Άγνωστοι δράστες "μπούκαραν" στο εσωτερικό μίας εταιρείας εμπορίας χρυσού στον Πειραιά και άδειασαν το χρηματοκιβώτιο, με τη μέθοδο του ριφιφί, κατά τη διάρκεια του τετραημέρου του Πάσχα.
Όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, οι άγνωστοι δράστες εκμεταλλευθήκαν το γεγονός ότι το κατάστημα ήταν κλειστό λόγω της αργίας του Πάσχα και αρχικά παραβίασαν παράθυρο διπλανής ναυτιλιακής εταιρείας, ενώ στη συνέχεια άνοιξαν τρύπα στη μεσοτοιχία προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στην εταιρεία εμπορίας χρυσού.
Εκεί, αφού πρώτα ερεύνησαν εξονυχιστικά τον χώρο, εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο, του άνοιξαν τρύπα και αφαίρεσαν από μέσα χρήματα και χρυσό.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, είχε γίνει ξανά απόπειρα το Σάββατο 27 Απριλίου, αλλά έφτασε έγκαιρα η αστυνομία.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr