
Συγκινησιακά φορτισμένη η Σία Κοσιώνη αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας της Ντόρας Μπακογιάννη στο αποψινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.
"Μια ανακοίνωση που προκάλεσε συγκίνηση αλλά και ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης", ανέφερε αρχικά.
Η δημοσιογράφος σχολίασε την αισιοδοξία που αντιμετωπίζει την ασθένεια η Ντόρα Μπακογιάννη εκφράζοντας την πεποίθηση πως θα κερδηθεί κι αυτή μάχη λέγοντας "περαστικά της να είναι και θα είναι".

Συγκινεί ο Κώστας Μπακογιάννης
Λίγο αργότερα από την ανακοίνωση της ασθένειας της ο γιος της και Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, έσπευσε να ευχαριστήσει τον κόσμο που εξέφρασε την στήριξή του, ενώ παράλληλα έστειλε και το δικό του μήνυμα στη μητέρα του.
"Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και την στήριξη που μας δίνετε σήμερα. Η αγάπη σώζει και η μάνα μου παίρνει αυτή τη στιγμή περίσσευμα απ’ όλους. Την δίνει όλη της την ζωή απλόχερα και τώρα που την παίρνει πίσω της είναι πολύτιμη. Έχει περάσει πολλά αλλά είναι και ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω, αληθινός βράχος. Μια κουβέντα μόνο προς όλους: να εξετάζεστε, μην διστάζετε, η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να κάνει την διαφορά" έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Κώστας Μπακογιάννης.
Η Ντόρα Μπακογιάννη διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα
"Δεν είναι ποτέ εύκολο ν’ ακούς ότι έχεις καρκίνο", έγραψε στο facebook η Ντόρα Μπακογιάννη, ανακοινώνοντας ότι διαγνώστηκε με καρκίνο. Η βουλευτής της ΝΔ ανέφερε ότι "η ασθένεια είναι σε πολύ αρχικό στάδιο" και τόνισε πως "δεν έχω κάνει ποτέ πίσω από καμία μάχη στη ζωή μου.Θα συνεχίσω να δουλεύω κανονικά και να παλεύω γι’ αυτόν τον τόπο που τόσο αγαπώ, παράλληλα με τη θεραπεία μου".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr