Νέα στοιχεία για την υπόθεση Γιακουμάκη: Τον χτύπησαν με σιδερόβεργα;

Καταθέσεις και φωτογραφίες που σοκάρουν αναφορικά με την υπόθεση Γιακουμάκη βρίσκονται στα χέρια του εισαγγελέα Εφετών.

nea-stoixeia-gia-tin-upothesi-giakoumaki-ton-xtupisan-me-sideroberga
SHARE THIS
0
SHARES

Καταθέσεις και φωτογραφίες που σοκάρουν αναφορικά με την υπόθεση Γιακουμάκη βρίσκονται στα χέρια του εισαγγελέα Εφετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, δίπλα του εντοπίστηκε ένα μαχαίρι και ο φοιτητής έφερε τραύμα στο δεξί του χέρι.

Όπως υποστηρίζει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Starpress, ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Κ. Σπύρου, υποστηρίζει ότι κάποιοι χτύπησαν τον αδικοχαμένο σπουδαστή με σιδερόβεργα και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Στα χέρια του εισαγγελέα, βρίσκεται και μια αναφορά ιδιωτικού αστυνομικού ο οποίος όπως ισχυρίζεται δέχτηκε εντολή από συγγενή της οικογένειας για να ψάξει την υπόθεση.

«Από τις φωτογραφίες και την έρευνα προκύπτει πως ο Βαγγέλης είχε κακώσεις προθανάτιες. Και δεν το λέω εγώ. Το λένε επιστήμονες που γνωρίζουν. Τα αναφέρω όλα αναλυτικά στον Εισαγγελέα και περιμένω να δω πώς θα δικαιολογήσουν τις εικόνες», τονίζει ο κ. Σπύρου. Όταν ρωτήθηκε αν οι εικόνες αυτές είναι μέρος της δικογραφίας απάντησε: «Δεν το γνωρίζω. Και ειλικρινά απορώ πώς μέχρι σήμερα δεν έχει καθαρίσει αυτή η ιστορία και οι ένοχοι οι δολοφόνοι να καθίσουν στο σκαμνί». 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook