X

Θεσσαλονίκη - Προκαλεί ο δικηγόρος του 56χρονου: Ανήθικη αλλά όχι παράνομη η πράξη του πελάτη μου

Σήμερα περνάει από το αυτόφωρο ο 56χρονος στη Θεσσαλονίκη για απειλή και απόπειρα παράνομης βίας. Τι υποστήριξε ο δικηγόρος του.

Γράφει: TheToc team

Ο Δικηγόρος Απόστολος Τζαρός, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του 56χρονου και πατέρα 4 παιδιών που κατηγορείται για την παρενόχληση της ανήλικης, μίλησε στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" και είπε πως ο πελάτης του κατηγορείται για απειλή και απόπειρα παράνομης βίας, καθώς το δικαστήριο δεν υιοθέτησε τα όσα κατέθεσε ο πατέρας της 16χρονης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σχολιάζοντας το "απλά έκανα χοντροκομμένο καμάκι" που υποστήριξε ο πελάτης του στην απολογία του, τόνισε ότι η πράξη του πελάτη του είναι ανήθικη και κοινωνικά απαράδεκτη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι παράνομη αφού δεν έχει γίνει χρήση βίας.

Ο 56χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στο δικαστήριο με την αυτόφωρη διαδικασία.