Παρά το γεγονός ότι ο πρώην "γαλάζιος” αγροτοσυνδικαλιστής Κώστας Ανεστίδης δεν ήταν μέρος της αντιπροσωπείας των αγροτών που συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ωστόσο βρέθηκε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και ήταν μέσα σε όλα τα πλάνα και τις φωτογραφίες.

Μάλιστα, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, την ώρα που ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Τσιάρας έκανε δηλώσεις στα Μέσα Ενημέρωσης, ο Κώστας Ανεστίδης πόζαρε πίσω του.
Υπενθυμίζεται ότι ο αγροτοσυνδικαλιστής Κώστας Ανεστίδης, είναι persona non grata στο Μέγαρο Μαξίμου, μετά τις ύβρεις που εκτόξευσε μπροστά στις κάμερες για τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.



"Να μας δώσει τα κλεμμένα λεφτά που μας έτρωγαν έξι χρόνια. Κατά ομολογία του πρωθυπουργού, με την καλύτερη λειτουργία του ΟΠΕΚΕΠΕ φέτος περίσσεψαν γύρω στα 160 με 180 εκατομμύρια" είχε πει νωρίτερα μεταξύ άλλων ο Κώστας Ανεστίδης, σε δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους.
Ο αγροτοσυνδικαλιστής, ζήτησε την επιστροφή χρημάτων που, όπως υποστήριξε, στερήθηκαν οι αγρότες τα προηγούμενα χρόνια, επικαλούμενος τη βελτιωμένη λειτουργία του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
