Ομολογία Τούρκου πρώην κομάντο: Κάναμε θηριωδίες στους Κούρδους

Ο Τούρκος πρώην στρατιωτικός Ιμπραήμ Γιαλιλαλί, ο οποίος έχει βρει καταφύγιο στην Ελλάδα, παραδέχτηκε, μιλώντας στον Alpha, πως έγιναν θηριωδίες εις βάρος Κούρδων.

omologia-tourkou-prwin-komanto-kaname-thiriwdies-stous-kourdous
SHARE THIS
0
SHARES

Ο Τούρκος πρώην στρατιωτικός Ιμπραήμ Γιαλιλαλί, ο οποίος έχει βρει καταφύγιο στην Ελλάδα, παραδέχτηκε, μιλώντας στον Alpha, πως έγιναν θηριωδίες εις βάρος Κούρδων, στρατιωτών αλλά και αμάχων. 

«Κόβαμε τη μύτη και τα αυτιά των νεκρών ανταρτών και αμάχων. Τα κρεμούσαμε στο λαιμό μας. Κόβαμε το κεφάλι τους και βγάζαμε φωτογραφίες. Κυκλοφόρησε ένα βίντεο όπου είχαν κόψει το κεφάλι νεκρού και το κρατούσαν στο χέρι. Εμείς στην δεκαετία του 90 κάναμε ακριβώς το ίδιο. Αυτά που κάνει ο ISIS εμείς τα εφαρμόζαμε όταν ήμασταν στρατιώτες την δεκαετία του 90 σε κουρδικές περιοχές και πόλεις», λέει o Γιαλιλαλί.

Και συνεχίζει:

«Ένα τραυματία αντάρτη ο οποίος μιλούσε τον βάλαμε σε ελικόπτερο. Το είδα με τα μάτια μου. Τον έριξαν στο κενό από το ελικόπτερο. Εισβάλαμε κρατώντας δοχεία καυσίμων για να κάψουμε τα χωριά. Χτυπούσαμε τους κατοίκους για να φύγουν και πυρπολήσαμε τα χωριά τους. Μάλιστα ένα παιδί σκοτώθηκε από τις φλόγες μέσα στο σπίτι», αποκαλύπτει.

«Ο στόχος τους δεν ήταν το ΡΚΚ, ο στόχος τους ήταν οι Κούρδοι, να εξοντώσουν το κουρδικό λαό. Στόχος είναι η ισλαμοποίηση της περιοχής μαζί με την Τουρκία», καταλήγει ο Τούρκος κομάντο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook