Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία σε βάρος εκπαιδευτικών Ειδικού Δημοτικού Σχολείου της Πάτρας, προχώρησε στην Ασφάλεια Πατρών, η μητέρα ενός 9χρονου αυτιστικού παιδιού.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, περιλαμβάνεται και δεύτερη εκπαιδευτικός, η οποία φέρεται να ήταν παρούσα στο περιστατικό χωρίς να παρέμβει.
Η μητέρα του ανήλικου αγοριού κατήγγειλε ότι γυναίκα εκπαιδευτικός εντός του σχολείου τράβηξε από το χέρι το παιδί της και του έριξε τρία χαστούκια στο πρόσωπο προκαλώντας του σωματική βλάβη.
Η Ασφάλεια Πατρών ενεργεί την σχετική προανάκριση της υπόθεσης και σε βάρος των δύο γυναικών σχημάτισε δικογραφία για σωματική βλάβη σε βάρος αδύναμου προσώπου, ενώ οι δύο γυναίκες αναζητούνται.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
