Follow us

Σαρώνει τη χώρα η κακοκαιρία Λέανδρος: Στα λευκά Βόρεια & Κεντρική Ελλάδα - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Στα λευκά ντύθηκε η Θεσσαλονίκη, χιόνια σε Θεσσαλία, 'Ηπειρο και Εύβοια.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία Λέανδρος που πλήττει τη χώρα με χιονοπτώσεις, τσουχτερό κρύο και βροχές.

Εντονες χιονοπτώσεις σε πολλές περιοχές της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας. Προβλήματα παρατηρούνται στην κυκλοφορία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση να ρίχνει αλάτι και την αστυνομία να απαγορεύει τοπικά την κυκλοφορία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι χιονίζει και στα βόρεια προάστια της Αττικής, ενώ έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία των φορτηγών στην εθνική οδό από Κηφισιά ως Σχηματάρι. Εκλεισε και ο δρόμος της Πάρνηθας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χιόνια και στην Αττική. Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία φορτηγών στην εθνική οδό - Κλειστοί δρόμοι σε Πάρνηθα, Πεντέλη και Υμηττό

Χιονίζει από το πρωί και στα ορεινά της Αττικής, όπου η Αστυνομία έκλεισε ήδη δρόμους και προχώρησε σε μερικές απαγορεύσεις της κυκλοφορίας, για την ασφάλεια των πολιτών, στο πλαίσιο του προγραμματισμού που σχεδιάστηκε κατά την χτεσινή μεγάλη σύσκεψη υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στην Πολιτική Προστασία.

Από τις 05.45 το πρωί, προκειμένου να μην υπάρξει κυκλοφοριακό πρόβλημα στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας, από τυχόν ακινητοποίηση αυτοκινήτων και να παραμείνει ο δρόμος ανοιχτός, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στο τμήμα από τον κόμβο Καλυφτάκη στην Κηφισιά μέχρι το Σχηματάρι (67.655 χιλιομετρική θέση).

Εξαιρούνται μόνο τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης, οδικής βοήθειας και τα φορτηγά που μεταφέρουν αλάτι. Επίσης διακόπηκε η κυκλοφορία στην λεωφόρο Πάρνηθας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το τελεφερίκ και πάνω, καθώς και για τα φορτηγά στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών- Θηβών, από το 4ο χιλιόμετρο, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα. Η κυκλοφορία των Ι.Χ. γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Πριν από λίγο έκλεισε η κυκλοφορία και στον Υμηττό και συγκεκριμένα στην οδό Αναπαύσεως στου Παπάγου, στο ρεύμα προς το βουνό και η περιφερειακή οδός Αλίμου- Κατεχάκη προς Καλοπούλα, από το ύψος του πυροφυλακίου Καισαριανής.

Τέλος, διακόπηκε η κυκλοφορία στην περιφερειακή οδό Πεντέλης- Νέας Μάκρης από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και πάνω, την λεωφόρο Διονύσου από το ύψος της λεωφόρου Θησέως και στην λεωφόρο Φυλής, προς Μονή Κλειστών στην Πάρνηθα, από το ύψος τελευταίας ταβέρνας.

Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Πυκνή χιονόπτωση, απαραίτητες οι αλυσίδες σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου

Στα λευκά ντύθηκε η Θεσσαλονίκη, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στην κυκλοφορία. Η πυκνή χιονόπτωση άρχισε τα ξημερώματα και συνεχίζεται ακόμη και στο κέντρο της πόλης. Περιφερειακά της Θεσσαλονίκης, στο Χορτιάτη, το Πανόραμα, το Ρετζίκι, το Ωραιόκαστρο, τον Τρίλοφο, την Πυλαία και άλλες περιοχές το έχει στρώσει, με τα εκχιονιστικά μηχανήματα των δήμων και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Χαράλαμπος Στεργιάδης, Διευθυντής πολιτικής προστασίας της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, χρειάζεται προσοχή, χωρίς να έχουν προκύψει σημαντικά προβλήματα, ενώ αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται προς το Χορτιάτη και προς το νοσοκομείο Παπανικολάου. Κλειστές παραμένουν οι επαρχιακές οδοί Ωραιοκάστρου- Μελισσοχωρίου και Αγίου Βασιλείου- Χορτιάτη. Αλυσίδες χρειάζονται επίσης τα οχήματα που κινούνται σε τμήματα του οδικού δικτύου των Περιφερειακών Ενοτήτων Χαλκιδικής, της Πέλλας και του Κιλκίς.

Ειδικότερα, στη Χαλκιδική απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Ιερισσού (από το 55ο έως το 85ο χλμ), στη διασταύρωση Βάβδου, στο δημοτικό διαμέρισμα Παλαιοκάστρου - Ταξιάρχη και στη δασική οδό Πολυγύρου - Ταξιάρχη (μέσω Τσουκαλά).

Θεσσαλονίκη

Στην Πέλλα, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στο επαρχιακό και δημοτικό οδικό δίκτυο της Δημοτικής Ενότητας Βεγορίτιδας του Δήμου Έδεσσας και στο Κιλκίς, στην επαρχιακή οδό Καστανερής - Λιβαδίων.

Με αλυσίδες η κiνηση των οχημάτων στην Δυτική Μακεδονία

Με αντιολισθητικές αλυσίδες και λάστιχα χιονιού διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε πολλά σημεία του Εθνικού κα Επαρχιακού οδικού δικτύου της Δυτικής Μακεδονίας εξαιτίας της συνεχούς χιονόπτωσης. Σε πολλά ορεινά σημεία της περιφέρειας το χιόνι ξεπερνά τα 15 εκατοστά, ενώ εκχιονιστικά μηχανήματα και αλατιέρες της περιφέρειας και των δήμων από τα ξημερώματα προσπαθούν να κρατήσουν το οδικό δίκτυο ανοικτό.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, διεξάγεται αποκλειστικά με την χρήση ελαστικών χιονιού ή αντιολισθητικών αλυσίδων στο τμήμα Α/Κ Πολυμύλου - Α/Κ Κοίλων καθώς και σε όλο το Εθνικό, Δημοτικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο της ΠΕ Κοζάνης .Επίσης με δυσκολία και χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων γίνεται η κίνηση στο Επαρχιακό δίκτυο από το 13ο έως 54ο χλμ Γρεβενών - Σαμαρίνας από το 13ο έως 45ο χλμ. Γρεβενών - Χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας από το 13ο έως 45ο χλμ Γρεβενών - Περιβολίου και από το 20ο έως 35ο χλμ. Γρεβενών - Κρανιάς.

Σε ότι αφορά την ΠΕ Καστοριάς και Φλώρινας η χιονόπτωση είναι σφοδρότερη και η χρήση των αντιολισθητικών αλυσίδων είναι αναγκαία σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο.

Τρίκαλα: Χιόνι στα ορεινά και πεδινά της Π.Ε. Τρικάλων - Ανοικτοί οι δρόμοι

Με χιόνι έχει σκεπαστεί τόσο στα ορεινά όσο και στα πεδινά η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό στις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να παραμείνει ανοικτό το οδικό δίκτυο της περιοχής. Σε αυτή την προσπάθεια συνδράμουν 32 μηχανήματα της Π.Ε. Τρικάλων, ρίχνοντας αλάτι στους δρόμους, οι οποίοι σύμφωνα με όσα δηλώνει στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, είναι ανοικτοί και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις μετακινήσεις.

Τρίκαλα χιόνια

Το ύψος του χιονιού ποικίλλει ανά περιοχή. Στο Δήμο Πύλης και προς Μεσοχώρα αυτό κυμαίνεται από 25-30 εκατοστά, στα ορεινά της Καλαμπάκας από 5-10 εκατοστά και στις υπόλοιπες περιοχές από 2-5 εκατοστά. Ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων εφιστά επίσης την προσοχή στους οδηγούς κατά τις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των αστυνομικών αρχών.

Χιόνια Λάρισα

Χιόνια και στη Λάρισα

Χιονόπτωση σημειώθηκε στην πόλη της Λάρισας σήμερα τα ξημερώματα κυρίως στις συνοικίες της περιοχής αλλά και στο κέντρο της πόλης, ενώ αυτή την ώρα το φαινόμενο έχει εξασθενήσει.

Μηχανήματα του Δήμου Λαρισαίων επιχείρησαν κάνοντας τον αναγκαίο αποχιονισμό στους κεντρικούς δρόμους αλλά και ρίχνοντας αλάτι στις κεντρικές αρτηρίες και στις εισόδους της πόλης για την προστασία από τον παγετό.

Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Λαρισαίων βρίσκεται σε ετοιμότητα, για το ενδεχόμενο το φαινόμενο να ενταθεί τις επόμενες ώρες. Παράληλλα η υπηρεσία του δήμου έχει προχωρήσει και σε ενημέρωση των διευθυντών των σχολείων ώστε να προμηθευτούν τις απαραιτητες ποσότητες αλατιού.

Αναμφίβολα οι Λαρισαίοι δεν είναι συνηθισμένοι να βλέπουν την πόλη χιονισμένη… Αυτό το διαφορετικό σκηνικό αντικρίζουν το πρωί του Σαββάτου και ο φωτογραφικός φακός της larissanet περιηγήθηκε σε Αρχαίο Θέατρο Λάρισας, Λόφο του Φρουρίου, Αλκαζάρ, όπως και σε άλλα κεντρικά σημεία της πόλης.

Ανοικτοί οι δρόμοι στην Π.Ε. Καρδίτσας - Μέχρι 40 εκατοστά το ύψος του χιονιού στην περιοχή της Αργιθέας

Ανοικτοί είναι οι δρόμοι στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας από την χιονόπτωση των τελευταίων ωρών, σύμφωνα με όσα δηλώνει στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κωνσταντίνος Νούσιος.

Στους δρόμους βρίσκονται 58 μηχανήματα της Π.Ε. Καρδίτσας, τα οποία καθαρίζουν και ρίχνουν αλάτι στο επαρχιακό και εθνικό δίκτυο. Το ύψος του χιονιού, σύμφωνα με τον ίδιο, στην περιοχή της Αργιθέας φτάνει τα 40 εκατοστά, στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα τα 20 περίπου εκατοστά και στο υπόλοιπο κομμάτι της Περιφερειακής Ενότητας τα τρία περίπου εκατοστά.

Πάνω από την Κεντρική Ελλάδα ο "Λέανδρος"

Με ιδιαίτερη ένταση εμφανίστηκε ο "Λέανδρος" στην Κεντρική Ελλάδα.

Αμέσως μετά τα μεσάνυχτα οι χιονοπτώσεις επεκτάθηκαν σε ολόκληρη την Ευρυτανία, την Δυτική Φθιώτιδα, τη Βόρειο Εύβοια αλλά και τη Φωκίδα. Είναι ιδιαίτερα έντονες χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχουν δημιουργήσει προβλήματα. Στην Ευρυτανία το χιόνι έχει ξεπεράσει τα 5 εκατοστά και ήδη τα μηχανήματα της Περιφέρειας ρίχνουν αλάτι και κρατούν ανοιχτό το δρόμο από Λαμία προς Καρπενήσι στις Ράχες Τυμφρηστού και από Καρπενήσι προς Αγρίνιο στο Μπαγασάκι.

Χιόνι Λάρισα

Στα χωριά της Σπερχειάδας στη Δυτική Φθιώτιδα η χιονόπτωση είναι ιδιαίτερα έντονη και στα ορεινά χωριά όπως το Γαρδίκι και τα Πουγκάκια το ύψος του χιονιού έχει ξεπεράσει τα 10 εκατοστά.

Παρόμοιες είναι οι συνθήκες που επικρατούν και στην περιοχή της Υπάτης χωρίς όμως να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα.

Ήδη μετά τη 01:00 τα ξημερώματα άρχισε να χιονίζει περιφερειακά της πόλης της Λαμίας βάζοντας σε κόκκινο συναγερμό το δήμο της Λαμίας.

Δεκάδες εκχιονιστικά μηχανήματα τόσο των Δήμων όσο και της Περιφέρειας βρίσκονται σε επιφυλακή και είναι έτοιμα να παρέμβουν σε κρίσιμα σημεία είτε ρίχνοντας αλάτι είτε απομακρύνοντας το χιόνι.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας που έχουν στα χέρια τους οι επιτελείς στην Περιφέρεια Στερεάς και τους Δήμους η ένταση των καιρικών φαινομένων αναμένεται τις πρωινές ώρες ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν σημειωθεί προβλήματα στο οδικό δίκτυο και η κυκλοφορία εξελίσσεται κανονικά σε όλα τα σημεία.

Ήδη τα εκχιονιστικά της Περιφέρειας Στερεάς έχουν ρίξει τόνους αλάτι στο δρόμο Λαμίας-Δομοκού έτσι ώστε να κρατήσουν ανοιχτά τα κρίσιμα σημεία όπως επίσης και στο δρόμο Λαμίας Καρπενησίου και Λαμίας 'Αμφισσας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί κανένα πρόβλημα στο εθνικό οδικό δίκτυο ιδιαίτερα στη ΠΑΘΕ Αθηνών-Θεσσαλονίκης ενώ δεκάδες εκχιονιστικά μηχανήματα παραμένουν σε κόκκινο συναγερμό σταθμευμένα σε κρίσιμα σημεία του δικτύου αναμένοντας την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων.

Προβλήματα δημιουργεί ο "Λέανδρος" στην Στερεά Ελλάδα

Στην Ευρυτανία, τη Φωκίδα αλλά και νοτιότερα προς Φθιώτιδα και Βοιωτία μεταφέρεται το κύμα της κακοκαιρίας από τον "Λέανδρο". Ωστόσω από τις 8.00 π.μ το πρωί παρατηρείται μια ύφεση στα φαινόμενα. Οι χιονοπτώσεις έχουν ξεκινήσει από τα μεσάνυχτα ωστόσο όμως έχουν περιοριστεί σε ένα ύψος από 400 μέτρα και πάνω με συνέπεια να μην δημιουργούνται προβλήματα στα πεδινά.

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ειμναι περιορισμένα τα προβλήματα ενώ όλος ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας είναι σε ετοιμότητα από τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με αποφάσεις που έχουν εκδοθεί από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις ουσιαστικά απαγορεύεται η κυκλοφορία των φορτηγών αυτοκινήτων που έχουν ωφέλιμο φορτίο πάνω από 1,5 τόνων στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Αθήνα από τον κόμβο των Ραχών στο 242 χιλιόμετρο μέχρι η Μαλακάσα και το 56ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης Αθηνών. Επίσης η ίδια απαγόρευση ισχύει και για τον δρόμο από Χαλκίδα προς Σχηματάρι στο ρεύμα προς το Σχηματάρι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αστυνομικές δυνάμεις σε διάφορα κρίσιμα σημεία παρεμβαίνουν και ακινητοποιούν τα φορτηγά αυτοκίνητα που κινούνται στον εθνικό δρόμο έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευρυτανίας τα προβλήματα εντοπίζονται στην κίνηση των οχημάτων σχεδόν σε όλους τους οδικούς άξονες του νομού όπου οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν οπωσδήποτε αντιολισθητικές αλυσίδες. Αλυσίδες χρειάζονται:

- Εθνική οδό Καρπενησίου - Λαμίας, από την 5η χ/θ έως την 8η χ/θ,

- Εθνική οδό Καρπενησίου - Αγρινίου, από την 2η χ/θ έως την 18η χ/θ,

- Παλαιά Εθνική οδό Καρπενησίου - Λαμίας, από την 8η χ/θ έως την 12η χ/θ,

- Επαρχιακή οδό Καρπενησίου - Κρικέλλου - Δομνίστας, από την 12η χ/θ έως την 25η χ/θ,

- Επαρχιακή οδό Καρπενησίου - Στενώματος, από την 2η χ/θ έως την 17η χ/θ.

- Επαρχιακή οδό Καρπενησίου - Φιδακίων - Αγίας Βλαχέρνας, από την 3η χ/θ έως την 25η χ/θ,

- Επαρχιακή οδό Καρπενησίου - Φουρνάς, από την 12η χ/θ έως την 22η χ/θ,

- Επαρχιακή οδό Φουρνάς - Καρδίτσας, από την 2η χ/θ έως την 14η χ/θ,

- Επαρχιακή οδό Καρπενησίου - Προυσού - Αγρινίου, από την 30η χ/θ έως την 45η χ/θ,

- Επαρχιακή οδό Καρπενησίου - Χιονοδρομικού Κέντρου, από την 1η χ/θ έως την 15η χ/θ.

Σε ότι αφορά την Φωκίδα δεν υπάρχει πρόβλημα στο οδικό δίκτυο από τη Λαμία μέχρι την 'Αμφισσα και την Ναύπακτο αντίθετα υπάρχουν προβλήματα κυρίως στο επαρχιακό δίκτυο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας οι αλυσίδες είναι απαραίτητες για την κίνηση των οδηγών στους παρακάτω δρόμους.

- Παλαιά Εθνική οδό Αντιρρίου - Λιδορικίου, από την 25η χ/θ έως την Ιερά Μονή Βαρνάκοβας,

- Παλαιά Εθνική οδό Αντιρρίου - Λιδορικίου, από την 25η χ/θ έως την 42η χ/θ (Χάνι Ρέρεση),

- Επαρχιακή οδό Γραβιάς - Καλοσκοπής - Πυράς - Μαυρολιθαρίου - Καστριώτισσας,

- Επαρχιακή οδό Γραβιάς - Καστελλίων - Οινοχωρίου,

- Επαρχιακή οδό Γραβιάς - Βάργιανης,

- Επαρχιακή οδό Πολύδροσου - 'Ανω Πολύδροσου - Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού,

- Επαρχιακή οδό Πολύδροσου - Επταλόφου - Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού,

- Επαρχιακή οδό Τειχίου - Περιθιώτισσας.

Χιονοπτώσεις σε όλους τους ορεινούς δήμους της Ηπείρου

Χιονοπτώσεις σημειώνονται από την νύχτα σε όλους τους ορεινούς δήμους της Ηπείρου από το Πωγώνι μέχρι τα Τζουμέρκα. Ασθενής χιονόπτωση παρατηρείται και στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων.

Αλατιέρες και μηχανήματα αποχιονισμού έχουν βγει από τα ξημερώματα σε όλο το επαρχιακό δύκτιο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Το ύψος του χιονιού κυμαίνεται από 3 εκατοστά στις παρυφές της πόλης των Ιωαννίνων, έως μισό μέτρο στην Αετομιλίτσα, Δίστρατο, Φούρκα, Μηλιά.

Χιόνια και στην Εύβοια

Που καταγράφονται προβλήματα στην περιφέρεια Πελοποννήσου

Στην εθνική οδό Τρίπολης - Σπάρτης και σε επαρχιακές οδούς της περιφερειακής ενότητας Κορινθίας καταγράφονται προβλήματα στην περιφέρεια Πελοποννήσου, λόγω των χιονοπτώσεων, με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες για την κίνηση των οχημάτων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η κυκλοφορία των αυτοκινήτων διεξάγεται με δυσχέρεια και μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες, στην εθνική οδό Τρίπολης - Σπάρτης από το 10ο έως το 23ο χιλιόμετρο, στα όρια της περιφερειακής ενότητας Αρκαδίας, και από το 23ο έως το 30ο χιλιόμετρο, στα όρια της περιφερειακής ενότητας Λακωνίας.

Στην περιφερειακή ενότητα Κορινθίας, οι αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες στα παρακάτω σημεία:

- Στην επαρχιακή οδό Ξυλοκάστρου - Τρικάλων - Ζήρειας, από το 14ο έως το 35ο χιλιόμετρο

- Στην επαρχιακή οδό Γκούρας - Κιάτου, από το 8ο χιλιόμετρο έως τη Γκούρα

- Στην επαρχιακή οδό Δερβενίου - Γκούρας, από το 5ο χιλιόμετρο έως τη Γκούρα.

- Στην επαρχιακή οδό Δάφνης - Καστρακίου - Μποζικάς -Τιτάνης, από το 1ο έως το 13ο χιλιόμετρο.

- Στην επαρχιακή οδό Γαλατά - Ψαρίου, από το 1ο έως το 7ο χιλιόμετρο

- Στην επαρχιακή οδό Γαλατά - Πλατανίου, από το 1ο χλμ έως το 4ο χιλιόμετρο

- Στην επαρχιακή οδό Νεμέας - Κουτσίου - Στιμάγκας, από το 1ο έως το 9ο χιλιόμετρο.

- Στην επαρχιακή οδό οδό Λυγιάς - Πύργου, από το 8ο χιλιόμετρο έως τον Πύργο.

- Στην επαρχιακή οδό Κορίνθου -Τρίπολης - Νεμέας, από το 1ο χιλιόμετρο (ανισόπεδος κόμβος Νεμέας) έως το 3ο χιλιόμετρο.

- Στην επαρχιακή οδό Κλένιας - Αγιονορίου - Στεφανίου.

Κρήτη: Προετοιμασία του μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας για ακραία καιρικά φαινόμενα

Ραγδαία αλλαγή αναμένεται στο σκηνικό του καιρού στην Κρήτη, καθώς σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ προβλέπεται από σήμερα μέχρι και το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης, στην Κρήτη να επικρατήσει κακοκαιρία, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από σχεδόν θυελλώδεις ανέμους και χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Το έκτακτο δελτίο αναφέρει ότι σήμερα Σάββατο αναμένονται κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, χιονοπτώσεις στα ορεινά (άνω των 900 μ υψόμετρο) και σχεδόν θυελλώδεις άνεμοι (5 με 7 μποφόρ). Τα φαινόμενα φαίνεται να εξασθενούν από το απόγευμα αλλά από τη Δευτέρα αναμένεται εκ νέου επιδείνωση του καιρού με έντονες τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα και χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Την Τρίτη προβλέπονται τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Όπως ανακοίνωσε η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Κρήτης, όλες οι Υπηρεσίες και τα Τεχνικά Μέσα που αποτελούν τον μηχανισμό πολιτικής προστασίας έχουν τεθεί σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής. Μάλιστα από την Πολιτική Προστασία, ανακοινώθηκαν μια σειρά από μέτρα που πρέπει να τηρούν οι πολίτες, τους οποίου καλεί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε περιοχές όπου εκδηλώνονται έντονα καιρικά φαινόμενα και να εφαρμόζουν πιστά τις ακόλουθες οδηγίες αυτοπροστασίας. Τέτοιες οδηγίες είναι η αποφυγή εργασιών στην ύπαιθρο ή τη θάλασσα, η μετακίνηση σε χειμάρρους και ρέματα και η τήρηση οδηγιών από φορείς όπως η Τροχαία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Στη Νέα Ερυθραία για μια από τις ομορφότερες αυλές των βορείων προαστίων

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ 05 Σεπ 2025 | 21:12

Θρίλερ στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ: Άνδρας απειλούσε να αυτοκτονήσει - Τον μετέπεισε διαπραγματευτής

Ο άνδρας, ο οποίος έφθασε αρχικά στο νοσοκομείο για νοσηλεία, είχει ανέβει σε μπαλκόνι του τρίτου ορόφου, απειλώντας να πέσει στο κενό

ΤΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ 05 Σεπ 2025 | 19:48

Ξάνθη: Συγκλονίζει η 79χρονη από τη Σουηδία για τον 30χρονο - "Τρελάθηκε που δεν είχα χρήματα και με χτυπούσε" [βίντεο]

Η 79χρονη βίωσε, όπως είπε η ίδια, έναν εφιάλτη και κάποια στιγμή κατάφερε να ειδοποιήσει τις Αρχές - "Μου έριχνε νερά, μου πετούσε πράγματα" - "Ήταν μπλεγμένος με τα ναρκωτικά" λέει ο πατέρας του

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ 05 Σεπ 2025 | 19:14

Μαφία Κρήτης: Πρώτα αφέθηκαν ελεύθεροι και μετά προφυλακίστηκαν τα δύο αδέρφια-αρχηγοί της οργάνωσης

Αρχικά τα δύο αδέρφια αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους για την πρώτη δικογραφία σχετικά με ναρκωτικά, όπλα και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, όμως προφυλακίστηκαν για την υπόθεση της απόκτησης εκκλησιαστικής περιουσίας

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 05 Σεπ 2025 | 18:41

Αρχιμανδρίτης Μελχισεδέκ: Γνωρίζω τον κατηγορούμενο γιατί ερχόταν στην ενορία μου - Δεν είμαι εγώ στα ροζ βίντεο

"Μέσα σε αυτή τη μεγάλη δικογραφία βρίσκονται αρκετά ονόματα. Δυστυχώς όμως μόνο το δικό μου όνομα έχει δοθεί στη δημοσιότητα", είπε ο Μελχισεδέκ

39 ΚΑΙ 42 ΕΤΩΝ 05 Σεπ 2025 | 18:14

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκαν οι ληστές με τις σύριγγες - "Τρύπωσαν" στο σπίτι 26χρονης, επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Στη θέα των αστυνομικών, επιχείρησαν να διαφύγουν, ενώ κρατώντας σύριγγες κινήθηκαν εναντίον τους χωρίς όμως να τους τραυματίσουν

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 05 Σεπ 2025 | 17:47

Το προφίλ του 17χρονου: Άρπαζε μωρά Ρομά, έκανε τον ελεγκτή σε λεωφορεία, έβγαινε στην Κουτσελίνη ως "αδικημένος"

Ο πατέρας του 17χρονου είπε στους αστυνομικούς πως ο γιος του έχει διαγνωστεί με μία νευροαναπτυξιακή διαταραχή

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ 05 Σεπ 2025 | 17:04

Πέθανε ο γενικός διευθυντής του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών "Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος", Νικόλαος Παπαδάκης

Ο εκλιπών πορεύτηκε αφήνοντας σπουδαίο έργο για τους ερευνητές και επιστήμονες σχετικά με τον Ελευθέριο Βενιζέλο - Τα συλλυπητήρια του Κωνσταντίνου Τασούλα

ΠΡΟΣΟΧΗ 05 Σεπ 2025 | 16:36

Προειδοποίηση από τον ΕΟΠΥΥ για εξαπάτηση μέσω phishing: Πώς να αναγνωρίσετε τα παραπλανητικά e-mails

Τα εν λόγω μηνύματα εμφανίζονται ως ειδοποιήσεις που φαινομενικά προέρχονται από τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) και υπόσχονται επιστροφή χρημάτων στους παραλήπτες.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ 05 Σεπ 2025 | 16:16

Ηράκλειο: Μπλόκα από τους αγροτοκτηνοτρόφους σε κόμβο αεροδρομίου και ΒΟΑΚ [εικόνες - βίντεο]

Η οδός Σενετάκη είναι κλειστή, ενώ στο σημείο έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στον ΒΟΑΚ, όπου επίσης βρίσκονται αγρότες και κτηνοτρόφοι

ΣΤΟ ΖΑΓΟΡΙ 05 Σεπ 2025 | 16:15

Νεκρή στη χαράδρα του Βίκου η Ολλανδή τουρίστρια που είχε εξαφανιστεί - Βρέθηκε σε βάθος 300 μέτρων

Αναμένεται να κατέβει στη χαράδρα η 5η ΕΜΑΚ για να ανασύρει το πτώμα της άτυχης τουρίστριας.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ "ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟΥΣ" 05 Σεπ 2025 | 15:56

Θεσσαλονίκη: Σάλος μετά την καταγγελία για νυχτερινά δρομολόγια μόνο για αλλοδαπούς - Τι απαντούν ΚΤΕΛ και ΕΛΑΣ

Τι δημοσιοποίησε ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Νάσος Ηλιόπουλος για τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 05 Σεπ 2025 | 15:30

Καμίνια: Ποινική δίωξη στον 17χρονο για την αρπαγή βρέφους - Συνελήφθη και ο πατέρας του

Ο 17χρονος παραπέμφθηκε σε ανακρίτρια ανηλίκων, ενώ μαζί του συνελήφθη και ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου - Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο αυτόφωρο για να δικαστεί

Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ 05 Σεπ 2025 | 15:28

Θεσσαλονίκη: Υπό κράτηση μέχρι να δικαστούν οι γονείς των μωρών που έκοβαν βόλτες μόνα τους στον δρόμο

Τα μωρά εντόπισε διερχόμενος οδηγός που ειδοποίησε την Άμεση Δράση

ΣΤΗΝ DAILY MAIL 05 Σεπ 2025 | 15:12

Οργισμένος ο σύζυγος της Βρετανίδας που πνίγηκε στην Καβάλα: "Το Λιμενικό είναι άχρηστο"

Το Λιμενικό ξεκίνησε την αναζήτηση της συζύγου του – η οποία έπασχε από κατάθλιψη και άγχος – αργά το βράδυ μετά την εξαφάνισή της.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 05 Σεπ 2025 | 15:06

Ειρήνη Μουρτζούκου: Ανατροπή με τον θάνατο του Παναγιωτάκη - Από ασφυξία πέθανε και όχι από παθολογικά αίτια

Το πόρισμα της τριμελούς επιτροπής ιατροδικαστών κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο μικρός Παναγιώτης κατέληξε λόγω ασφυξίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 05 Σεπ 2025 | 14:47

Αθήνα: Λουκέτα σε καταστήματα εστίασης για παράνομα τραπεζοκαθίσματα βάζει από σήμερα ο Δήμος [βίντεο]

"Καμπάνες" σε 102 καταστήματα εστίασης - "Απόδοση δικαιοσύνης για τους πολίτες που στερούνται δημόσιο χώρο"

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 05 Σεπ 2025 | 14:36

"Πάλι μάπα πετρέλαιο μου έβαλες;": Τα... παράπονα και οι διάλογοι που "έκαψαν" το κύκλωμα νοθευμένων καυσίμων

Στη δημοσιότητα οι διάλογοι "φωτιά" των μελών της εγκληματικής οργάνωσης με τη νοθεία και το λαθρεμπόριο των καυσίμων

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 05 Σεπ 2025 | 14:10

Νέες αποκαλύψεις για τον στρατιωτικό γιατρό που κακοποίησε τρεις γυναίκες – Πρόσφατα πήρε μετάθεση για Λάρισα

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο στρατιωτικός γιατρός καταφέρνει να αναβάλλει τις δίκες που εκκρεμούν εις βάρος του, λαμβάνοντας φύλλα πορείας.

ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ 05 Σεπ 2025 | 13:53

"Πάγωσε" η Ξάνθη: Αδίστακτος ο 30χρονος που "φυλάκισε" για 40 μέρες την 79χρονη - Την χτυπούσε και της έπαιρνε χρήματα

Ο 30χρονος κατηγορείται ότι κρατούσε την 79χρονη από τη Σουηδία χωρίς τη θέλησή της στην Ξάνθη - Παλιός γνώριμος των αρχών

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ 05 Σεπ 2025 | 12:49

"Χάρος" στον ΒΟΑΚ: Η στιγμή που οδηγός κάνει τριπλή προσπέραση σε διαχωριστική γραμμή [βίντεο]

Άκρως επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά με επικίνδυνη προσπέραση στον ΒΟΑΚ στην Κρήτη.

05 Σεπ 2025 | 12:42

Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Νεκρός τουρίστας που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα

Τραγωδία σημειώθηκε στη Ζάκυνθο, καθώς ένας 60χρονος Πολωνός τουρίστας παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ 05 Σεπ 2025 | 12:36

Σοκάρει υπόθεση αιμομιξίας στην Κύπρο: 14χρονος έκανε σεξ με την αδελφή του και έστελνε τα βίντεο σε φίλους του

Εξετάζεται διακίνηση βίντεο στα social media, που δείχνουν ένα αγόρι 14 ετών να έχει σεξουαλικές συνευρέσεις με την ανήλικη αδελφή του.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΗΦΙΣΟΥ 05 Σεπ 2025 | 12:29

Κηφισός: Λήξη συναγερμού για τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από γέφυρα

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στις αρχές καθώς άνδρας απειλούσε να αυτοκτονήσει στο Παλαιό Φάληρο.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 05 Σεπ 2025 | 12:25

Σοβαρό τροχαίο στη Συγγρού: Εκτροπή σχολικού λεωφορείου, αισθάνθηκε αδιαθεσία ο οδηγός [βίντεο]

Τροχαίο ατύχημα με σχολικό λεωφορείο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στη λεωφόρο Συγγρού, στο ρεύμα προς την παραλιακή.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΕΛΛΑΣ 05 Σεπ 2025 | 12:17

Πώς θα γίνει η επιστροφή των κλεμμένων στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Τι είπε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Χρήστος Κέλλας

05 Σεπ 2025 | 11:57

Αναπληρωτές: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση στην περιοχή τοποθέτησης

Κατά το σχολικό έτος 2025-2026, οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα μπορούν να μετακινηθούν προς τον τόπο τοποθέτησής τους με έκπτωση σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια.

ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 05 Σεπ 2025 | 11:30

Aιματηρό επεισόδιο ανάμεσα σε δύο οικογένειες στη Λάρισα - Τραυματίστηκε άνδρας που μπήκε στη μέση

Aιματηρό επεισόδιο ανάμεσα σε δύο οικογένειες Ρομά σημειώθηκε χθες τα μεσάνυχτα στη Λάρισα.

ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 05 Σεπ 2025 | 11:12

Νεκρό ζευγάρι στον Ν. Κόσμο: "Ηταν πολύ άρρωστη κι αυτός ήταν πολύ στενοχωρημένος" - Υποψίες για φόνο και αυτοκτονία

Φόνο και αυτοκτονία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το νεκρό ζευγάρι που βρέθηκε σε κατάσταση αποσύνθεσης σε διαμέρισμα στον Νέο Κόσμο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 05 Σεπ 2025 | 10:47

Η ανακοίνωση της Hellenic Train για το τραγικό δυστύχημα στην Κωνσταντινουπόλεως

Τραγικό δυστύχημα με έναν νεκρό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, στις γραμμές του προαστιακού, στο ύψος της οδού Κωνσταντινουπόλεως.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 05 Σεπ 2025 | 10:36

Καρυστιανού: "Εκλεισε ατιμωτικά και ανήθικα η δικογραφία για τα Τέμπη - 6 Σεπτεμβρίου κατεβαίνουμε στις πλατείες"

Το κλείσιμο της δικογραφίας για την τραγωδία των Τεμπών, καταγγέλλει με ανάρτησή της στα social media η Μαρία Καρυστιανού.

ΑΡΠΑΓΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ 05 Σεπ 2025 | 10:21

Ξάνθη: 19χρονος άρπαξε 15χρονη και επιχείρησε να φύγει για Τουρκία - Συνελήφθη στο αεροδρόμιο

Συνελήφθη ενώ επιχειρούσε να εκδώσει εισιτήρια για να ταξιδέψει για Τουρκία με 15χρονη, για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση τα προηγούμενα 24ωρα από την οικογένεια.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 05 Σεπ 2025 | 10:10

Πρόγραμμα για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις τον Σεπτέμβριο στον δήμο Αθηναίων - Οι μέρες και οι ώρες

Ένα πρόγραμμα δωρεάν προληπτικών εξετάσεων για τους δημότες για τον μήνα Σεπτέμβριο έχει ετοιμάσει ο δήμος Αθηναίων.

ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ 05 Σεπ 2025 | 09:55

Τροχαίο σοκ στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας – Ένας νεκρός

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του Δερβενίου Θεσσαλονίκη, με τραγικό απολογισμό έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία.

05 Σεπ 2025 | 09:43

Θεσσαλονίκη: Δύο αδελφάκια 1 και 2 ετών εντοπίστηκαν να μπουσουλάνε σε δρόμο - Συνελήφθησαν οι γονείς

Δύο μωρά, 1 και 2 ετών, εντοπίστηκαν χθες, στις 9.50 το βράδυ, να κινούνται μόνα τους στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης, εκτεθειμένα σε δρόμο.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 05 Σεπ 2025 | 09:23

Φρίκη για 79χρονη στην Ξάνθη: 30χρονος που γνώρισε μέσω Facebook την κρατούσε αιχμάλωτη για 40 μέρες

Η 79χρονη νοσηλεύεται στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης και αναμένεται να επιστρέψει στη Σουηδία, ενώ 30χρονος θα απολογηθεί τη Δευτέρα ενώπιον του ανακριτή.

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 05 Σεπ 2025 | 09:14

Πάτρα: Στον ανακριτή ο 39χρονος οδηγός για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 27χρονο Δημήτρη

Στον ανακριτή αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ο 39χρονος οδηγός που κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση με συνέπεια το σοκαριστικό τροχαίο και τον θάνατο του 27χρονου Δημήτρη.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 05 Σεπ 2025 | 09:02

Τροχαίο στην Πάτρα: Πήρε εξιτήριο η 8χρονη Μαρία – Νοσηλεία κατ’ οίκον σε ειδικό κρεβάτι

Η "ηρωίδα γιαγιά", που συγκίνησε με την αυτοθυσία της όλη την Ελλάδα, έσωσε την μικρή Μαρία βάζοντας το σώμα της μπροστά από την μηχανή.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ 05 Σεπ 2025 | 08:28

Νεκρός πεζός που παρασύρθηκε από τρένο στην Κωνσταντινουπόλεως - Προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τη γραμμή

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας πήγε να διασχίσει κάθετα τη σιδηροδρομική γραμμή στην οδό Κωνσταντινουπόλεως και τον παρέσυρε το τρένο.

ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ 05 Σεπ 2025 | 08:11

Καμίνια: Ο 17χρονος που άρπαζε μωρά είναι ο ίδιος που παρίστανε τον ελεγκτή λεωφορείων και εισέπραττε πρόστιμα

Χειροπέδες σε έναν 17χρονο, ο οποίος ομολόγησε τις πράξεις του, πέρασαν αστυνομικοί για την υπόθεση αρπαγής βρέφους στον Πειραιά.

ΚΥΚΛΩΜΑ 05 Σεπ 2025 | 07:58

Αρωμα Greek Mafia στους λαθρέμπορους καυσίμων: Με "πασιέντζα" στον υπολογιστή πείραζαν την αντλία και έκλεβαν το 25%

Οι χειριστές του με ένα ειδικό συνδυασμό μέσα από την πασιέντζα, κατέληγαν στο σύστημα εισροών-εκροών και πραγματοποιούσαν ελλειμματικές παραδόσεις.

"ΠΑΚΕΤΟ" 05 Σεπ 2025 | 07:52

Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ένα δώρο ψυχής για την κόρη της γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον άντρα της

Την πρόθεσή του να στηρίξει την 18χρονη κόρη της 36χρονης γυναίκας που βρήκε τραγικό θάνατο από το χέρι του 40χρονου συζύγου της στον Βόλο, έδειξε ένας καταξιωμένος επιστήμονας, που ζει στην Ελλάδα.

ΝΕΦΩΣΕΙΣ 05 Σεπ 2025 | 07:00
ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 05 Σεπ 2025 | 06:45

Κρήτη: Και δεύτερη αποκαλυπτική συνομιλία του μαφιόζου με τον Καμμένο - Τον παρακολουθούσαν με κοριούς επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Παρά το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι "δεν βοήθησε" και "δεν σήκωσε ξανά τηλέφωνο", η επικοινωνία με τον 57χρονο φαίνεται να επιβεβαιώνει το αντίθετο.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ 05 Σεπ 2025 | 06:30

Πατήσια: Ξεσπά ο σύζυγος της 34χρονης που πέθανε - "Τα άλλα μας παιδιά γεννήθηκαν σε νοσοκομείο"

Όπως είπε ο σύζυγος της 34χρονης στα Πατήσια., δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πώς η γυναίκα του κατέληξε να γεννήσει στο σπίτι, καθώς έλειπε.

ΔΕΙΤΕ 05 Σεπ 2025 | 06:00
ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ 04 Σεπ 2025 | 22:12

Κρήτη: Το σκάνδαλο με τα 175 στρέμματα της Μονής που χαρίστηκαν στη μαφία, ο εκβιαζόμενος ηγούμενος και ο ρόλος του Μελχισεδέκ

Πώς ο ηγούμενος της Μονής της Αγίας Τριάδας χάρισε την έκταση στους μαφιόζους, οι οποίοι την πούλησαν σε Ισραηλινούς για 1,5 εκατ. ευρώ - Η "καραμπόλα" των αρχιμανδριτών και η εμπλοκή του Μελχισεδέκ

ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 04 Σεπ 2025 | 22:01

Μυτιλήνη: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην περιοχή της Βρισάς και του Πολυχνίτου

Η άμεση κινητοποίηση των δυνάμεων πυρόσβεσης και των τοπικών αρχών, με την καθοριστική συνδρομή 11 εναέριων μέσων που έκαναν συνεχείς ρίψεις νερού, είχε σαν αποτέλεσμα να περιοριστεί σημαντικά η πυρκαγιά

ΕΝΑΣ ΠΗΡΕ ΑΝΑΒΟΛΗ 04 Σεπ 2025 | 20:43

Μαφία Κρήτης: Έξι άτομα προφυλακίστηκαν, εννιά αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους

Ανάμεσα στους 17 κατηγορούμενους που θα κληθούν να δώσουν αύριο εξηγήσεις στην αρμόδια ανακριτική αρχή είναι και τα δύο αδέρφια, στα οποία αποδίδονται από την αστυνομία αρχηγικοί ρόλοι.

ΤΙ ΕΙΠΕ 04 Σεπ 2025 | 20:31

Καμίνια: "Το έκανα γιατί δεν χωνεύω τους γύφτους" λέει ο 17χρονος που άρπαζε μωρά Ρομά [βίντεο]

Ο 17χρονος ομολόγησε την αρπαγή του μωρού στα Καμίνια, όπως και ενός άλλου βρέφους, τον περασμένο Μάιο στην Ομόνοια, αφήνοντάς το σε κάδο σκουπιδιών στον Άλιμο

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ 04 Σεπ 2025 | 20:23

Πυρκαγιά σε αποθήκη ελαιτριβείου στην Ορμύλια Χαλκιδικής - Μήνυμα από το 112 για τους καπνούς

Στο σημείο επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 15 οχήματα καθώς και 2 ειδικά βραχιονοφόρα οχήματα

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 04 Σεπ 2025 | 20:13

Σοκ στον Νέο Κόσμο: Νεκρό ζευγάρι μέσα σε διαμέρισμα - Σε προχωρημένη αποσύνθεση η γυναίκα, βρέθηκε καραμπίνα

Ο νεκρός άνδρας φέρει τραύμα στο κεφάλι, ενώ η γυναίκα είναι σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης και δεν μπορεί να εντοπιστεί το τραύμα.

ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ 04 Σεπ 2025 | 19:28

Κέρκυρα: Συνελήφθη γιατρός για βιασμό 18χρονης - Είναι πατέρας 2 παιδιών

Στη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του παθολόγου, η 18χρονη υποστήριξε ότι, όταν επισκέφθηκε το ιατρείο του για εξετάσεις, εκείνος προχώρησε σε ασελγείς πράξεις.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 04 Σεπ 2025 | 19:17

Καστοριά: Μινκ επιτέθηκε σε ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της - Της ακρωτηρίασε το χέρι [βίντεο]

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ζώο εισέβαλε από την ανοιχτή πόρτα του σπιτιού της και έφτασε στο κρεβάτι όπου βρισκόταν η γυναίκα, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα στο χέρι

ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕΛΕΤΗ 04 Σεπ 2025 | 19:14

Μόλις το 54% οδηγών και συνοδηγών στην Ελλάδα φοράει ζώνη - Στο 75% η χρήση κράνους

Η Ελλάδα εξακολουθεί να κατατάσσεται πρώτη στην Ε.Ε. σε θανάτους οδηγών μοτοσικλετών - Τα στοιχεία από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA)

ΕΛΑΣ 04 Σεπ 2025 | 19:05

Ν. Φάληρο: Συνελήφθη 46χρονος μετά από ευρωπαϊκό ένταλμα - Έκλεβε GPS και βυθόμετρα από πολυτελή σκάφη στη Γαλλία

Οι έρευνες ξεκίνησαν στις αρχές του 2022 και οδήγησαν στη σύλληψη μελών της εγκληματικής οργάνωσης στη Γαλλία

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2025-26 04 Σεπ 2025 | 18:41

Υπουργείο Παιδείας: Οι προσλήψεις αναπληρωτών καθηγητών - Δείτε όλα τα ονόματα

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την πρόσληψη 18.566 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

04 Σεπ 2025 | 18:00

Ημέρες Καριέρας: Επιστρέφουν στην Αθήνα στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου - Περισσότερες από 140 εταιρείες σε περιμένουν

Έλα όπως είσαι στις Ημέρες Καριέρας του kariera.gr! Για 26η χρονιά, το μεγαλύτερο career event της Ελλάδας επιστρέφει

ΣΤΟ MEGA 04 Σεπ 2025 | 17:51

Πατήσια: Αυτή είναι η 34χρονη που πέθανε μόλις γέννησε μόνη της στο σπίτι - "Την παρακαλούσε να πάει σε γιατρό"

Η 34χρονη είχε επιλέξει να μην παρακολουθείται από γυναικολόγο κατά την εγκυμοσύνη της - Τι λένε συγγενείς και γείτονες

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 04 Σεπ 2025 | 17:48

Καμίνια: Συνελήφθη 17χρονος για την αρπαγή του μωρού - Είχε πάρει και το βρέφος στην Ομόνοια [βίντεο ντοκουμέντο]

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 17χρονου για την αρπαγή του μωρού - Ο ίδιος τον περασμένο Μάιο είχε αρπάξει βρέφος από την Ομόνοια και το παράτησε στον Άλιμο

5 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ 04 Σεπ 2025 | 17:42

Γιάννενα: Σοβαρό τροχαίο στην Εγνατία Οδό - Τραυματίστηκαν τρία παιδιά και δύο ενήλικες

Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες

ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ 04 Σεπ 2025 | 17:35

Σοβαρό τροχαίο στην Ποσειδώνος: Συγκρούστηκαν φορτηγό, ΙΧ και δύο μηχανές - Κλειστή η μία λωρίδα [βίντεο]

Το ατύχημα έγινε στο δεύτερο τούνελ, με ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος του Νέου Φαλήρου. Τουλάχιστον ένα άτομο έχει τραυματιστεί.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 04 Σεπ 2025 | 17:34

Πρόστιμα σε πραγματικό χρόνο: Το πληροφοριακό σύστημα και οι 2.000 κάμερες που αλλάζουν τον τρόπο ελέγχου στους δρόμους

Το έργο, συνολικής εκτιμώμενης αξίας 116 εκατ. ευρώ με ΦΠΑ, περιλαμβάνει την προμήθεια, εγκατάσταση και διαμόρφωση 2.000 σταθερών συστημάτων καμερών

ΝΕΑ ΕΣΤΙΑ 04 Σεπ 2025 | 16:57

Φωτιά στα Πετράλωνα Μεσσηνίας: Σηκώθηκαν 3 εναέρια

Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 43 πυροσβέστες με 13 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων της 9ης ΕΜΟΔΕ, 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ 04 Σεπ 2025 | 16:20

Πεύκη: Οργή για άνδρα που εκπαιδεύει κυνηγόσκυλα για να σκοτώνουν γατάκια σε πάρκο - Βίντεο ντοκουμέντο

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο άνδρας αφήνει ελεύθερα τα σκυλιά του για να πνίξουν αδέσποτες γάτες σε κεντρικό πάρκο της Πεύκης, μετά από δικές του προτροπές.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 04 Σεπ 2025 | 15:58

Ξυπόλητος άνδρας παρενόχλησε δύο κοπέλες σε Περιστέρι και Εξάρχεια [βίντεο]

Το χαρακτηριστικό του δράστη είναι πως κυκλοφορεί ξυπόλητος ενώ εικάζεται πως μετακινείται με τα ΜΜΜ.

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΑ ΣΤΑ ΣΥΧΑΙΝΑ 04 Σεπ 2025 | 15:36
ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 04 Σεπ 2025 | 15:00

Τραγωδία στα Πατήσια: Η 34χρονη είχε φοβία με τους γιατρούς - "Τη βρήκα πεσμένη με το νεογέννητο στην αγκαλιά της"

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 34χρονη πέθανε πιθανότατα από μητρορραγία - Φοβόταν τους γιατρούς και γι’ αυτό δεν την παρακολουθούσε γυναικολόγος

ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 04 Σεπ 2025 | 14:52

Θεσσαλονίκη: Μάχη με φωτιά σε δασική έκταση στην Πυλαία - Ήχησε το 112 - Σηκώθηκαν 7 εναέρια μέσα

Ισχυρή επίγεια και εναέρια δύναμη κινητοποιήθηκε άμεσα για την κατάσβεση της φωτιάς στη Θεσσαλονίκη

GREAT SEA INTERCONNECTOR 04 Σεπ 2025 | 14:44

Reuters: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία επιβεβαιώνει ότι αρχίζει έρευνα για το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ

Ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε αργά την Τετάρτη σε δημοσιογράφους ότι η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ξεκίνησε έρευνα για "πιθανά ποινικά αδικήματα".

ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 04 Σεπ 2025 | 14:38

Κρητικοί μαφιόζοι: Ελεύθερος ο αστυνομικός που συνελήφθη - Ο όρος που του επιβλήθηκε

Με περιοριστικό όρο την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε ελεύθερος ο αστυνομικός από τη Ρέθυμνο που συνελήφθη για την εμπλοκή του στην εγκληματική οργάνωση της Κρήτης.

ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 04 Σεπ 2025 | 14:16

Φωτιά στη Λέσβο, στην περιοχή Βρίσα - Σηκώθηκαν δύο αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν εναέρια μέσα, επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, Δήμος και εθελοντές, για να μην επεκταθεί η φωτιά στο δάσος.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ 04 Σεπ 2025 | 13:20

Πιο ασφαλείς οι μετακινήσεις στον ΒΟΑΚ: Προχωρούν οι παρεμβάσεις με βάση το μοντέλο Πάτρας-Πύργου για μείωση των τροχαίων

Στόχος των παρεμβάσεων είναι να περιοριστούν τα τροχαία ατυχήματα στα αυξημένης επικινδυνότητας τμήματα του υπάρχοντος δρόμου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΕΝ 04 Σεπ 2025 | 13:16

ΥΠΕΝ για Πολύαιγο: Αυστηρά προστατευμένος θησαυρός των Κυκλάδων - Καμία δυνατότητα για ξενοδοχεία ή σπίτια

"Αυστηρά προστατευμένος φυσικός τόπος, καμία δυνατότητα δόμησης νέων κατοικιών ή ξενοδοχείων", λέει η ανακοίνωση του ΥΠΕΝ για την Πολύαιγο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 04 Σεπ 2025 | 12:53

Εξελίξεις στη Μονή Σινά: Ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός ανακοίνωσε ότι ξεκινά τις διαδικασίες για τη διαδοχή του

Ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός της Ιερά Μονής της Αγίας Αικατερίνης του Σινά, εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει πως ξεκινά η διαδικασία για τη διαδοχή του.

22 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 04 Σεπ 2025 | 12:48

Πώς δρούσε το κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων: Πάνω από 30.000 οχήματα εφοδιάστηκαν - Πού βρίσκονται τα επίμαχα πρατήρια

Η οργάνωση εξαρθρώθηκε με απολογισμό 22 συλληφθέντες, ενώ άλλοι οκτώ αναζητούνται.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 04 Σεπ 2025 | 12:37

Κύθηρα: Κάμπινγκ προσφέρει διαμονή με 1€ σε αναπληρωτές δασκάλους και καθηγητές μέχρι να βρουν σπίτι [βίντεο]

Διαμονή στο συμβολικό ποσό του 1 ευρώ προσφέρει το κάμπινγκ στα Κύθηρα, σε αναπληρωτές δασκάλους και καθηγητές μέχρι να βρουν σπίτι.

ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ 04 Σεπ 2025 | 12:24

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το τροχαίο με τη νεκρή 25χρονη στο Κιάτο - Αμορφη μάζα το αυτοκίνητό της [εικόνες]

Το τελευταίο θύμα που προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο είναι μια 25χρονη γυναίκα, η οποία έχασε τη ζωή της το πρωί της Πέμπτης, σε τροχαίο στην περιοχή του Κιάτου Κορινθίας.

ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ 04 Σεπ 2025 | 11:56

Η μαφία της Κρήτης είχε "συνεργάτες" και δημοσιογράφους - Τους χρησιμοποιούσαν για εκβιασμούς

Τι προκύπτει από τη δικογραφία για τη μαφία της Κρήτης και τις σχέσεις της με τοπικούς δημοσιογράφους.

ΑΝΘΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ 04 Σεπ 2025 | 11:45

Πάτρα: Θρήνος στην κηδεία του 27χρονου Δημήτρη που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στον 27χρονο Δημήτρη που "έφυγε" από τη ζωή μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

ΜΥΣΤΗΡΙΟ 04 Σεπ 2025 | 11:36

Συνελήφθη γυναίκα για την εγκατάλειψη του βρέφους κοντά στην Ακρόπολη – Τα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση

Στη σύλληψη της φερόμενης ως μητέρας του βρέφους ηλικίας 30 ημερών που εντοπίστηκε μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ κοντά στην Ακρόπολη προχώρησε η ΕΛΑΣ.

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 04 Σεπ 2025 | 11:30

Αθάνατη Ελλάδα: Γονείς έφτιαξαν μόνοι τους τα κουφώματα του σχολείου και ο εργολάβος τα... ξήλωσε

Γονείς συγκέντρωσαν το ποσό των 3.700 ευρώ προκειμένου να τοποθετήσουν νέα κουφώματα στο σχολείο και παράθυρα στις τουαλέτες των παιδιών τον περασμένο Απρίλιο.

ΥΠΠΟ 04 Σεπ 2025 | 10:45

Μόνιμη έκθεση για τους "Δεσμώτες του Φαλήρου" - Πώς αναδεικνύεται το εντυπωσιακό εύρημα [εικόνες]

Το εύρημα χρονολογείται στην ταραχώδη περίοδο του β’ μισού του 7ου αιώνα π.Χ. αποτελώντας εξέχον αρχαιολογικό εύρημα παγκόσμιου ενδιαφέροντος.

ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ 04 Σεπ 2025 | 10:25

Επεκτείνεται απόψε το ωράριο λειτουργίας Μετρό και Τραμ λόγω της συναυλίας του "Όλοι μαζί μπορούμε"

Επεκτείνεται σήμερα, Πέμπτη, η λειτουργία του Μετρό (Γραμμές 1, 2, 3) για την εξυπηρέτηση των θεατών της συναυλίας του "Όλοι μαζί μπορούμε" στο Καλλιμάρμαρο.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΨΑΡΑ 04 Σεπ 2025 | 10:12

Πυροβολισμοί στη Σαμοθράκη με Τούρκους ψαράδες: "Μας κυνηγούσαν και έλεγαν "βουλιάξτε τους""

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στο Θρακικό Πέλαγος, όταν Έλληνες ψαράδες βρέθηκαν αντιμέτωποι με τουρκικά σκάφη, τα οποία εισήλθαν σε ελληνικά χωρικά ύδατα.

04 Σεπ 2025 | 09:31

Το σύμπλεγμα ελληνικών νησιών στα 10 πιο αγαπημένα "μικροσκοπικά νησιά" για τους Γάλλους

Η Ελλάδα διαθέτει νησάκια πανέμορφα σαν μικρά κομμάτια του παραδείσου. Οι μη τετριμμένοι αυτοί προορισμοί προσφέρουν αυθεντικές εμπειρίες που δεν συγκρίνονται με τα μεγαλύτερα νησιά της Μεσογείου.

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΙΑΤΟ-ΣΟΥΛΙ 04 Σεπ 2025 | 09:17

Τραγωδία στην Κορινθία: Νεκρή 25χρονη σε τροχαίο - Δύο άτομα στο νοσοκομείο

Αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονη συγκρούστηκε με ΙΧ το οποίο οδηγούσε ζευγάρι, ηλικίας 70 ετών ο άνδρας και 61 ετών η γυναίκα.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΕΛΑΣ 04 Σεπ 2025 | 09:11

Δημογλίδου για του Κρητικούς μαφιόζους: "Έρχονται και άλλες συλλήψεις" - Πότε ξεκίνησαν οι έρευνες

Σήμερα απολογούνται οι πρώτοι κατηγορούμενοι για συμμετοχή στη μεγάλη εγκληματική οργάνωση της Κρήτης.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΧΑΙΟ 04 Σεπ 2025 | 08:40

Πάτρα: Συγκλονίζει η μητέρα του 27χρονου Δημήτρη που σκοτώθηκε σε τροχαίο: "Χάσαμε έναν άγγελο" - Σήμερα η κηδεία του

Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει την Πάτρα μετά τον θάνατο του 27χρονου Δημήτρη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Ο 39χρονος οδηγός του ΙΧ είχε μαζί του τα δύο ανήλικα παιδιά του.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΥΓΓΕΝΗΣ 04 Σεπ 2025 | 08:31

Τρεις γυναίκες καταγγέλλουν στρατιωτικό γιατρό για ενδοοικογενειακή βία - "Είχε μαυρισμένο μάτι και χτυπημένα χείλη"

Τρεις γυναίκες καταγγέλλουν στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων για ενδοοικογενειακή βία. "Παίρνει συνέχεια αναβολές", λέει αυτόπτης μάρτυρας.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 04 Σεπ 2025 | 08:23

Νίκος Πλακιάς για την τραγωδία στα Τέμπη: "Παραπλανητικός ο τίτλος του δημοσιεύματος για το ξυλόλιο"

Ο Νίκος Πλακιάς αναφέρθηκε με ανάρτησή του στο δημοσίευμα, σχετικά με την εύρεση ιχνών ξυλολίου σε 12 από 28 δείγματα από διάφορα συντρίμμια των αμαξοστοιχιών στο Κουλούρι Λάρισας, τον Μάρτιο.

04 Σεπ 2025 | 08:00
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣΑ 04 Σεπ 2025 | 07:57

Oι δικηγόροι της Αθήνας κλείνουν τα δικαστήρια με την έναρξη του δικαστικού έτους

"Λουκέτο" στα δικαστήρια με την έναρξη του νέου δικαστικού έτους βάζουν οι δικηγόροι της Αθήνας στις 16/9.

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 04 Σεπ 2025 | 07:44

Κρητική μαφία: "Η προεδρίνα Εφετών μου ζήτησε μια χάρη και της την έφτιαξα", έλεγε ο 57χρονος αρχηγός

Σήμερα οι 48 συλληφθέντες της κρητικής μαφίας, αναμένεται να περάσουν σταδιακά το κατώφλι του ανακριτή, με τις απολογίες να ολοκληρώνονται πιθανότατα την Παρασκευή.

ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ 04 Σεπ 2025 | 07:34

"Επαθε εγκεφαλικό στα χέρια μου": Συγκλονίζει η κόρη της 57χρονης από την Πάτρα που πέθανε μετά τη λιποαναρρόφηση

Τον Μάιο του 2024, η 57χρονη Χαρά, κομμώτρια στην Πάτρα, άφησε την τελευταία της πνοή λίγες ώρες αφότου έκανε λιποαναρρόφηση στην Αθήνα.

ΣΟΚ 04 Σεπ 2025 | 07:25

Τραγωδία στα Πατήσια: Η 34χρονη που βρέθηκε νεκρή με το νεογνό είχε γεννήσει και τα άλλα δύο παιδιά στο σπίτι

Μια γυναίκα 34 ετών βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στα Πατήσια, λίγη ώρα αφού έφερε στον κόσμο το μωρό της χωρίς ιατρική βοήθεια - Η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή.