
Συνεχίζεται η ροή μεταναστών και προσφύγων στα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Το τελευταίο 24ωρο, 110 άτομα έφτασαν στη χώρα μας.
Την ίδια ώρα από το πρωί του Σαββάτου, έως και σήμερα Δευτέρα το πρωί, στη Λέσβο σημειώθηκε ένα μόνο περιστατικό άφιξης 38 προσφύγων και μεταναστών, χθες Κυριακή το πρωί. Ενώ, ένα περιστατικό άφιξης 46 ατόμων σημειώθηκε στη Σάμο για πρώτη φορά έπειτα από πάρα πολλές ημέρες μηδενικών αφίξεων και 72 άτομα έφτασαν στην Κω.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομικής Περιφέρειας βορείου Αιγαίου, ο αριθμός των αιτούντων άσυλο που είναι εγκλωβισμένοι στη Λέσβο ανέρχεται στους 4.991. Την ίδια ώρα, στη Χίο παραμένουν 3.316 άτομα και στη Σάμο 1.001. Συνολικά, στα νησιά του βορείου Αιγαίου παραμένουν σήμερα 9.308 πρόσφυγες και μετανάστες.
Δείτε εδώ το σημερινό δελτίο προσφύγων
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr