Στοιχεία: 48.513 παραβάσεις για... προκλητικό παρκάρισμα σε 3 μήνες

Πολλοί από τους συμπολίτες μας εξακολουθούν να μην σέβονται ράμπες διάβασης, πεζόδρομους και χώρους στάθμευσης ΑμεΑ και να παρκάρουν... όπου τους καπνίσει.

stoixeia-48513-parabaseis-gia-proklitiko-parkarisma-se-3-mines
SHARE THIS
0
SHARES

Ακόμη και σήμερα λίγες μόλις ημέρες πριν το 2020, πολλοί από τους συμπολίτες μας εξακολουθούν να μην σέβονται ράμπες διάβασης, πεζόδρομους και χώρους στάθμευσης ΑμεΑ και να παρκάρουν... όπου τους καπνίσει. 

Αυτό τουλάχιστον δείχνουν τα στοιχεία από τις σχετικές τροχαίες παραβάσεις που έφερε στη δημοσιότητα ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου. 

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ του "Ελεύθερου Τύπου", "το τρίμηνο Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου βεβαιώθηκαν 48.513 παραβάσεις για προκλητικό παρκάρισμα, 9.531 για στάση-στάθμευση σε ράμπα διάβασης ΑμεΑ, σε ειδικούς χώρους στάθμευσης οχημάτων ΑμεΑ και σε χώρους στάθμευσης αποκλειστικά για συγκεκριμένο όχημα ΑμεΑ, 25.833 για στάση-στάθμευση σε πεζοδρόμια, πλατείες και ειδικά ερείσματα που προορίζονται για πεζούς και 7.331 για στάση - στάθμευση στις εισόδους και εξόδους των πεζόδρομων ή πάνω σε αυτούς. 

Ακόμη κόπηκαν 5.818 για στάση-στάθμευση σε διαβάσεις πεζών ή σε απόσταση μικρότερη των πέντε μέτρων από αυτές, 1861 για κίνηση οχημάτων σε λεωφορειοδρόμους, 764 για παράνομη κίνηση σε πεζοδρόμια και πεζόδρομους και 1.105 για ηχορύπανση από οχήματα". 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook