ΠΟΑΣΥ: Έκπτωτος από τα αξιώματα του ο Στ. Μπαλάσκας μετά τις δηλώσεις του

Η Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας συνεδρίασε εκτάκτως με μοναδικό θέμα συζήτησης το περιεχόμενο των δηλώσεων του.

poasu-ekptwtos-apo-ta-aksiwmata-tou-o-st-mpalaskas-meta-tis-dilwseis-tou
SHARE THIS
0
SHARES

Να τον κηρύξει έκπτωτο τον Σταύρο Μπαλάσκα από τα αξιώματα του Αντιπροέδρου και του Ειδικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας αποφάσιε η ΠΟΑΣΥ, μετά τις δηλώσεις του με αφορμή την τελευταία επιχείρηση της ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια.

Η Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας συνεδρίασε εκτάκτως με μοναδικό θέμα συζήτησης το περιεχόμενο των δηλώσεων – τοποθετήσεων του μέχρι σήμερα Αντιπροέδρου Θεμάτων Μελετών – Επιμόρφωσης Αστυνομικών και Ειδικού Γραμματέα στον τηλεοπτικό σταθμό SKAI  και σύμφωνα με την ανακοίνωση αποφάσισε ομόφωνα:

Να τον κηρύξει έκπτωτο από τα αξιώματα του Αντιπροέδρου και του Ειδικού Γραμματέα, λόγω ευθείας παραβίασης του Καταστατικού της Ομοσπονδίας, του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας και των Αρχών του Κώδικα δεοντολογίας της ΠΟΑΣΥ.

Επίσης να παραπέμψει το θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο ως ανώτατο Πειθαρχικό Όργανο της Ομοσπονδίας θα αποφασίσει, βάσει του Καταστατικού της, για επιβολή σε βάρος του περαιτέρω πειθαρχικής ποινής.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook