Ποινή φυλάκισης 18 μηνών, μετατρέψιμη προς 10 ευρώ ανά μέρα, επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 51χρονη Ρωσίδα η οποία ξυλοκόπησε την 15χρονη κόρη της αφού διαπίστωσε πως έβλεπε ιστοσελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο.
Η κατηγορούμενη κρίθηκε ένοχη για ενδοοικογενειακή απειλή, καθώς το δικαστήριο θεώρησε ότι δεν αποδείχθηκε πλήρως η φράση "Τώρα θα σε πάω στην πρόνοια", την οποία η ανήλικη είχε ισχυριστεί πως άκουσε.
Κατά την απολογία της, η 51χρονη ισχυρίστηκε ότι εισήλθε στο δωμάτιο της κόρης της και ήθελε να της αρπάξει το κινητό τηλέφωνο γιατί αντιλήφθηκε έβλεπε ιστοσελίδες με ακατάλληλο περιεχόμενο. Εκεί έγινε μεταξύ τους μια συμπλοκή και στη συνέχεια ενημερώθηκε η αστυνομία.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, η μητέρα διέπραξε τα εξής σε βάρος της κόρης της: Την τραβούσε από τα μαλλιά, τη γρατζουνούσε στο σώμα, την έπιασε με δύναμη από τον λαιμό αφήνοντας της έντονες γρατζουνιές και την απείλησε με φράσεις που η ανήλικη ανέφερε στους αστυνομικούς.
Με εισαγγελική εντολή, η 15χρονη μεταφέρθηκε στο "Ιπποκράτειο" νοσοκομείο για εξετάσεις και για φύλαξη.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr