Καλά στην υγεία του και άκρως ευδιάθετος εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (15/5) ο 52χρονος Βρετανός που εξαφανίστηκε ενώ έκανε διακοπές στη Ρόδο, έπειτα από έρευνες των αστυνομικών Αρχών και εθελοντικών ομάδων του νησιού.
Ο 52χρονος που ξεκίνησε από το Μάντσεστερ, ήρθε στη Ρόδο αλλά… μπέρδεψε τα λεωφορεία, όπως είπε στα μέλη της ομάδας (ΕΠΟΜΕΑ) που τον εντόπισαν, με αποτέλεσμα αντί για το Φαληράκι να βρεθεί στην άλλη πλευρά της Ρόδου και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ιξιάς.
Το χρονικό
Οι έρευνες ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι, όταν συγγενείς του ανησύχησαν επειδή δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ξενοδοχείο που θα διέμενε, ενώ δεν κατάφερε να εντοπιστεί ούτε από τον οδηγό που θα τον μετέφερε από το αεροδρόμιο στο κατάλυμά του.
Εκτός αυτών, είχε ξεχάσει το κινητό του τηλέφωνο μέσα στο αυτοκίνητο συγγενικού του προσώπου στην Αγγλία, κατά τη μεταφορά του στο αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
