
Μια φωτογραφία ντοκουμέντο για τη δράση της συμμορίας που δρούσε με ορμητήριο την Πανεπιστημιούπολη φέρνει στο φως το Open.
Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ένας από τους συλληφθέντες είχε φωτογραφηθεί με τη στολή της δόκιμης αστυνομικού, η οποία δρούσε ως πληροφοριοδότης στα μέλη της συμμορίας, ειδοποιώντας τους για τις εφόδους της ΕΛΑΣ.
Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, ο εικονιζόμενος είναι το άτομο που λάμβανε ενημέρωση από την κοπέλα σχετικά με τις εκάστοτε επιχειρήσεις της Αστυνομίας, ώστε να αποφεύγει τη σύλληψη κάθε φορά.
Μάλιστα, το δικαστήριο της κοπέλας ήταν τη Δευτέρα (14/11) και η δόκιμη πήρε αναβολή. Ωστόσο, παρουσιάστηκε φωτογραφία με την ίδια να ποζάρει με όπλο στο χέρι μέσα στην Πανεπιστημιούπολη.
Έτσι, γεννάται το ερώτημα πού βρήκε το όπλο, αφού οι δόκιμοι αστυνομικοί δεν φέρουν οπλισμό εκτός της υπηρεσίας τους.
Βίντεο ντοκουμέντο: Η συμμορία της Πολυτεχνειούπολης έκανε περιπολίες με πιστόλι και πίτμπουλ
Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο, που δείχνει τη δράση της συμμορίας στην Πολυτεχνειούπολη, έρχεται στο φως και δίνει νέες διαστάσεις στην εγκληματική δράση των κακοποιών που είχαν βρει καταφύγιο στις φοιτητικές εστίες.
Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών εντόπισαν μετά από έρευνα ένα βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο βρήκαν σε κινητά και στα social media ενός μέλους της συμμορίας της Πολυτεχνειούπολης.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο του MEGA, ένα μέλος της συμμορίας φαίνεται να κάνει περιπολία εντός του χώρου της Πολυτεχνειούπολης κρατώντας όπλο και έχοντας μαζί του ένα σκύλο ράτσας πίτμπουλ.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr