
Μια μητέρα μπορεί να κάνει τα πάντα προκειμένου να ξεπεράσει κάθε πιθανό εμπόδιο και να βρεθεί στο πλευρό του παιδιού της σε μια σημαντική του στιγμή. Απλά κάποιες φορές χρειάζεται και μία μικρή βοήθεια. Και η Amita τη στηρίζει έμπρακτα και είναι εκεί για να της την προσφέρει μέσα από την πλατφόρμα www.apoagapi.gr.

Ανάμεσα στις μητέρες που επισκέφθηκαν την πλατφόρμα και δήλωσαν την ευχή τους είναι και η Ειρήνη, η μητέρα του 12χρονου Μάνου, που χρειάστηκε τη βοήθεια της Amita, την ζήτησε και βρέθηκε στο πλευρό του στο πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό.
Η Ειρήνη στήριζε πάντα τη φυσική κλίση του Μάνου στο ποδόσφαιρο. Τον συνόδευε από πολύ μικρό σε όλες του τις προπονήσεις στην ακαδημία ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής και τον εμψύχωνε από τις κερκίδες.
Τα χρόνια πέρασαν και ο Μάνος έγινε τρανός μπαλαδόρος. Και το φετινό καλοκαίρι, κλήθηκε να αγωνιστεί με την ομάδα του στο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου νέων, Gothia Cup, στην Σουηδία!
Η ευκαιρία ήταν μεγάλη για εκείνον, αλλά η Ειρήνη αγχώθηκε και στεναχωρήθηκε, καθώς δεν θα μπορούσε να είναι δίπλα του και σε αυτήν την αναμέτρηση. Πώς, όμως, θα μπορούσε να ξεπεράσει τις δυσκολίες που την εμπόδιζαν και να ταξιδέψει στην Σουηδία;

Η Amita #apoagapi δίπλα στην Ειρήνη
Η Ειρήνη έπρεπε να βρει λύση. Και μια μαμά δεν το βάζει εύκολα κάτω. Μπήκε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Amita www.apoagapi.gr και έκανε την ευχή της.
Μόλις έμαθε ότι η Amita θα είναι στο πλευρό της, όπως είχε κάνει για πολλές ακόμα μαμάδες, η Ειρήνη ενθουσιάστηκε! Επρεπε όμως να το κρατήσει μυστικό, αφού μόνο εκείνη και ο προπονητής του Μάνου γνώριζαν για την επικείμενη έκπληξη.
«Ηταν μια πολύ σημαντική στιγμή για τον Μάνο. Ηθελα να βρίσκομαι δίπλα του. Ξέραμε, όμως, ότι ήταν αδύνατο. Και οι δύο. Οπότε δεν με περίμενε με τίποτα».
Στο αεροδρόμιο, ο Μάνος, χωρίς να έχει υποψιαστεί το δώρο που η Amita είχε κάνει #apogapi στη μητέρα του, τη ρώτησε αν θα πάει μαζί του! Η απάντηση ήταν αρνητική. Το σχέδιο όμως είχε ήδη μπει σε εφαρμογή. Η μητέρα του θα προσγειωνόταν με λίγες μόνο ώρες διαφορά από εκείνον στην Σουηδία και θα εμφανιζόταν 2 μέρες μετά, ακριβώς πριν ξεκινήσει ο πρώτος του μεγάλος αγώνας.

Και κάπως έτσι, ο Μάνος την είδε μπροστά του ξαφνικά, να τον κοιτάζει με ένα πλατύ χαμόγελο και έτρεξε να την αγκαλιάσει. Το πρωτάθλημα ξεκίνησε και η Ειρήνη ήταν εκεί. Τον καμάρωσε στο πρώτο του «διεθνές» γκολ και τον υποστήριξε σε κάθε αγώνα, κάθε σουτ, κάθε χαρά, αγωνία ή στεναχώρια.
«Χάρηκα τόσο πολύ που το έζησα όλο αυτό γιατί ο Μάνος έχει μεγαλώσει και θα αρχίσει να φεύγει πια μακριά μου».

Η Ειρήνη είναι μία από τις πολλές μητέρες που χάρη στην Amita και την πλατφόρμα www.apoagapi.gr κατάφεραν να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο και να είναι «εκεί» για τα παιδιά τους σε σημαντικές τους στιγμές. Επισκεφθείτε το www.apoagapi.gr και παρακολουθήστε όλες τις συγκινητικές ευχές που βγήκαν αληθινές!
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr