Για μια νέα απάτη προειδοποιεί η ΕΛ.ΑΣ. κατά την οποία επιτήδειοι αποκτούν πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των θυμάτων, με την πρόφαση της κατάθεσης χρημάτων για την κράτηση δωματίων.
"Γνώριζες ότι το τελευταίο διάστημα γίνονται απόπειρες απάτης σε βάρος ιδιοκτητών ξενοδοχείων με το πρόσχημα της κράτησης δωματίων;" αναφέρει το δημοσίευμα της Ελληνικής Αστυνομίας με ανάρτησή της στους λογαριασμούς της σε Facebook και Twitter.
"Ενημερώσου τώρα, προστάτεψε τους άλλους. Για να βάλει κάποιος χρήματα στον τραπεζικό σου λογαριασμό, δεν χρειάζεται να γνωρίζει τα πλήρη στοιχεία της κάρτας σου. Προτίμησε διαδικασία πληρωμής την οποία γνωρίζεις καλά. Εάν πέσεις θύμα απάτης, κατάγγειλέ το άμεσα στο κοντινότερο Αστυνομικό Τμήμα" τονίζουν στην ΕΛ.ΑΣ.
Δείτε την ανάρτηση της ΕΛ.ΑΣ.: