Πρωτιά στον ΔΣΑ για τη Νομική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Απόφοιτος της Σχολής ο πρώτος των πρώτων στις εξετάσεις για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

prwtia-ston-dsa-gia-ti-nomiki-sxoli-tou-eurwpaikou-panepistimiou-kuprou
|
SHARE THIS
0
SHARES

Μία σημαντική διάκριση που τονίζει την εκπαιδευτική δυναμική της Νομικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου πέτυχε ο απόφοιτος Σταύρος Ζουμπουλίδης ο οποίος κατετάγη πρώτος στις εξετάσεις για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών με την ψηλότερη βαθμολογία 9.43/10.

Η συγκεκριμένη επιτυχία έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από διακρίσεις που έχουν πετύχει φοιτητές και Καθηγητές της Νομικής Σχολής όπως το βραβείο έρευνας από το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ) και του πρώτου διεθνούς βραβείου, στον τελευταίο διαγωνισμό του ιδρύματος Μαραγκοπούλου για τα δικαιώματα του ανθρώπου (ΙΜΔΑ).

 

Ο Πρύτανης Καθηγητής Κώστας Γουλιάμος δήλωσε ότι: «Η επίδοσή του φοιτητή μας αποτελεί διάκριση για το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και ιδιαίτερα τη Νομική Σχολή. Δράττομαι ωστόσο της ευκαιρίας να συγχαρώ θερμά και τους Καθηγητές της Νομικής Σχολής για το υψηλό επίπεδο γνώσεων που εκκολάπτουν και εμπεδώνουν στους φοιτητές. Η επιτυχία του κ. Ζουμπουλίδη είναι μεν προσωπική αλλά αντανακλά και την Αριστεία του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου».

Ο Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής Καθηγητής Κωνσταντίνος Τσιμάρας ανέφερε ότι «η πρωτιά του απόφοιτου της Σχολής μας  αποτελεί περίτρανη απόδειξη για την ποιότητα του προγράμματος της Νομικής Σχολής και το επίπεδο των παρεχόμενων σπουδών».

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι είναι η Νομική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου είναι η μοναδική αυτοτελής Νομική Σχολή με πρόγραμμα σπουδών που οδηγεί σε πτυχίο Νομικής Ελληνικού Δικαίου, πρόγραμμα το οποίο επικυρώνεται από τον επίσημο Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ιστοσελίδα του www.dipae.ac.cy όπου αναρτώνται μόνο τα εγκεκριμένα/αναγνωρισμένα προγράμματα που προσφέρονται από τα κρατικά και μη-κρατικά Πανεπιστήμια της Κύπρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook