews, emprosnet
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr