Σοβαρό περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή της Κηπούπολης στο Ηράκλειο, με θύματα τέσσερις νεαρούς, ανάμεσά τους και ένας ανήλικος.
Σύμφωνα με το neakriti, το συμβάν εκτυλίχθηκε σε πάρκο απέναντι από το 5ο Λύκειο, όπου βρίσκονταν οι τέσσερις φίλοι – δύο 19χρονοι, ένας 21χρονος και ένας 17χρονος. Σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, ομάδα περίπου δέκα ατόμων με καλυμμένα χαρακτηριστικά, φορώντας κράνη και κουκούλες, τους προσέγγισε αιφνιδιαστικά.
Τους ρώτησαν "τι ομάδα είστε;"
Όπως ανέφεραν, οι δράστες τούς ρώτησαν αρχικά "τι ομάδα είστε;" και αμέσως μετά εξαπέλυσαν επίθεση, χτυπώντας τους. Από την επίθεση τραυματίστηκαν ο 21χρονος και ένας εκ των 19χρονων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και τους έγιναν ράμματα, πριν πάρουν εξιτήριο.
Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Ηρακλείου, η οποία διενεργεί προανάκριση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

