
Καλά είναι τα νέα για τον 5χρονο ο οποίος τραυματίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης κάνοντας μοτοκρός σε αυτοσχέδια πίστα στη Θεσπρωτία. Ο πολύ νεαρός αναβάτης διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο Χατζηκώστα.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του παιδιού από το νοσοκομείο Χατζηκώστα, φέρει κάποια κατάγματα στο πρόσωπο, ευτυχώς όμως, όπως διαπιστώθηκε από την αξονική στην οποία υποβλήθηκε, δεν φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Σε δηλώσεις του, ο διοικητής του νοσοκομείου Χατζηκώστα, Σπύρος Δερδεμέζης, είπε πως μικρός είναι ευδιάθετος σε καλή κατάσταση, νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου, είναι μαζί οι γονείς του. Η αξονική εγκεφάλου στην οποία υποβλήθηκε είναι καθαρή, ενώ θα ξαναγίνει επανεκτίμηση της κατάστασης, αύριο το πρωί.
Το ατύχημα έγινε αργά χθες το απόγευμα σε χωράφι στη θέση Άγιος Αθανάσιος στην Πέρδικα Θεσπρωτίας.
Οι θεράποντες ιατροί από το βράδυ της Τετάρτης που έφτασε το παιδί στο νοσοκομείο, με ασθενοφόρο από το νοσοκομείο Φιλιατών, όπου είχε διακομιστεί αρχικά, δεν άφησαν το παιδί ούτε λεπτό από τη φροντίδα τους, καθώς οι πληροφορίες που είχαν, ήταν αρκετά συγκεχυμένες για την κατάσταση της υγείας του, μετά τον τραυματισμό του, ωστόσο η πορεία της υγείας του φαίνεται να εξελίσσεται ικανοποιητικά και το σημαντικότερο πως δε διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr