Ξεκίνησε η δίκη πολύ γνωστού ηθοποιού, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης, αλλά και την απόπειρα βιασμού μιας ενήλικης γυναίκας.
Πρόκειται για 44χρονο ηθοποιό, που έγινε ευρέως γνωστός από την τηλεοπτική σειρά "10η εντολή" του Πάνου Κοκκινόπουλου. Πλέον ζει και εργάζεται στις ΗΠΑ, δουλεύοντας και ως σκηνοθέτης, με παρουσία στο Χόλιγουντ.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από τα ΜΜΕ το 2021, με τον ηθοποιό τότε να επικοινωνεί με ορισμένα Μέσα, απορρίπτοντας όλες τις κατηγορίες σε βάρος του.
Η εκπομπή "Αποκαλύψεις" του ΑΝΤ1 ανέφερε ότι τέσσερις γυναίκες τον έχουν καταγγείλει, αλλά η δίκη αφορά μόνο δύο από αυτές.
Ο ηθοποιός είχε ασκήσει έφεση κατά του βουλεύματος του πρωτοβάθμιου συμβουλίου, η οποία όμως απορρίφθηκε. Το δευτεροβάθμιο Δικαστικό Συμβούλιο επικύρωσε, έτσι, την παραπομπή του σε δίκη για τις δύο καταγγελίες σε βάρος του και για ισάριθμα κακουργήματα, τα οποία αφορούν τη σεξουαλική κακοποίηση των δύο γυναικών.
Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός κατηγορείται ότι ασέλγησε στην ανήλικη αδερφή της συντρόφου του και για απόπειρα βιασμού μιας ενήλικης γυναίκας, σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.
"Κάν’ το να τελειώνουμε, δεν έχεις βαρεθεί να λες όχι;"
Η πρώτη καταγγέλλουσα, που πλέον είναι ενήλικη, υποστήριξε ότι βιάστηκε πριν ενηλικιωθεί, με το φερόμενο δράστη να εκμεταλλεύεται την οικειότητα που είχε μαζί της, αφού διατηρούσε σχέση με την αδερφή της.
Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά που είχε υποβάλλει, ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος κατά την απόπειρα βιασμού της είπε "κάν’ το να τελειώνουμε, δεν έχεις βαρεθεί να λες όχι;" και στη συνέχεια εκσπερμάτωσε.
Με βάση τη δεύτερη γυναίκα, που ήταν ενήλικη την περίοδο που κατηγορεί τον ηθοποιό, περιγράφοντας τον χαρακτήρα του, τον χαρακτήρισε ως έναν άνθρωπο χειριστικό, ο οποίος χρησιμοποιούσε ως όχημα για να πραγματοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του τη δραματοθεραπεία και τα μαθήματα υποκριτικής.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
