
Ένας πασίγνωστος Βραζιλιάνος τραγουδιστής είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα της κινηματογραφικής ληστείας σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Μυκόνου. Ο 38χρονος που έχει συλληφθεί ως δράστης είναι ένας άνδρας με βραζιλιανική και ιταλική υπηκοότητα που διαμένει μόνιμα στο Λος Άντζελες.
Ανάμεσα στα τιμαλφή που έκλεψε από το δωμάτιο 137 του πεντάστερου ξενοδοχείου στο "νησί των Ανέμων", ο 38χρονος πήρε και ένα ρολόι αξίας 200.000 ευρώ. Τελικά, αυτό ήταν που τον πρόδωσε, αφού μετά την ληστεία κυκλοφορούσε στο νησί φορώντας αυτό το μοναδικό ρολόι. Μάλιστα, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του λίγο αφότου επέστρεψε στο ξενοδοχείο του, μετά τη βραδινή του διασκέδαση στο νησί.
Ο 38χρονος κινείται με ψυχραιμία στους διαδρόμους του ξενοδοχείου
Τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας εντός και εκτός του ξενοδοχείου δείχνουν τον 38χρονο να κινείται με ψυχραιμία, χωρίς να κινεί υποψίες και να πραγματοποιεί τη ληστεία με μεθοδικότητα. Δεν φαίνεται να βιάζεται, πράγμα που κάνει την αστυνομία να πιστεύει πως ενδεχομένως υπάρχουν ασύλληπτοι συνεργοί, οι οποίοι παρακολουθούσαν τις κινήσεις του τραγουδιστή όσο ο 38χρονος έκλεβε τα κοσμήματα και τα χρήματα από το δωμάτιό του.
Σύμφωνα με την αστυνομία της Μυκόνου, ο 38χρονος μετέβη στο πεντάστερο ξενοδοχείο με πολυτελές αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει. Βγήκε από το αυτοκίνητο και περιπλανήθηκε στις εσωτερικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου και επιχείρησε ανεπιτυχώς να εισέλθει στο δωμάτιο 137 στο οποίο διαμένουν ο Βραζιλιάνος τραγουδιστής με τη συντροφιά του.
Προσποιούμενος τον ένοικο του δωματίου, ο φερόμενος ως δράστης προσέγγισε μέλος του προσωπικού υπηρεσιών καθαριότητας και επικαλούμενος αδυναμία πρόσβασης σε αυτό, λόγω απώλειας της κάρτας του ίδιου, ζήτησε βοήθεια για να μπει τελικά στο δωμάτιο.
Όπως αποτυπώνεται στο βίντεο, η είσοδος του ατόμου στο δωμάτιο πραγματοποιήθηκε στις 13:24, χωρίς να φέρει αντικείμενα, ενώ κατά την έξοδο του στις 13:37 έφερε σακίδιο πλάτης σκούρου χρώματος.
Στις 13:50 ώρα μετέβη στο χώρο στάθμευσης του ξενοδοχείου και τον παρέλαβε όχημα τύπου βαν μεταφοράς τουριστών με κατεύθυνση προς την χώρα της Μυκόνου. Κατόπιν έρευνας της Αστυνομίας, προέκυψε ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε συγκεκριμένη εταιρεία ενοικιάσεως.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr