Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τον εντοπισμό ενός κτηνοτρόφου από τις Καρίνες του Δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο.
Ο άνδρας είχε μεταβεί στο ποιμνιοστάσιό του στην περιοχή του Ρεθύμνου το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο από εκεί και έπειτα δεν επέστρεψε στο σπίτι του ούτε επικοινώνησε με την οικογένειά του, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.
Η εξαφάνισή του δηλώθηκε στις Αρχές το πρωί της Πέμπτης και αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση αναζήτησης στην ευρύτερη περιοχή.
Αστυνομικοί και δυνάμεις της Πυροσβεστικής συμμετέχουν στις έρευνες, εξετάζοντας την περιοχή όπου εκτιμάται ότι μπορεί να βρίσκεται ο άνδρας και αναζητώντας οποιοδήποτε στοιχείο θα μπορούσε να οδηγήσει στον εντοπισμό του.
Δύσκολες οι έρευνες λόγω της κακοκαιρίας στο Ρέθυμνο
Το έργο των σωστικών συνεργείων γίνεται ακόμη πιο δύσκολο εξαιτίας της κακοκαιρίας που πλήττει την Κρήτη, με τα έντονα καιρικά φαινόμενα να δημιουργούν ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες στην περιοχή.
Παρά τις δυσκολίες, οι έρευνες συνεχίζονται με στόχο να εντοπιστεί ο κτηνοτρόφος το συντομότερο δυνατό.
Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκαν τα ίχνη του.
Οι Αρχές συνεχίζουν τις προσπάθειες αναζήτησης, ενώ κάθε νέο στοιχείο που προκύπτει αξιολογείται στο πλαίσιο της επιχείρησης.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr


