Ο Μπαλάφας, η Πάολα και το «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, ήταν καλεσμένος στον ΣΚΑΪ και κλήθηκε να σχολιάσει το σχόλιο της Νίνας Κασιμάτη.

o-mpalafas-i-paola-kai-to-mpatsoi-gourounia-dolofonoi
SHARE THIS
0
SHARES

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, ήταν καλεσμένος στον ΣΚΑΪ και κλήθηκε να σχολιάσει το σχόλιο της Νίνας Κασιμάτη  «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» για την αστυνομία, χωρίς όμως να παίρνει ξεκάθαρη θέση αν θα πρέπει η βουλευτής να ανακαλέσει.

Αρχικά, ο κ. Μπαλάφας είπε πως «το σύνθημα ‘’μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι’’ δεν με εκφράζει, καθαρά πράγματα. Κι αν κάνω μια κριτική στην απρόκλητη βία των αστυνομικών δυνάμεων τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο ε μπαχαλάκηδες, αλλά και σε γιατρούς, όπως χθες, έξω από το Ζάππειο αλλά δεν είναι κύρια ευθύνη των αστυνομικών. Είναι κύρια ευθύνη της πολιτική ηγεσίας, η οποία δίνει τον τόνο – την κατεύθυνση ”βαράτε”».

Ο βουλευτής συνέχισε τις δικαιολογίες και κάπου εκεί θυμήθηκε ένα άλλο σύνθημα το οποίο θέλησε να το μοιράστεί δημόσια:  «Τα… τέτοια της Πάολα δεν είναι από σιλικόνη  ‘’μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι’’», είπε αφήνωντας άφωνους τους δημοσιογράφους!

Στην αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε η Νέα Δημοκρατία με κύκλους της Πειραιώς να σχολιάζουν ειρωνικά πως «ο κ. Μπαλάφας χειριζόταν το Μεταναστευτικό. Υφυπουργός από σιλικόνη! Στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν διαγωνισμό γελοιότητας. Και πολιτική από σιλικόνη».

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook