"Οχυρό" η Αθήνα για την επίσκεψη Ομπάμα - Το σχέδιο της ΕΛΑΣ

Σκηνές που έχουμε δει μόνο σε ταινίες, στις οποίες ο Αμερικανός πρόεδρος απειλείται σε ξένο έδαφος, αναμένεται να εκτυλιχθούν στην Αθήνα το διήμερο της επίσκεψης του

"Οχυρό" η Αθήνα για την επίσκεψη Ομπάμα - Το σχέδιο της ΕΛΑΣ

Σκηνές που έχουμε δει μόνο σε ταινίες, στις οποίες ο Αμερικανός πρόεδρος απειλείται σε ξένο έδαφος, αναμένεται να εκτυλιχθούν στην Αθήνα το διήμερο της επίσκεψης του Μπαράκ Ομπάμα.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης

Στις 13:30 την Τρίτη ο Μπαράκ Ομπάμα θα περάσει το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου στην Ηρώδου Αττικού όπου θα τον υποδεχθεί ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Μία ώρα αργότερα θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Οι δύο ηγέτες θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου στις 16:00 οπου ο απερχόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ αναμένεται να επαναλάβει την υποστήριξή του στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά το ζήτημα διευθέτησης του ελληνικού χρέους υπενθυμίζοντας παράλληλα την ανάγκη συνέχισης των μεταρρυθμίσεων.

Στις 19:30 ο κ. Ομπάμα θα παρακαθίσει σε επίσημο δείπνο, στο Προεδρικό Μέγαρο που θα παραθέσει ο κ. Παυλόπουλος προς τιμήν του.

Την Τετάρτη ο Μπαράκ Ομπάμα θα εκφωνήσει ομιλία στη μία το μεσημέρι στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για το Βερολίνο.

Οι αλλαγές στα σχέδια ασφαλείας

Η τρομοκρατική επίθεση στη γαλλική πρεσβεία και οι απειλές της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» για σαμποτάζ της επίσκεψης προκάλεσαν την απόφαση για αύξηση κατά 30% των αστυνομικών δυνάμεων που θα συμμετάσχουν στον σχεδιασμό των μέτρων ασφαλείας.

Οι τροποποιήσεις και οι ανασχεδιασμοί θα συνεχιστούν μέχρι την τελευταία στιγμή, καθώς εκφράζονται έντονοι φόβοι για αιματηρή τρομοκρατική επίθεση το προσεχές χρονικό διάστημα, με τους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. να βρίσκονται σε «κόκκινο» συναγερμό.

«Αποστείρωση» ασφαλείας

Αν και αρχικά ο σχεδιασμός προέβλεπε τη χρησιμοποίηση τουλάχιστον 3.000 αστυνομικών διαφόρων αστυνομικών υπηρεσιών στα μέτρα, ο αριθμός αυτός αυξήθηκε στους 4.500, μετά την εκδήλωση της τρομοκρατικής επίθεσης στην Γαλλική Πρεσβεία. Σύμφωνα με πηγές του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., θα μειωθούν στο ελάχιστο οι στατικές δυνάμεις φρούρησης και θα αυξηθούν οι εποχούμενες περιπολίες με έμφαση στη χρησιμοποίηση αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., Άμεσης Δράσης και ΟΠΚΕ (Ομάδες Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας). Ενδεικτικό της αυστηρότητας των μέτρων είναι το γεγονός πως κάθε σημείο από το οποίο θα περνάει η αυτοκινητοπομπή του αμερικανού προέδρου θα έχει εξερευνηθεί εξονυχιστικά από στελέχη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και εκπαιδευμένους σκύλους ανίχνευσης εκρηκτικών, θα «αποστειρώνεται» και θα κλείνει τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από τη διέλευση. Θα χρησιμοποιηθεί ηλεκτρονικός εξοπλισμός απενεργοποίησης βομβών και κινητών τηλεφώνων, ενώ στις ταράτσες κτιρίων θα βρίσκονται ακροβολισμένοι ελεύθεροι σκοπευτές της ΕΚΑΜ επιτηρώντας την διέλευση και τις ύποπτες κινήσεις ατόμων.

"Οχυρό" η Αθήνα για την επίσκεψη Ομπάμα - Το σχέδιο της ΕΛΑΣ

Στις τελευταίες συναντήσεις Ελλήνων και Αμερικανών αξιωματούχων αποφασίστηκε η σμίκρυνση του χρόνου παραμονής του Μπάρακ Ομπάμα σε σταθερά σημεία συναντήσεων και κυρίως εκείνων που βρίσκονται σε ανοικτούς χώρους, γι αυτό και οι περισσότερες από τις επαφές του θα είναι σε κλειστούς και απόλυτα ελεγχόμενους χώρους, όπως για παράδειγμα το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος». Τα μοναδικά «σίγουρα» σημεία που έχουν δώσει οι Αμερικανοί, είναι το ξενοδοχείο διαμονής, που φαίνεται να έχουν καταλήξει σε αυτό των νοτίων προαστίων και ο Ιερός Βράχος της Ακρόπολης ή το μουσείο της.

«Διαρροές» για την ακύρωση

Η ευκολία με την οποία οι τρομοκράτες κατάφεραν πλήγμα υψηλού σημειολογικού χαρακτήρα χτυπώντας στην καρδιά της πρωτεύουσας, προβλημάτισε έντονα τους Αμερικανούς πράκτορες και την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.. Υπήρξε κοινή διαπίστωση ότι οι τρομοκράτες σχεδίασαν και έδειξαν ότι παραμένουν επιχειρησιακά ενεργοί και μπορούν να χτυπήσουν σε καλά φυλασσόμενα σημεία με απλούς αλλά επικίνδυνους τρόπους.

Στο παρασκήνιο της αναβολής της ομιλίας του Μπάρακ Ομπάμα κοντά στην Πνύκα, πηγές της αμερικανικής πλευράς διέρρεαν πως αυτή προήλθε μετά από προτροπή των ελληνικών Αρχών. Ωστόσο, πολιτική και αστυνομική ηγεσία διέψευδαν κατηγορηματικά αυτή τη φημολογία, με τους Έλληνες αξιωματούχους να έχουν εγγυηθεί στην αμερικανική πλευρά, την κάλυψη των συνθηκών ασφαλείας σε όλο τον πλαίσιο των κινήσεων και διαμονής, που επιθυμεί ο Αμερικανός πρόεδρος.

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ, αναφέρουν πως η αμερικανική πλευρά, για λόγους ασφαλείας, έχει την τακτική να δίνει 3-4 σημεία διαμονής, άλλα τόσα συναντήσεων ή επισκέψεων όπως και διαδρομών. Επιδιώκουν την έρευνα και «αποστείρωσή» τους προκειμένου ένα 24ωρο πριν από την έλευση του αμερικανού προέδρου να κάνουν την τελική επιλογή και να ενημερώσουν αναλυτικά για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο Μπάρακ Ομπάμα.

Κενά ασφαλείας

Η επίθεση στην Γαλλική πρεσβεία έφερε στην επιφάνεια κενά στα μέτρα ασφαλείας που έκαναν ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να επαναπροσδιορίσουν το σχεδιασμό τους. Και αυτό διότι ενώ στην περιοχή υπήρχαν ισχυρές στατικές αστυνομικές δυνάμεις (για τη φύλαξη της Βουλής, των πρεσβειών, του υπουργείου Εξωτερικών), εντούτοις δεν υπήρχαν αστυνομικοί που θα μπορούσαν να καταδιώξουν τους δράστες. Το αποτέλεσμα ήταν οι δύο κρανοφόροι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού να διασχίσουν τη Βασιλίσσης Σοφίας, να κόψουν ταχύτητα στο νούμερο 7, να εκτοξεύσουν τη χειροβομβίδα αμυντικού τύπου F1 ρωσικής κατασκευής και να διαφύγουν ανενόχλητοι.

Το γεγονός της ανυπαρξίας αντίδρασης σε επίπεδο καταδίωξης προκάλεσε τη δυσαρέσκεια της πολιτικής ηγεσίας, με αποτέλεσμα η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να προβαίνει σε επανασχεδιασμό των μέτρων ασφαλείας δίνοντας έμφαση στην ενίσχυση της αστυνόμευσης γύρω από πρεσβείες και στόχους ξένων συμφερόντων. Αλλαγές γίνονται και προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης των εποχούμενων περιπολιών, προκειμένου λιγότερες στατικές δυνάμεις να μπορούν να γίνουν στόχος τρομοκρατών αλλά και να υπάρχει δυνατότητα καταδίωξης. Αυτό προϋποθέτει και έγκαιρη ειδοποίηση. Χαρακτηριστικό της τρομοκρατικής επίθεση ήταν το γεγονός ότι η σκοπιά δεν διαθέτει μπουτόν ειδοποίησης, ούτε καν ασύρματο, και η ενημέρωση προήλθε από φρουρά της Βουλής. Απόρρητη διαταγή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιούσε από τις αρχές Οκτωβρίου 2016 τις αστυνομικές υπηρεσίες για επικείμενο χτύπημα σε πρεσβεία, με την Γαλλική να κατέχει τη 2η θέση.

Τελικά θα λειτουργήσει το SEPURA

Τα τελευταία 24ωρα γίνονταν πυρετώδεις συσκέψεις στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στη ΓΑΔΑ ανάμεσα σε ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. και Αμερικανούς αξιωματούχους. Πληροφορίες του «ΕΤ» ανέφεραν ότι ένα από τα σοβαρά θέματα που συζητήθηκε είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τις επικοινωνίες των αστυνομικών. Και αυτό διότι οι Αμερικανοί γνωρίζουν ότι οι Έλληνες αστυνομικοί χρησιμοποιούν αναλογικούς ασυρμάτους με αποτέλεσμα σε πάρα πολλές περιπτώσεις κακοποιοί να ακούνε τα πάντα ακόμη και… μερακλωμένοι πολίτες. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι σχεδόν βέβαιο οι αστυνομικοί που θα συμμετέχουν στα μέτρα, το διήμερο της επίσκεψης Ομπάμα στην Αθήνα, να χρησιμοποιήσουν ξανά μετά από πολύ καιρό ψηφιακό σύστημα επικοινωνίας (ονόματι Sepura) και όχι το απαρχαιωμένο αναλογικό σύστημα. Πρόκειται για μία κίνηση ενδεικτική του πόσο πιέζουν οι Αμερικανοί αξιωματούχοι προκειμένου τα μέτρα ασφαλείας να είναι αψεγάδιαστα. Πριν από μερικές μέρες ήταν σε πλήρη λειτουργία το σύνολο των κεραιών εκπομπής και απέμενε η προμήθεια ασυρμάτων ή μετατροπής των παλιών προκειμένου να είναι συμβατοί με το νέο σύστημα.

Στην Αθήνα το Air Force One

"Οχυρό" η Αθήνα για την επίσκεψη Ομπάμα - Το σχέδιο της ΕΛΑΣ - εικόνα 2

Ο πρόεδρος θα φτάσει στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με το Air Force One, το πιο φημισμένο αεροσκάφος παγκοσμίως και σύμβολο του εκάστοτε «πλανητάρχη». Πρόκειται για το πιο ακριβό μεταφορικό μέσο στον κόσμο, μεταφέροντας γρήγορα και με ασφάλεια σε κάθε γωνιά του πλανήτη τον εκάστοτε πρόεδρο των ΗΠΑ, παρέχοντας του ανέσεις όπως μεγάλη σουίτα, εξίσου άνετο προσωπικό γραφείο, αυτόνομη τουαλέτα και αίθουσα συσκέψεων. Η αυτονομία του φτάνει τα 6.100 ναυτικά μίλια, μπορεί να ανεφοδιαστεί στον αέρα και διαθέτει προηγμένο ηλεκτρονικό. Με δυνατότητα φιλοξενίας 70 ατόμων στα συνολικά τρία επίπεδα που διαθέτει το αεροσκάφος, κάθε ένα από τα Air Force One διαθέτει μία μικρή αλλά πλήρης νοσοκομειακή μονάδα, ηλεκτρονικά αντίμετρα και βαριά θωράκιση για την παροχή προστασίας στην περίπτωση αντιμετώπισης ηλεκτρομαγνητικού παλμού κατά τη διάρκεια τυχόν πυρηνικής επίθεσης.

«Άρμα μάχης» η λιμουζίνα

Εξίσου εντυπωσιακές θα είναι οι εικόνες από την προεδρική λιμουζίνα. Μόλις ο Μπαράκ Ομπάμα προσγειωθεί στην Αθήνα θα επιβιβαστεί στην περίφημη Cadillac One (γνωστή ως «Το Θηρίο»), προκειμένου να τον μεταφέρει με ασφάλεια στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει, στο Προεδρικό Μέγαρο, στο Μέγαρο Μαξίμου και σε όποιο άλλο σημείο επισκεφτεί.

"Οχυρό" η Αθήνα για την επίσκεψη Ομπάμα - Το σχέδιο της ΕΛΑΣ - εικόνα 3

Η λιμουζίνα κέρδισε το προσωνύμιο «Θηρίο» λόγω της θωράκισής της (το πάχος στις πόρτες είναι 20 εκατοστά, ενώ στα τζάμια 13 εκατοστά) που είναι ικανή να σταματήσει επιθέσεις από κάθε τύπο πολεμικού τυφεκίου, βόμβες, ρουκέτες, ακόμη και πυραύλους. Το ρεζερβουάρ, θωρακισμένο και αυτό, προστατεύεται από ειδικό αφρό, για την περίπτωση που σχιστεί σε κάποιο ατύχημα ή από ανταλλαγή πυρών, με αποτέλεσμα να χρειάζονται περίπου 63,5 λίτρα καυσίμου ανά 100 χιλιόμετρα. Στον... έξτρα εξοπλισμό της, η λιμουζίνα διαθέτει σύστημα πυρόσβεσης, ειδικό σύστημα κλειδώματος, ατσάλινες ζάντες και ειδικά ελαστικά, κάμερα νυκτός στην μπροστά πλευρά, αποθηκευμένα πυροβόλα όπλα, δακρυγόνα, ενώ η καμπίνα των επιβατών μπορεί να αντέξει χημική επίθεση και περιέχει δορυφορικό τηλέφωνο και ειδικό διαδραστικό σύστημα επικοινωνίας. «Το Θηρίο» μπορεί να είναι άτρωτο από τρομοκρατικές επιθέσεις, αλλά η αχίλλειος πτέρνα του είναι το... μεγάλο μεταξόνιο, με αποτέλεσμα η προεδρική λιμουζίνα να «αχρηστεύεται» κατά την επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην Ιρλανδία το 2011 από μια... αθώα ράμπα. Βέβαια, δεν πρέπει κανείς να λησμονεί, ότι ο πιο ισχυρός άνδρας στον κόσμο δεν θα μπορούσε να έχει μόνο ένα αυτοκίνητο αλλά συνολικά 12 πανομοιότυπες Cadillac κόστους 1,5 εκατ. δολαρίων η κάθε μία.

Και η Συνωμοσία για Ομπάμα

Σε αυτό το βαρύ κλίμα ανησυχίας ήρθε να προστεθεί η προκήρυξη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς», για την βομβιστική επίθεση στο σπίτι της Εισαγγελέως Εφετών κ. Γεωργίας Τσατάνη, στην οποία υπάρχει εκτεταμένη αναφορά στην επίσκεψη Ομπάμα.

Τα μέλη της οργάνωσης γράφουν χαρακτηριστικά: «Η φιέστα της εξουσίας θα μετατρέψει την Αθήνα σε μία πόλη υπό στρατιωτική κατοχή, με χιλιάδες μπάτσους στους δρόμους να επιβάλλουν την ισχύ του καθεστώτος. Οι αναρχικοί, ως ο μόνος εσωτερικός εχθρός της εξουσίας, μπορούμε να γίνουμε ο καταλύτης της σύγκρουσης και να τους χαλάσουμε τη γιορτή... Μπορούμε να τους επιστρέψουμε ελάχιστη από τη βία που ασκούν καθημερινά πάνω μας... (…) Όμως η οργάνωση επιθέσεων και συγκρούσεων, κατά την επίσκεψη του αμερικανού προέδρου, δεν θέλουμε να περιοριστεί σε μια περιστασιακή εκτόνωση, περιμένοντας την επόμενη διαδήλωση, την επόμενη απεργία, τον επόμενο πόλεμο... Το σαμποτάζ της επίσκεψης του αμερικανού προέδρου μπορεί να είναι η αρχή της δημιουργίας ενός οργανωμένου αναρχικού κινήματος, με σκοπό την επίθεση στο εδώ και τώρα και την καταστροφή του κράτους και της εξουσίας. Εμείς θέλουμε να ξαναβάλουμε τη λέξη «αναρχία» στα στόματα, στην καρδιά και στο μυαλό μας».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΠΛΗΡΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ 16 Οκτ 2021 | 00:00

Ένα συγκλονιστικό loft με θέα τη Σταδίου - Όαση στο κέντρο της Αθήνας [εικόνες]

Στο εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας, το απόλυτο κέντρο της πόλης, ένας πρώην επαγγελματικός χώρος μετατράπηκε σε ένα super loft με θέα εντελώς μητροπολιτική.

ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ 15 Οκτ 2021 | 21:41

Κακοκαιρία Μπάλλος: Απίστευτη ποσότητα βροχής στην Αθήνα - 30 εκατομμύρια τόνοι νερού έπεσαν στον Κηφισό

Πάνω από 170 χιλιοστά βροχής σε περιοχές της Αθήνας σε ένα διήμερο - Ποιες περιοχές δέχτηκαν το περισσότερο νερό τις τελευταίες 48 ώρες

ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΡΕΝΑ 15 Οκτ 2021 | 19:47

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Μέσα Ιανουαρίου το πρώτο δρομολόγιο του τρένου που πιάνει 160 χλμ την ώρα [Βίντεο]

Στα μέσα Ιανουαρίου το πρώτο δρομολόγιο του τρένου υψηλής ταχύτητας ETR470, που θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη με την Αθήνα με μέγιστη ταχύτητα 160 χλμ την ώρα

ΑΠΟ ΤΙΣ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 15 Οκτ 2021 | 19:04

Από τις 25 Οκτωβρίου ο Δακτύλιος στο Κέντρο της Αθήνας: "Ελευθέρας" για ηλεκτρικά, υβριδικά, φυσικού αερίου και Εuro 6

Περιορίζεται δραστικά ο αριθμός των αδειών που θα χορηγηθούν για κατ' εξαίρεση κίνηση εντός του Δακτυλίου - Τι αποφασίστηκε στη διυπουργική σύσκεψη

ΑΠΟ ΤΙΣ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 15 Οκτ 2021 | 16:05

Δακτύλιος: Οριστικό - Ελεύθερα ηλεκτρικά οχήματα, υβριδικά, φυσικού αερίου και Εuro 6

Πώς θα ισχύσει ο Δακτύλιος που τίθεται σε ισχύ στην Αθήνα από τις 25 Οκτωβρίου

Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ 15 Οκτ 2021 | 00:18

Κακοκαιρία Μπάλλος: Δύσκολη νύχτα για την Αττική - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν τις επόμενες ώρες

Οι κρίσιμες νυχτερινές ώρες για την Αθήνα - Στο επίκεντρο της κακοκαιρίας παραμένει η Εύβοια, η Κέρκυρα καθώς η Κεφαλονιά και η Ιθάκη

ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ 14 Οκτ 2021 | 20:58

Meteo: Πώς η κακοκαιρία "Μπάλλος" σφυροκόπησε την Αθήνα - Συγκλονιστικό timelapse [Βίντεο]

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από την κακοκαιρία "Μπάλλος" στην Αθήνα

ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ 14 Οκτ 2021 | 19:51

Κακοκαιρία Μπάλλος: Μπάχαλο η κίνηση στους δρόμους - Σε ποιες περιοχές της Αττικής έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί σε διάφορα σημεία της Αττικής

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΛΙΑΝΟ 14 Οκτ 2021 | 19:47

Κακοκαιρία Μπάλλος: Αδιανόητο - Σε 8 ώρες έπεσε ο μισός όγκος νερού που πέφτει όλο τον χρόνο στην Αθήνα

Ο Γιάννης Καλλιάνος εξηγεί γιατί η κακοκαιρία Μπάλλος είναι τόσο σφοδρή - Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής έχουν καταγραφεί σε Πατήσια, Περιστέρι και Αμπελόκηπους

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ 14 Οκτ 2021 | 08:58

Μποτιλιάρισμα σε ρυθμό "Μπάλλου" στους δρόμους: Live η κίνηση στην Αττική

Προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων και μποτιλιαρίσματα έφεραν τα προεόρτια ο "Μπάλλος". Live η κίνηση.

ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 13 Οκτ 2021 | 17:25

Ανήλικος με αλλεργικό σοκ: Καρέ - καρέ η αστραπιαία μεταφορά στο νοσοκομείο από την ΕΛΑΣ [Βίντεο]

Ανάρτηση της ΕΛ.ΑΣ. δείχνει σε βίντεο τη μεταφορά του ανηλίκου στο νοσοκομείο

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 13 Οκτ 2021 | 15:21

Επίσημο: Επιστρέφει από 25 Οκτωβρίου ο δακτύλιος- Και δεν θα υπάρχουν πλέον εξαιρέσεις

Επιστρέφει από τις 25 Οκτωβρίου ο δακτύλιος, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή

13 Οκτ 2021 | 13:56

Δεν θα γίνει νέο συντριβάνι στην Αθήνα- Τι δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης

Λάθος ήταν η πληροφορία ότι θα κατασκευαστεί νέο συντριβάνι στην Αθήνα. Η σωστή τοποθέτηση του Κώστα Μπακογιάννη.