
Στις φλόγες τυλίχτηκε το πρωί του Σαββάτου διαμέρισμα 3ου ορόφου πολυκατοικίας, στην οδό Διοικητηρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 8 το πρωί, και επί τόπου βρίσκονται αυτήν την ώρα έξι οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 15 πυροσβέστες και επιχειρούν για την κατάσβεση.
![Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο - Απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα [εικόνες, βίντεο]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/a0/a0e8be276fe4460aaedc7d18be1d37a4.jpg?v=1&maxwidth=650&)
Τα δύο άτομα απεγκλωβίστηκαν
Στο σημείο έχουν σπεύσει και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, καθώς μία από τις κλήσεις που έλαβε η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανέφερε ότι εντός του διαμερίσματος υπάρχουν εγκλωβισμένα άτομα. Τα δύο άτομα απεγκλωβίστηκαν.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr